Інколи за чупакабру приймають інших істот, навіть людей. Випадки були. Причому, всі щиро впевнені, що бачили саме чупакабру.
гарна думка, я тільки двома руками "за" , ліпше мняса та сальця більше узяти! та куліша горяченького зварити на москаликах))) тре поміркувати як та коли.
то років сто тому таке відбувалось бо дійсно ось такі чупакабри поналазили, але хлопці їх дуже добре винищували. що правда вони зараз знов розплодились але над цим працюють і дуже вдало. так що незабаром знов буде тиша та спокій і ніякої тобі чупакабри.
#69 ..... то нічого. для такого в мене є подаруночок і повністью легальний. так що ті вовкопеси то дрібнички..
День Артамона. На Артамона звери прячутся в лесах По поверью, змеи с этого дня перебираются из полей в леса. Жизнь животных быстро замирает, осень вступает в свои права Сегодня в лес не пойду )))
Ночная находка несколько советов,50 копеек 1992,кусок серебра но под вопросом! медная пластинка,22 гильзы гансовские,3 хвоста от минометной мыны,дно от снаряда 76мм скорей всего )
Копать ночью удобно в полнолуние. Тогда фонарик почти не нужен. Это из моего опыта. Почем у ночью? Иногда так жарко что много не покопаешь.... Да и места есть людные для дневного копа. Было одно место "людное". Выбил ночей за 10. Монет 200 собрал...
Кусок серебра оказалось не серебром ) но и не алюминием очень легкий метал говорят от самолета от шасси !
Два слова про нічний коп.. Разок засидівшись до темна в лісі то коли шли до авто в годин так 22 напоролись на браконьєрів, ті влаштували нам погоню на мопедах і пальбу зі своїх стволів. Ніколи не забуду як гілки над головою збиває дробинами. Ми покидали лопати і давай навпростець до машини блін через дві години блукань вийшли на те саме місце і вже тихенько підібравши лопати подибали до автомобіля..Пронесло
Ребят там был сигнал не широко берет но длиной прошел метров 70 а сигнал не обрывался! но таблички мол копать запрещено кабель не где нет да и через поля которые пашут говорят что их не прокладуют землей а все воздухом !
Видел я чупакабру, точнее нас трое было. В безлюдном месте, днём. Когда-то тема была о чупакабре где я это описывал в подробностях. Спасло то что тихонько крались на машине, а не пеши. Т.е. это мы её в застукали случайно. Если такую штуку без дрынА, в одиночку, днём встретить - опасно, а ночью она просто разорвёт, а скажут волки съели..... По оборотню воющему - понравилась история. Хотя люди тоже могут выть как волк.....
Могут , особенно могут , когда находятся в мягкоговоря не совсем адекватном состоянии..... Можете мне поверить....
ану швидко зізнався скілько пересічних посполитих ти у лісі зарізав коли перекинувся на вовка ГАЯВАСПИТАЮ!!!
та звичайно злякаються. йдеш собі нікого не чипаєш як тут на моторбіцикле з за рогу викатується сам пан Лікантроп у пілотці та ще і з кулеметом. а потім чутки ходять що червінці по лісу ще з тієї війні швендяють