Були і приємні події. Копав черговий раз по ЧК затримався на полі до ночі, знахідок особо не було але і до дому ще не хотілося йти. Від налипшого бруду на котушку поломався підлокотник, якось не приділив цьому увагу мол зможу і без нього махати прибором, але не тут то було, без нього ніяк, вирішено було збиратися на базу. Після поломки через пару взмахів вискочив денарій, що дуже здивувало, я пару годин ходив не було нічого, а тут вискочив після поломки. Йдучи до машини вже трішки в припіднятому настрої, по одному і тому напрямку яким вже десятки разів проходив і завжди з увімкненим прибором, вискакує в мене попідряд ще чотири денарія. Я був шокований такою щедрістю, мабуть хотіли відкупитися за зламаний підлокотник
Однієї дуже місячної ночі, пішов я на черговий нічний коп. Поле було недалеко від старої закинутої ферми, на яку я раз пораз обертався бо моторошно всетаки старі напів зруйновані будівля обросші кущами та навіть вже молодими деревами. З вибитих вікон та дверей здавалося хтось спостерігав, можливо це всетаки здавалося, аж поки я не побачив людину яка ввійшла в одну з будівель, в якій до тепер сільські жителі б'ють телята. Через декілька хвилин звідти пролунало вовче виття, настояще звірине виття, хоча чітко було видно людину увесь час, ніч була неймовірно місячною як днем, реально відчув як в мене від страху піднялося волосся.
Скажем так, тікати я не став,але якби брав участь у спортивній ходьбі зайняв би перше місце. Не дуже приємні враження від таких пригод, був я абсолютно тверезий, і якби сам цього не бачив не повірив би нікому.
Соглашусь с многими камрадами,что ночёвка в лесу,тем более что в незнакомом месте - довольно таки неприятное времяпрепровождение...Но зачастую все эти "взгляды в спинц","свечения", и скрип деревьев рисуют в нашем воображении некии нездоровые мысли!Та ещё если наслушались баечек из рассказов бывалых копарей - бессонная ночь с галюнами обеспеченна!))) Поначалу и я таким страдал,но потом понял,что такие ситуации - прекрасная возможность поверить свои нервы на экстрим!Та и в попадая в лес рекомендую : ведите себя в нём как гости,которых приютили,а не как свиньи!!! Насчёт ямок,которые наши коллеги по лопате не закапывают после себя....Это вообще отдельная тема для обсуждения!Я бы сравнил эту тему с ездой по дорогам!Бывали случаи,когда народ собирал грибы,и попадая в ямы наносил себе увечья!Согласитесь,неприятная штука!А особенно если человек пошёл сам в лес,а в лесу покрытия моб.связи нет.... Насчёт дикой живности...В лесах обитает много диких свиней,оленей,которые ночью иногда тоже спят вообще то...))На то она и ночь!)Даже волки спят!)))Но только не некоторые люди,которым охота покопать в темноте!))))))
Камраде,треба боятись люлдей,а не тварин!Це вже по своєму житті я зрозумив!!!Тварина у лісі - вдома у себе,а ось людина....Повинна бути гостем!Та ще скажу,що ночлег у лісі не для всих приємна річ!Якщо людина звикла ночювати вдома,де стіни кріпки та захищають - то ї не траба мандрувати в ліс,щоб потім лякатись чогось такого,що може йому примаритись!
Блин у меня проблема со сном в лесу-я долго не могу уснуть кручусь верчусь прислушиваюсь к звукам реально друзья! я завидую тем кто вырубается на раз у меня жена такая голова подушки коснулась и уже храпит а я всех собак слышу малейший шорох ичто нибуть грюкнуло я прислушиваюсь ну есественно навеваю себе всякую дурь.
нічого дивного в тім немає але приємного теж мало. ще багато вовкулаків, відьом та іншої нечісті залишилось серед людей. хоча є і інше пояснення того. старі люди казали що коли характернику було треба то він перекидався на вовка. то мо це і було. хоч козаків вже майже і немає, ряжених я не рахую, але характерники могли залишитись бо вони були щось накшталт чаклуна.
100%, ми вночі траки копали, траншею 19мХ1.2 метра глуб 1.7 м. викопали за 4 години, витягли одні траки, інші девайси з танку залишили , закопали і зрівняли. В 23.00 почали, в 3.00 вже все гут було. на другий день поїхали утрамбували місцинку і трави семена розкидали.
це ви ппро ірдинь, то таки да, там вдень страшно ходити, до речі вовкопес із своєю потомство дав, козуль на льоту розривають, отакоєот.
т та я вам кажу, он на Ірдині у війну база партизанська була, до населеного пункту 5 км так її німці стороною обходили, одного разу сс-івці рейд зробили, але всі загинули, вночі оборотні напали всіх того, а історію цю поліцай розповів , отакоєот. он пан К. збрехати недасть.
та чув я ті звукі,жах ,особливо по темрявіа під ранок геть скаженіло та ірпінь,не втік бо рядом все хропіло,причмоківало,сопіло і ворушилося
то нічого. для такого в мене є подаруночок і повністью легальний. так що ті вовкопеси то дрібнички. іще один. що ви там такого чули чого я не чув хоч і сидів до ранку біля вогнища? було усе тихо та спокійно хіба що дерева скрипіли та гілками торохкотіли але тоді вітерець був гарненький що аж на другий день погода зіпсувалась, стало прохолодно та хмарно.
Якщо в тому сараї забивають телят, то в ночі, цілком ймовірна, поява там вовка або вовкособаки, а людина та могла бути мисливцем якій пішов на засідку. Та вабив вовка імітуючи голос.