Обсуждение Терминатор ПРО от dendetect

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Sweger, 4 лип 2015.

1. dendetect

dendetect Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.540
    Адреса:
    Одесса
    Сережа не занимайтесь ерундой, ну день у хлопцев не задался, ну вспылили, чего сразу обиды, вы посмотрите какая жизнь настала, скоро на улице будем кидаться друг на друга, мне лично будет обидно если вы не будите тут отмечаться.

Burgut, Паша Бойко, Happy Man та 2 іншим подобається це.
    1. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    2. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      800 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Новый Gt 110 пинпоинтер и колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением.
      449 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II. Комплектующие, элементы...
      50 грн.
  2. Александр 3470

Александр 3470 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    Паша это какая то путаница!!!! Это не мои посты!!!!!

3. Паша Бойко

Паша Бойко Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Сорри.Може й попутав.Просто хтось написав про скаргу на нас адмінам і бани.а потім удалив.Мій пост лічно Вас не стосується.Це для общого діалогу в темі.

4. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    О хамстве я не конкретно Вам, а касательно завязавшейся ссоры в теме. Вам просто сказал что нарыть инфу на таком количестве страниц непросто и винить за повторяющиеся вопросы нечестно. Вот и всё. Без обид.

5. Wodan-Gora

Wodan-Gora Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    626
    Адреса:
    Львів
    До блеска ни в коем случае нельзя. Патина должна быть.

Burgut, Mytno, Be Happy та ще 1-му подобається це.
  6. Александр 3470

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    Гы да не кисло так!!! я тут уже промаслал стр 20 назад:):):)!!!!ХУХ:):):)

7. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Знайшов.Це я до цього Вашого посту.

8. Александр 3470

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    И вообще мне этот сра ..... больше по душе чем умные тексты, самая живая тема!!! То зависники жалобы пишут!!! А я на Вас Генеральному Директору и конструктору пожалуюсь!!!!:):):)Пусть с Вас гарантию снимет!!!!Будете знать!!!!!:):):)

Burgut та Паша Бойко подобається це.
  9. Александр 3470

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    украина
    Ну, а тут просто шутка! и вообще у меня литий аккумулятор и два по 1,3 ампер часа , для меня это давно решенная проблема!!!!

Burgut та Паша Бойко подобається це.
  10. mulller

mulller Gefreiter

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Украина Юг
    Як це немає різниці? Є, це 421 сторінка. Або не захламляйте тему, або не затикайте рота людям, що ставлять питання. Я за темою слідкую з 30 сторінки, замовив Терм після сотої - це задовго до Вашої появи в темі, то ж аналогічно- з Ваших постів корисного для себе ще не знайшов нічого також. Як Ви з"явилися - тема почала розростатися величезними темпами. Про те є і плюси - стало веселіше з Вами, ну то вже талант.
    Про це незрозуміле і різноманітне живлення залюбки читаю всі пости - завжди може з"явитись щось нове. Хоча собі зробив досить оригінально, безкоштовно, легко (140грамм), нормальновольтово(12) и намногонедельходить.

maxskype51 та Wodan-Gora подобається це.
  11. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Ну і послідній раз про живлення.Вибрав деякі приклади з теми.Шоб було менше питань.
    1. АКБ 12v 1.3 aMh важить 500гр ставлять під підлокотник для розвісовки прибору.Можна купити в сусідній темі металічний спец.бокс під нього.Можна просто стягти хомутами-стяжками до штанги.Можна обрізати дві 1л каністри з під масла(дуже харашо акб стає) і зробити одну в одну як дно і кришка.За кришку двома болтиками прикріпити до штанги.Можна пофантазірувать і зробити по своєму.
    2. Павербанк Теж любим способом прикріпити до штанги.може бути доп.прилад преобразувач на 12в.
    3.АКБ 18650. Для повноцінного живлення прибору без доп.приладів потрібно 3 шт.Можна купити відкритий бокс під три шт і його вставити в мильницю.Саму мильницю прикріпити до штанги.Можна акуми вставити прямо в штангу під підлокотником зробивши контакти в середині неї.
    Можна вставити також у трубку з велонасосу,вудочки,карнизу і тд.Також зробивши контакти і пробки.Можна купити готовий бокс-трубку на 2шт-18650 акб.+ доп.прилад преобразувач на 12в.Можна просто спаяти між собою і замотати ізолентою.
    Герметичний бокс-трубку виточують на токарному станку.вихід провода герметизують епоксидною смолою.
    Це трохи прикладів які описувалися в цій темі.
    Зарядка для АКБ 12в 1.3 аМч майже люба для мото в допуску 1 аМч.також від 12в шуруповерта
    зарядка для павербанку майже любий прилад з юсб виходом,або зарядка з юсб виходом.
    Зарядка для акб 18650 Для гарантії заряжати кожен окремо в зарядках призначених для зарядки 18650 акумів.або інш.можна купити на сусідній темі для заряду 3шт 18650.через мікро юсб вихід.
    При підключенні до прибору важно не перепутати переплюсовку.
    Хух.Все.Дякую за увагу.

Останнє редагування: 3 бер 2017
    Я Владимир, Burgut, Vasiliy65 та 2 іншим подобається це.
  12. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Вам рота я не затикав,просто поставив трохи на місце,шоб ви припинили гризню.Вроді вже почало все успокаюватись,а Ви знову масло в огонь.Могли просто пройти мовчки не зачипивши Юру.Просто бути умнішим.І не було б цього негативу.З повагою.

Burgut подобається це.
  13. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Що маєте на увазі "зарядка для мото в допуску 1 аМч?

14. mulller

mulller Gefreiter

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Украина Юг
    Паша, а може не треба, не знаючи людину, вказувати їй, де її місце і робити її розумнішою. Спочатку Юра хазяїн теми, тепер Ви ? Поки що з поваго до Вас

15. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Відповів в Лс.

16. plooton

plooton Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    82
    Адреса:
    Волынь
    Паша,будете все одно винуваті!Чого ссилки на все це не написали,де купити,як спаяти,де токаря найти,де скоріше відправлять,щоб довго не чекати,ГА?:D

Burgut та SAB78 подобається це.
  17. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Та скоро і я перестану відписуватись в темі,шоб не так розросталася моїми шутками і срачем.

SAB78 подобається це.
  18. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Зарядка якою заряжають АКБ на скутерах і іншу мототехніку(похожа на автомобільну але з меншим током заряду).З током заряду 0.5-1-1.5 аМч.

Images:

a94a1fd5258da5ca4420800b8ea1774d.jpg
    Останнє редагування: 3 бер 2017
  19. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Це зрозуміло. Просто указано допуск 1аМч, чому й перепитав. Якщо це ємність акума то занадто мала, їх навряд використовують на мото. Яккщо мали на увазі зарядний струм то 1а занадто великий для акума ємністю 1,3ач, майже однакове значення, здохне скоро акум. 0,1а так , підійде бо треба для заряду 1/10 від ємності тобто 0,13 а (130ма) , можна в два рази 260ма ну нехай 300 , але ніяк не 1000(1а).
    Тобто тупо зарядка з мото не підійде. А якщо акум гелевий то ще й напруга буде скорш за все завелика. AGM не так критично, підійде.

20. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Ну тоді я шось не так поняв.Писав все з голови шо вспомнив по темі.Спасибі за підказку і роз"яснення.

21. plooton

plooton Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    82
    Адреса:
    Волынь
    А вагалі у мене живлення таке:
    https://reibert.info/threads/blok-pitanija-md-na-2-x-litievyx-akkumuljatorax-18650.677100/
    Хоча в темі вже писав разів 2 і фото викладав...
    Брав без акумів,сам підпаяв китай(але чесний 2000мАг 2шт) за 350 грн
    Було з цим живленням 5 виходів десь по 3-4 год.Прибор працює на ньому чудово,ніяких нарікань,щоб перетворювач впливав якось на роботу мд.Саморозряду немає.За ці 5 виходів заряд впав з 4.15 В до 3,87 В.Що приблизно 0.3 В Крайня межа літію при розряді 2,75 В.Перетворювач потребує,по моєму, від 3 В. І того виходить по найскромнішим підрахункам при копі 15 год на добу(хто стільки може копати не знаю) на 4 дні.Буду задоволений,якщо комусь ця інформація виявмться корисною.З повагою!

максусс та Паша Бойко подобається це.
  22. Паша Бойко

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Україна
    Я вже писав,шо кожному не вгодиш.От бачте і ваш приклад живлення пропустив.Але кожному своє.З сьогоднішньою плутаниною і ссорами даже у мене дійшло до лічки,але все нормально.Нормальна адекватна людина,все мирно рішили і все харашо.Сьогодні просто день такий,а після полуночі,все стало на місця.Тільки Юру все таки забанили,хоча можна було обійтися попередженням.Його тоже можна поняти.Ну зірвався чоловік,з ким не бува? Ми вже як родина всі зібрані одним хоббі з одинаковими приборами шоб ділитися своїм досвідом,а гризимося Бог зна з за чого як дикі собаки.Ладно, всім доброї ночі.Будьте добріші.

Burgut, SAB78 та tichka64 подобається це.
  23. s-e-r-g-e-i

s-e-r-g-e-i Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    466
    Адреса:
    Украина
    Камради день добрий скільки прочитав а про яму
    Романа всі забули. Цікаво щож викопали???

24. s-e-r-g-e-i

s-e-r-g-e-i Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    466
    Адреса:
    Украина
    Тоже жду від Дениса приборчик через пару неділь по срокам осталось дві неділі так пітвердив Денис скоро тоже буду термоводом.

Burgut та Happy Man подобається це.
  25. Alexey_M

Alexey_M Obergefreiter

Повідомлення:
    85
    Адреса:
    Киев
    В общем разобрался для себя, что да как с этой зарядкой. По ссылке конструктор за 100 грн (3 контролера по 20 + коробка за 40), а вот тут уже все спаяно и собрано за 140 грн: https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-zaryadku-dlya-akkumulyatorov-18650-IDoh720.html#aef28a21e1. Буду брать.