Даже два. Но лень было ехать, поэтому заказал через сайт. Сказали что отправка только из Одессы. Да я бы не сказал что сильно расстроился. Наоборот - настроение подняли
За такі речі потрібно пальці в м'ясорубку Як так можна шолом пересилати, це ж не СШ за 150 рублів.. Я завжди намагаюся пакувати так , щоб спокійно спати потім та не їздити розбиратися на НП з приводу пошкодженого товару і страхую насамперед себе та свої кошти . Пересилав скляні стакани неодноразово, графіни та скляні керосинки - все слава богу ціле. Щоправда хотів одному (за недоплачені пару гривень) в ящик з-під картоплі упакувати посилку розміром з пачку цигарок, але потім поступив по принципу - відносся до людей так, як хочеш щоб відносились до тебе.
Ось вона,ідеальна кандитарура на місце пакувальника на НП! А що,регулярна зарплатня,дружній коллектив,кар'єрний рост,та й відправники з отримувачами будуть спати спокійно
Тьху на Вас Але дівки там є гарні, тож я подумаю стосовно посади упакувальника на ніч ...і клієнтки будуть спати спокійно під ранок.
Пан Вольф,это же не я предложил А насчёт использования,так есть масса вариантов,от перемещения ведра воды в изделии из пункта А в пункт Б,до защиты телефона,на рыбалке с друзьями. А Вы о чём подумали?
На рыбалке с друзьями использовать .... ??? Вот Вы к чему клоните Все, я Вас знать не знаю и не звоните мне по ночам
Ага, щас. А что я Вам вчера говорил. ? А Вы не пошли со мной в путешествие с прибором. Пришлось мне самому отдуваться
Та шож такое,га?! Пан Вольф,не расстраивайте меня,я ж без каких-либо намёков А вот о чём Вы думаете,ещё разобраться нужно
Хорошо, что я не рыбак. И зачем я сегодня купил резиновый чехол на телефон аж за 250 гривен... В машине целых две упаковки этих чехлов лежит по 12шт в каждой