Доброго дня всім. У мене таке питання чи дуже галасливий трипл скор як симлекс плюс чи легенда? Начебто є багато хибних сигналів навіть з-за трави. Хочу його купити але боюся, що він буде орать. Ходитиму на полях, пляжах, під водою. Багато сміттєвих місць та важких ґрунтів. Дякую!
Вітаю! Так,на мультичастотах Скор голосливий,треба звикати та правильно налаштовувати,а на одночастотних веде себе стабільно.Має свою специфіку.
Варто. Якщо вам не треба третя катушка і акум - продаєте їх за піввартості нових отримуєте приємну знижку на свій скор. доплата за фул 3700? катушку можна продати за 3700-4500, акум 1800-2200. М- Математика
Якщо плануєте копати будь-де, та мати можливість адаптуватись під будь-яке місце (засмічені місця пошуку - маленька котушка, або навпаки чисті місця - велика котушка яка дасть глибину), то варто. Якщо це просто хоббі на вихідні, то однієї штатної вистачить. Будь-який прилад можна заглушити зменшивши чуйку, але при цьому втратити частину знахідок. Не галасливі - неглибокі прилади з моно котушками, але й очікувати глибини не варто. Це загальне. По суті вам вже відповіли - на мультичастотах трохи є, але з часом звикаєш та чітко розумієш де сигнал, а де ні. Або - моночастота. На чистих місцях, на моно частоті, доводиться періодично наводити на взуття, щоб зрозуміти що прилад працює ). Додатково можна прибрати звук металу на 2, просто щоб розуміти що він там є, та слухати тільки кольорові (це кращий спосіб стабілізувати прилад без втрати глибини).
Перші враження від Скор3. Перший день шок. Навіщо гроші проє...?))). Апарат співав шо попало, мабуть від радощів що впіймав такого дурня))). Другий вихід. Передивився масу матеріалу за вечір-ніч, всеж нарешті заспокоїв . Третій вихід. Вже більш- менш розумієш що з ним. Баланс ґрунту 0. Поки ніяк не розумію нащо він тут взагалі. В режимі Парк на М1 більш менш правдиве ВДІ, На Полі 15 кл. все як у кольоровому кіно))). Глибини, як на мене, вистачає за очі. Треба міняти старий Пін негайно))) та водити з собою копача))). Аккумулятора ,мені особисто, поки вистачає. Якщо що, то в мене Фул комплект. Поки всі виходи з базовою катушкою. В цілому ,не дивлячись на деякі мої непорозуміння з апаратом, що і не дивно, після старого з однією частотою, задоволений.
dt максимум два і "порозумійтесь" з мд по питанню ручного балансу(будете монети витягати з 40-50см без різниці який грунт і т.д) і Ви побачите що мд може , особливо по мілкій металопластиці і т.д.
Металопластики поки що немає, за те дробу різного накопав стільки, що якщо так піде, зможу до металоприйому нести)))
дроб і гільза - 29-33 я просто не копаю але під сигналом 30-33 "сидить" динар але там звук зовсім інакший точно не пропустите