Nokta Triple Score (Score3)

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Нельсон, Sep 21, 2024.

?

Чи задоволені ви мультичастотами у score 3

1. Так

68.4%
  2. Ні

31.6%
  1. lvilp_alf

lvilp_alf Schütze

Ще питання! Чи варто купувати PACK FULL з трьома катушками?

2. Интересные лоты

1. Pinpointer Smart Глибина на монету – 6 см Вологозахист - IP66 РК дисплей показує рівень заряду бат...
      1000 грн.
    2. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    3. Новый GT 110 + обновленный чехол и тренчик,+ крона и защитный колпачек..все одним лотом...смотрите д...
      625 грн.
    4. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    5. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
  3. KladoiskatelOtBoga

KladoiskatelOtBoga Schütze

Доброго дня всім. У мене таке питання чи дуже галасливий трипл скор як симлекс плюс чи легенда? Начебто є багато хибних сигналів навіть з-за трави.
    Хочу його купити але боюся, що він буде орать. Ходитиму на полях, пляжах, під водою. Багато сміттєвих місць та важких ґрунтів. Дякую!

4. andrulchik1986

andrulchik1986 Stabsgefreiter

Вітаю! Так,на мультичастотах Скор голосливий,треба звикати та правильно налаштовувати,а на одночастотних веде себе стабільно.Має свою специфіку.

5. Maximalf

Maximalf Schütze

Варто. Якщо вам не треба третя катушка і акум - продаєте їх за піввартості нових отримуєте приємну знижку на свій скор. доплата за фул 3700? катушку можна продати за 3700-4500, акум 1800-2200. М- Математика

6. most2

most2 Schütze

Будь ласка, додайте мене до групи у Вайбері 0674701994

7. Нельсон

Нельсон Stabsgefreiter

Якщо плануєте копати будь-де, та мати можливість адаптуватись під будь-яке місце (засмічені місця пошуку - маленька котушка, або навпаки чисті місця - велика котушка яка дасть глибину), то варто. Якщо це просто хоббі на вихідні, то однієї штатної вистачить.

Будь-який прилад можна заглушити зменшивши чуйку, але при цьому втратити частину знахідок. Не галасливі - неглибокі прилади з моно котушками, але й очікувати глибини не варто. Це загальне. По суті вам вже відповіли - на мультичастотах трохи є, але з часом звикаєш та чітко розумієш де сигнал, а де ні. Або - моночастота. На чистих місцях, на моно частоті, доводиться періодично наводити на взуття, щоб зрозуміти що прилад працює ). Додатково можна прибрати звук металу на 2, просто щоб розуміти що він там є, та слухати тільки кольорові (це кращий спосіб стабілізувати прилад без втрати глибини).

andrulchik1986 likes this.
  8. Нельсон

Нельсон Stabsgefreiter

https://invite.viber.com/?g2=AQBshs9q+LwtBEkxDr4kJ7mOcI2XDyvoycs+IfWU5uYw22mmlo/vNG/zEOc0Qe7T

9. most2

most2 Schütze

Нельсон likes this.
  10. most2

most2 Schütze

Перші враження від Скор3. Перший день шок. Навіщо гроші проє...?))). Апарат співав шо попало, мабуть від радощів що впіймав такого дурня))). Другий вихід. Передивився масу матеріалу за вечір-ніч, всеж нарешті заспокоїв
    . Третій вихід. Вже більш- менш розумієш що з ним. Баланс ґрунту 0. Поки ніяк не розумію нащо він тут взагалі. В режимі Парк на М1 більш менш правдиве ВДІ, На Полі 15 кл. все як у кольоровому кіно))). Глибини, як на мене, вистачає за очі. Треба міняти старий Пін негайно))) та водити з собою копача))). Аккумулятора ,мені особисто, поки вистачає. Якщо що, то в мене Фул комплект. Поки всі виходи з базовою катушкою. В цілому ,не дивлячись на деякі мої непорозуміння з апаратом, що і не дивно, після старого з однією частотою, задоволений.

Нельсон, Mishka* and berimor18 like this.
  11. berimor18

berimor18 Obergefreiter

dt максимум два і "порозумійтесь" з мд по питанню ручного балансу(будете монети витягати з 40-50см без різниці який грунт і т.д) і Ви побачите що мд може , особливо по мілкій металопластиці і т.д.

12. most2

most2 Schütze

Металопластики поки що немає, за те дробу різного накопав стільки, що якщо так піде, зможу до металоприйому нести)))

13. berimor18

berimor18 Obergefreiter

дроб і гільза - 29-33 я просто не копаю але під сигналом 30-33 "сидить" динар але там звук зовсім інакший точно не пропустите

most2 and Володимир84 like this.
  14. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13