Низькочастотник.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Volocuga, 16 лип 2025.

1. бол

бол Oberfeldwebel

Повідомлення:
    635
    Адреса:
    украина
    У нас тільки Хіля не вірить,хоч і людина розумна.Йому меньше тік-ток треба дивитися з аферистами.

2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      5800 грн.
    2. Магнітомір був куплений для пошуку одного предмету. Предмет знайдений тому і продаю. Глибина пошуку...
      9000 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Eldorado, Эль...
      250 грн.
    4. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      300 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      200 грн.
  3. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Хіля просто скептик, і поки в руках не провірить буде стояти на своєму.

4. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Десь до 70-ти.

Cladotrix подобається це.
  5. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.334
    Адреса:
    Україна
    У людини своє бачення копаємих сигналів,чи роботи мд, має право. Навряд чи не джимаксівцю одразу можна пояснити що на тих непевних хрипах-рипах щось витягується з глибин, брат витягував на досвіді. Ніхто ж не забороняє зробити мд на рівні глибини джима, з більш певною приємнішою озвучкою, можна й краще, всі дружно лише похлопаєм, похвалим. Його прилади на відео показують гарні глибини. Доколупування до трешу то вже для гурманів. Прилад або баче ціль, або тупо ні, якщо баче то деякі недоліки фону можна і перетерпіти, купа приладів що фонять, фішери, і тд.

AlexCh та Volocuga подобається це.
  6. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Здвинем рамки). Частота 3-5 кГц, одно-, або двотональність, можливо ВДІ, мінімум регулювань( чуйка, гучність звуку, б.г., дискрим), катуха 10-12 дюймів, різка озвучка. Приоритет глибокі мідні та срібні монети.

7. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.546
    Вератор, Вайтси, Джимка, сімейство Ака із старих, ой як такі цілі люблять з глибини тягнути.

флегМАТ та Volocuga подобається це.
  8. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.334
    Адреса:
    Україна
    Я б добавив в хотілки регулювання струму в датчик "мін*норм*макс" це якщо посидіти помріяти. Тоді можна було б пробувати вижати максимум по глибині, залежно від важкості грунту, ну типу " болотяка* звичайний грунт* легкий*.

Volocuga подобається це.
  9. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.027
    Адреса:
    Украина
    При подібних обставинах я викопав закаточну жерстяну кришку, з такої ж глибини. Була на відстані менше метра від струмка. В ямку набиралася вода, коли копав. Я не вважаю що той МД, дуже глибокий, хоча й він глибший більшості сучасних МД, в реальному копі.

Покажіть відео не з аферистами. Я передивився декілька відео, і у всіх були приблизно однакова глибина виявлення.

Я не скептик, але й не вірю в слова. Я нейтральний. Коли я писав що МД бачить монету на 30 см., мені не раз відповідали що їх МД глибший, бо бачить таку ж монету на штик фіскаря. Вияснялося, що реальна глибина частіше усього була приблизно 23-25 см. Тому й запитую про сантиметри., а не про враження.
    35 см. в грунті, це хороший показник, але не для мене. Я переробляв різні МД. У тому числі Скіфи та Каймани. Тож бачив і більші глибини.

На Ваш погляд, цей Кайман сильно поступається Джимаксу?

На мій погляд, для такого МД катушка 10 дюймів, не виправдана. Думаю, що варто використовувати котушку від 28 см.
    При різкій озвучці будете швидше ходити, але для добивки, глибшим варіантом може бути така ж озвучка, як у Джимакса.
    Ще один нюанс, який не часто враховують - на важкому грунті глибокий МД з дуже повільними фільтрами пропускає значно більше цілей, ніж МД з швидшими фільтрами. Проблема в тому, що при наближенні або при віддалені датчика до грунта, сигнал грунта додається до сигналу від цілі, і сумарний сигнал може або бути сильнішим, або слабкішим. Тому часом люди знаходять дуже глибокі цілі, коли грунт збільшує сигнал, та пропускають не дуже глибокі, коли грунт пригнічує сигнал від цілі.
    В Кайманах та Скіфах я збільшував швидкість фільтрів руху, приблизно на 20%. По глибині не багато втрачалося, а знахідок ставало відчутно більше.

AlexCh, Volocuga та OkSamyt подобається це.
  10. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    По відео глибокий, але ці всі повітряні тести до одного місця, в грунті все може бути хреновенько. Тому не скажу аоступається чи ні. Як на мене той це самий вайтс класік, але мінімум вдвічі дорожчий. Не бвчу сенсу пепоачувати, якщо всеодно допилювати потрібно.
    На рахунок десятої катухи згоден, маленька, але мені рулі не заходять, по ряду причин. Максимум 30-ка.
    За озвучку погоджусь.

Хиля подобається це.
  11. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.546
    Кайман сильно поступається в швидкості розділення.
    По повітрю такі ж показники як в еквіноксі, не бачу смислу таскать таку бандуру якщо Еквінокс універсальний виходить.
    Ну а якщо в землі , то треба в землі дивитись.

12. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Читав на якомусь форумі, що коінмайстер задавлений виробником. Там міняють якийсь резистор, і він до вайтсовських проф.приладів майже дотягує.

Cladotrix подобається це.