Дивлячись яка мултичастота, але я точно знаю якщо звук чистий і не хрипає з двох сторін, то точно кольоровий сигнал. Ще що хотів сказати цифра ВДІ це одне, але більше все-таки приділяю увагу звуку, якщо чистий і дзвінкий, то 90 % щось буде цікаве.
При таких даних споживаемий струм прилада виходить 0,5А, це щось дуже занадто, скорiш за все там акумулятор набагато меншоi емностi
Я був перевіряв за dt, знайшов ціль і збільшував, і зменшував значення dt, але великої різниці не помітив
тут трохи не так - Ви провірили одну ціль а інші ?для приклада якщо я вже знаю що 28-30 гільза і звук то при дискримі 3 трохи нетак і не на всі цілі - от і я ще до кінця не можу вияснити - відповідно хожу 1-2 дт
В маски споживання струму не велике! В мене ще є Ред Голд ві Редрама,то повного заряду хватає на 5-6 виходів по 6-8 годин.
Ну якщо зрозумiли - то не вiрте тим 3250мАh, що написанi на акумуляторi Вашого прилада! Так, не велике, але це не значить, що у Вашого прилада Нокта струм споживання пiд 0,5Аh, скорiш за все акумулятор на порядок меншоi емностi.
Так,я згоден з Вами на рахунок меншої ємності акума ніж заявлено. Я про це все писав в вайбер групі Нокти.
Вітаю. Хотів запитати. Актуальне питання на сьогоднішній копо день. Температурний режим -2 до +2. Можливо хто був сьогодні в полях. Як показав себе Скор 3, ємністістю акумулятора 3250 mAh. Не тухне за годин чотири? Ліки звичайно в турків є. Доп. акум. за ціною вау. В результаті в вазі і ціннику обігнали Легенду. Така собі вигода. Хлопці, тапками в вас не кидаю. Також придивляюсь до даного мд
Доброго вечора) був на копі в суботу, в нас тоді випало чимало снігу і вітер був сильний, походили 5-6 годин, то пропала тільки одна мітка, заряджав прибор цілу ніч, ходив на М1 і М2
Придивляюсь до варіантів додаткового приладу. Основна спеціалізація розглядуєиься для нього - глибокий пошук середніх цілей з міді та срібла. Дивлюся, що зараз DOUBLE SCORE за 17600 грн (420 USD) яка йде з штаткою 12×9" продають з дарунком - котушкою SC35 (13,5×12,5"). Можливо, комусь доводилося з такою копати, дуже цікаво, як поводить себе по глибоким цілям як кольоровим так і чорним, на М3 (якщо я вірно памятаю, то це те налаштування, де три найнижчі частоти "мультяшать"). І чи є реальний ефект від функцій Iron Filter и Notch Filter?
практично постійно копаю на 15 і добиваю м1. на глибину є - DT. на м3 копав щось мені "не сподобалось"