Муки выбора бюджетной AR-системы

Dieses Thema im Forum "Вогнепальна зброя та боєприпаси" wurde erstellt von Zhmendos, 21. Aug. 2016.

1. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

пружини на дб15 не дуже рятують, краще таки купити спуск (що власне і було зроблено)
    https://stvol.ua/ru/catalog/edthg-usm-edt-heavy-gunner-ar-15-ar-10-trigger/p97943421
    поставлено Н3 буфер...

Вобщім я маю ДБ15 і Ругер 556мпр - ругер треба брати, він тупо з коробки стріляє краще ніж ДБ15 з додатковим ДГК, буфером, і усм.
    Зі знижкою вийде 64т грн і ВСЕ.
    за 300 баксів приціл з США привезли друзі
    https://www.eurooptic.com/Sig-Sauer...-762-HORSESHOE-DOT-ILLUM-RETICLE-05-MOA-.aspx

на 250м в вузькоколейну рейку влучає нормально.

Serhiygr gefällt das.
    1. (в наличии 5 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      950 грн.
    2. (в наличии 7 шт.)
      Оси УСМ выполнены из титана. На ряду с хорошей прочностью не имеют возможности ржаветь. Цена указана...
      600 грн.
    3. Вага 450 грам.Переднє кріплення ставиться замість цілика.
      700 грн.
    4. (в наличии 2 шт.)
      Магазины Magpul gen3 кал.223 ,5,56 на 10 патронов! Новые без упаковки!
      850 грн.
    5. Оригінальний стволік на Сіг Зауер п320 під затвор з довжиною ствола 3,6 дюйма (саб компакт) з різьбо...
      15000 грн.
  2. Marty_McFly

Marty_McFly Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    2
    В нас в магазі зі знижкою виходить 70к

3. Петр Сидоров

діючим військовим мають давати трохи більше...
    Спитайте Ігоря Каябу - думаю у Вінниці Вам допоможуть з цим.

4. Marty_McFly

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    2
    Я з Луцька, навряд допоможе.

5. Петр Сидоров

і що? нова пошта (надіслати зеленку) і спецзвязок (вам пришлють ним зброю і половинку зеленки з печаткою) + приват24 (ви сплатите на картку гроші) у нас працюють.

underr.ua, Yuber, Dacenko-80 und 2 anderen gefällt das.
  6. Marty_McFly

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    2
    Ого, а так можна?)

Dacenko-80 gefällt das.
  7. Петр Сидоров

з 6 одиниць зброї я особисто в магазині купив тільки 1 - решту у Ствола купував по вказаній схемі, і набої так само ящиками отримував.
    Тож раджу спитати Ігоря в приват і закрити питання, котре не є проблемою. Ігор "Каяба" - правильна людина, з наших.

Yuber und Marty_McFly gefällt das.
  8. Marty_McFly

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    2
    Дякую за пораду. Яка приблизна вартість доставки? Бо ніколи нічого не відправляв нею?

Yuber gefällt das.
  9. Петр Сидоров

я не памятаю, бо то було ще до 2ї війни і там була гвинтівка та 3 ящики набоїв, тобто вага чимала була.
    ось тут спитайте
    https://dpsz.ua/filial/volinskij-ovsz/contakts
    Доставка "до запитання" - приїздите до них і отримуєте, їде кілька днів, а може тиждень

Marty_McFly gefällt das.
  10. Latitudett

Latitudett Schütze

Які будуть думки з приводу voodoo witch doctor?
    В ібісі зараз на нього акція.

Romych gefällt das.
  11. Yuber

Yuber Leutnant

Інфа з Зеленого

...знову AR-15 подешевшали!
    А точніше - стали доступнішими. Бо у нас в асортименті знову комплекти: карабін Voodo Witch Doctor + приціл! https://bit.ly/3nO34nv
    Ці карабіни мають вже тисячі задоволених власників в Україні, і є чудовим вибором для тих, хто хоче спробувати платформу AR-15 і приділити увагу самостійному її тюнінгу. При цьому приціли у комплекті на ваш вибір: комусь ближче коліматорний, комусь - загонник 1-6х.
    І є ще один, особливий комплект. Це ті самі Voodoo, але з уже встановленим регульованим газблоком Odin Works. І до них - газорозвантажений саундмодератор A-Tec A-Flow! Це для тих, кому треба тихо, і щоб при цьому усе працювало штатно.
    Глушники оці, A-Flow, до речі, дуже добротні і ефективні. А ще - надійні, бо сталеві. На арку - просто пісня! На моєму саважику - саме такого типу прилад живе.
    Одним словом: якщо давно планували і відкладали, то оце зараз - саме час!
    Нагадую, що для гарантованого придбання треба СПЕРШУ оплатити зброю, а вже потім оформлювати дозвіл. Так вона гарантовано вже буде вашою, отримаєте дозвіл і заберете з магазину. В іншому випадку, на жаль, гарантувати наявність складно. Комплектів обмежена кількість, і розходяться швидко.

12. Bawowna

Bawowna Obergefreiter

Якщо ви дивитесь на сайті і це перша АР, то вони всі виглядають однаково та нащо переплачувати... Але якщо поїхати в магазин, то різниця грандіозна. Якась люфтить, десь не зручна цівка чи руків'я/приклад. Відразу можна відчути, що секоедхенд. Дуже раджу особисто з'їздити два рази в магазини та потримати кожну в межах бюджета +-10к по 5хв. Обрати інтуїтивно або потім запитати на форумі про конкретну модель. Іноді краще з коробки взяти більш зручне руків'я та приклад, ніж потім міняти. Але від досвідчених людей чув що севедж, рюгер вартують своїх грошей. У мене спрінгфілд Віктор, але він не всім подобається, його рекомендувати не буду, бо кожен рекламує свою зброю і можливо не помічає недоліків) але я точно розумію, що наступна арка буде не 16', а коротшою, бо це зручніше для тренувань та має інші переваги. І відповідаючи на ваше питання, для мене вуду не підійшла, хоча спочатку планував саме її, обираючи по картинках. У kajabatsa на ютюбі є певна інформація для вибору АР і в чому / чому різниця ціни.

13. Maverick911

Maverick911 Leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    78
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    128
    Чому просто не взяти додатковий короткий аппер 9х21 в зборі за 32к для тренувань?

14. Gutsul Metal

Gutsul Metal Schütze

Розкажіть про ваш досвід з спрінгфілд Віктор, бо я зараз також дивлюсь на спрінгфілд Сайнт Віктор і мені наче базово все подобається... Хочеться почути фідбек власника

15. Garmur

Garmur Stabsgefreiter

Тому що тренування з 9х21 не дають розуміння балістики .223?)

Yuber gefällt das.
  16. Maverick911

Maverick911 Leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    78
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    128
    На 10-20 метрах ?

Z@noZ@ gefällt das.
  17. Garmur

Garmur Stabsgefreiter

Хтось говорив про 10-20 метрів?

18. Maverick911

Maverick911 Leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    78
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    128
    На яких відстанях тренуються з більш коротким стволом де він має якісь переваги ? Також на 50 метрів шмаляти з мішка чи сошок ? З 12 дюймовим стволом ? Чи на сотку ?

19. Garmur

Garmur Stabsgefreiter

14.5 з мінімальними балістичними відмінностями від 16ок не дає працювати на 100+? При цьому 14.5 відчутно коротший і комфортніший

едіт: 12ка абсолютно нормально також працює на сотку

Z@noZ@ gefällt das.
  20. Maverick911

Maverick911 Leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    78
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    128
    В нашій дискусії не вистачає 3ї людина яка і збирається купувати собі коротшу арку дл якихось тренувань.

Який сенс купувати 12 дюймову арку щоб і далі намагатись тренуватись стріляти на сто метрів? В статиці ? З мішка ?
    Що заважає стріляти ці ж самі дистанції з 16 дюймів ?

Zuletzt bearbeitet: 9. Apr. 2023
    Yuber gefällt das.
  21. Garmur

Garmur Stabsgefreiter

З першим погоджуюсь :D

Сенсу тренуватись з мішка з 12ти дюймів небагато, але для сотки мішок і не потрібен. Маючи коротший 223 можна працювати і в статиці на довшу дистанцію, і в русі на коротшу, що дасть ще краще розуміння властивостей власної гвинтівки і калібру.
    Механіку можна натренувати взагалі без набоїв, а от навиків стрільби з .223 ти на пістолетному калібрі не отримаєш

22. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    19
    Даже 10 дюймовый ствол в арке позволяет уверенно стрелять на 300 метров, что для большинства стрелков вполне достаточно. А не очень уверенно, и 400 метров.

23. Serhiygr

Serhiygr Stabsfeldwebel

Люди чудные создания. Далеко не все придерживаются в своих действиях смысла. Видел например фотки келтека (по сути длинноствольный пистолет) с сошками и оптикой. Так же и здесь. Выдумал или надумал себе какуюто концепцию в которой арка с 12м стволом имеет 100500 преимуществ перед 16м и ищет. Помните как Никулин искал такое же только с перламутровыми пуговицами?

Yuber gefällt das.
  24. Maverick911

Maverick911 Leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    78
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    128
    Так і з ПМ можливо стріляти і влучати на 100 метрів ? Від цього він стає далекобійним пістолетом ?
    Посил мого першого повідомлення був в тому що при бажанні взяти щось коротше за 16 дюймів і тренувань на короткі відстані , комплектний аппер в 9х21 10.5 дюймів буде найкращим варіантом , тому що він коштує 32к , зі знижкою навіть в 10% це буде вже до 30к цінник.
    Ціна набоїв +

Короткі арки в 223 комплектні ціни в Х разів більше . Навіть аппери окремо коштують дорожче за 16 дюймовий саваж

25. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    19
    Нет, аппер 10 дюймов от дб стоил в районе 600 долларов, не знаю, есть ли сейчас в продаже. Да и в 300 блекаут у них был 10 дюймовый аппер за те же деньги. А в 9х21 аппер под стандартный ар15 ловер даст вам много проблем при попытке их совместить.

Yuber gefällt das.