Муки выбора бюджетной AR-системы

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Zhmendos, 21 сер 2016.

1. Большой Макс

Большой Макс Major

Повідомлення:
    2.665
    Адреса:
    г. Черкассы
    Механизмы советских часов , как знаю, довольно высоко ценились за рубежом.

RomanP подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 8 шт.)
      Коробки для набоїв .223 REM / 5.56 NATO (50 шт.) Матеріал: Коробка – матовий PLA Соти (наповнення)...
      290 грн.
    2. (в наявності 80 шт.)
      10 гільз у лоті. Мита у ротаційній мийці. Гільза обжата матрицею. Горлишко розгорнуто. Капсюльована....
      130 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Продам гильзы 9х21 в лоте 100шт..Фирмы GFL Гильза латунь под капсюль "боксер" Полигон, одн...
      100 грн.
    4. (в наявності 9 шт.)
      Коробки для набоїв .308 WIN / 7.62×51 (20 шт.) Доступні кольори: олива, койот Маркування: На оливі...
      270 грн.
    5. Кулі свинцеві пм,нові в кількості 105 штук.Реквізиьи на оплату уточнюйте.
      390 грн.
  3. vitiy99

vitiy99 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    801
    Адреса:
    Одесса-Варна
  4. Александр_13

Александр_13 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.058
    Адреса:
    Киев
    Макс, и ты попался на мормышку? :)
    Я спецом с будильником сравнил. Думал, что калашматчики подтянутся :)

Mad Max Subaru, Хантер ua. та Большой Макс подобається це.
  5. maksim2020

maksim2020 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    902
    Адреса:
    Sunshine State
    А куда записывать тех, у кого и АРка, и АКМ? :)

Хантер ua. та Александр_Одесса подобається це.
  6. Большой Макс

Большой Макс Major

Повідомлення:
    2.665
    Адреса:
    г. Черкассы
    Я за справедливость ! :)

Хантер ua. та Александр_13 подобається це.
  7. alexapi

alexapi Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    754
    Что касается селектора огня (предохранителя), рекомедую обратить внимание на модель от Strike Industries https://www.strikeindustries.com/shop/index.php/strike-switch.html
    Очень интуитивная двусторонняя "качелька", позволяет быстро как ставить на предохранитель, так и снимать.

Хантер ua. та Александр_13 подобається це.
  8. Александр_13

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.058
    Адреса:
    Киев
    В мильёнщики записать! :)
    Я, чтоб купить АРку, СКС продал. Правда он был никакой из-за ствола.
    Три года промучался, ничего не выжал.

Хантер ua., amitnik та maksim2020 подобається це.
  9. Александр_13

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.058
    Адреса:
    Киев
    Про такой селектор безопасности не знал.
    Спасибо, побольше бы таких постов в ветке!

Вот свой BAD ASS 45° могу посоветовать только тем, кому денег девать некуда.
    А Гейзель прекрасен!

10. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.612
    Адреса:
    Київ
    "Чтобы купить что-нибудь ненужное, нужно продать что-нибудь ненужное" (с) :D

RomanP, Raccel, Хантер ua. та 3 іншим подобається це.
  11. Александр_13

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.058
    Адреса:
    Киев
    Народная мудрость! :)
    Был бы у меня СКС в приличном состоянии, АРку бы не купил.
    А покупатель был рад, что в ведро на сотку попадает. Ну и славно.
    На каждый товар есть свой покупатель. :D

doss, Mad Max Subaru, Хантер ua. та ще 1-му подобається це.
  12. Хантер ua.

Хантер ua. Oberstleutnant

Підтримую!
    Я в аерках - новачок і чесно скажу дуже важко сприймати всю цю простоту і легкість цієї конструкції, провоювавши з Ак74 без малого 3 роки за річкою у 82році... (ТТХ і все інше М-16 - вчили, але ж то було все "барахло" проти танком не переламного калаша.....
    Але після придбання в середині січня "Бушмайстера" на розпродажу в Ібісі - зіштовхнувся з проблемою не сприйняття і підлагодження під рідний тугий і різкий УСМ Бушмайстера, наприклад на "Норінко" в товариша я перед купівлею стріляв і не раз там набагато м'якше спуск і без ривків, він (нічого не перероблював - все класно, м'яко, а тут, щось туго дуже і ривком)....
    Стріляти начеб то вмію... (продав СКС, маю стволи 7х57R, 308, та 300вінмаг ну і 22LR.... :oops::oops::oops: а от тут якось не зростається поки, що то ніяк - то зірвалось різко....)
    Може на "Бушмайстерах" - хтось якось допрацьовував, бо чесно кажучи купляти ARку, щоб стріляти з неї як з калаша - щось мене не гріє....?
    З пов.

З. И. - нажаль купляти за кінські гроші м'які УСМи, якщо хтось хоче порадити вихід - не маю змоги, тож і запитую як можна бюджетно вийти з цієї ситуації конкретно з Бушем...
    З пов.

Останнє редагування: 17 кві 2018
    Grizli2014, Raccel, Большой Макс та 2 іншим подобається це.
  13. Хантер ua.

Неправда.
    Нормально Ви стріляли зі свого СКСа !
    Я дивився всі Ваші теми, він ще не хромований був а чорний.
    Нажаль трохи "+" -" більше з них не витиснути....
    Коли зрозумів то через 9 років продав свій, я мисливец, поки можна було то ще й полював з нього!!!.....

14. slava101

slava101 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    406
    Адреса:
    Київ
    Большой Макс та Хантер ua. подобається це.
  15. Хантер ua.

У мене в 10см. вкладалось 4, а 5 відривався бо ствол грівся, але коли робив сам набої з мельхіорових куль на ВТ то навіть в 5см. інколи вкладався, а 7см - стабільно....

16. Хантер ua.

Не клікабельна, як зайти?....:oops:
    З пов.

17. Yar75

Yar75 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    322
    Адреса:
    Киев
    Доброго всім. У мене на Бушмастері спуск - «скляна паличка», стабільний. Нічого з магазину йому не робив.
    Після пристрілки - куча 7-8 см на 1х коліматорі. Не очікував!)

Хантер ua. та maksim2020 подобається це.
  18. slava101

slava101 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    406
    Адреса:
    Київ
    Виправив.
    Вибачаюсь. Не реклама.

Хантер ua. подобається це.
  19. Хантер ua.

Це в 2 рази гірше ніж у моїх друзів на "Норінко" і на таких як у мене "Бушах" то ж для цієї зброї 7-8см. (я думаю, що Ви мали на увазі 100м.) це зовсім не показник, це - хороший СКС....
    З пов.

ваня 30 подобається це.
  20. Хантер ua.

Дякую, Вам.:beer:

slava101 подобається це.
  21. RomanP

RomanP Leutnant

Повідомлення:
    1.072
    Адреса:
    Україна
    І в Норінко і в Бушмастері мілспек УСМ. В них є три проблеми: 1. Велике зусилля спуску; 2. Непритерість, що в результаті дає непрогнозований та неплавний (з ривками та піском) спуск. 3. Значний вільний хід гачка (доречі, це найменша проблема, як на мене)
    Як я вирішував ці проблеми:
    1. У мене зусилля спуску на новій Норінці було 4,7 кг, після заміни пружин воно стапло 2,5 кг. Як на мене - чудовий результат. Все - спуск вже не порівняти зі стоковим. Вартість пружин у нас 22 бакса і 20 хвилин на заміну.
    2. Щодо другої та третьої проблеми, я був впевнений, що в мене нема ніякого піску і ніякого вільного ходу. Однак, з настрілом вільний хід почав з'являтися і почалися ривки при натисканні на спусковий гачок. Проблема була в тому, що новий УСМ був абсолютно непритертий і зривався майже відразу при натискання на гачок, саме через цей зрив виникало відчуття відсутньості вільного ходу. По мірі прироботки почав з'являтися вільний хід і рвки з піском, які становилися все меньші і менше, спуск становився все плавнішим.
    Я не ризикнув сам полірувати класичним методом як шановний камрад
    amitnik
    з двох причин: 1. Тут потрібно це робити дуже обережно, бо поверхні, що потребують поліровки мають дуже малу площу і якщоҐ випадково змінити кут самої поверхні, можна легко зіпсувати УСМ і я побоявся зіпсувати. 2. Я вважаю, що направільніше, коли деталі не поліруються окремо, а притираються одна до одній (обкатуються, як автомобіль). І я відполірував (точніше притір одна до іншої) безпечним шляхом, як роблять американські військові і як це показано на відео, яке я недавно виставляв.

В результаті я отримав чудовий УСМ з зусиллям 2,5 кл і чудовою плавністю ходу гачка. Без жодних ривків і піску.
    Залишилась третя проблема - вільний хід. Взагалі - для мене це не проблема, але хочеться перфекціонізму), тому
    3. Я замовив винт з регулюванням. І навіть якщо він не зменшить зворотній хід гачка, а лише вибере його вільний хід, я буду вважати завдання, виконаним на 100% менше, ніж за 30 баксів. УСМ вже прогнозований і легкий, а буде ще кращий.

Те ж саме Ви можете зробити зі своїм. Вони всі мілспек майже однакові і на Норінці і на Буші і на Кольті М4 і на інших Арках)

П.С., якщо Вам будуть потрібні додаткові посилання, або додаткова інформація, пішіть в лічку, або обговоримо телефоном)

amitnik, POMAH-Lviv, sdiogen та 3 іншим подобається це.
  22. Yar75

Yar75 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    322
    Адреса:
    Киев
    Допускаю, що не показник, але для мене особисто, після АКМ - це рекорд)))

RomanP та Хантер ua. подобається це.
  23. Хантер ua.

Оце - діло!!!
    Велика - подяка Вам!!!
    По мірі того як буду добиратися до всього цього - обов'язково звернусь!!!
    З пов

RomanP подобається це.
  24. Хантер ua.

Чесно не пам'ятаю яка у товариша "Чорна гвинтівка", чи Савадж чи яка але ствол чорний - це "+" карбонітрируваний і не парні і не гострі кути в нарізів - нарізи 5R. (чесно не пам'яиаю твіст чи 1:7 чи 1:8 чи 1:9 - здається останній. То він валовим "GGG" 55гр. - складає серію з 5пострілів в 3см. (майде 1Моа), а от 69гр. без "майже" в "одиничку"....
    Хочется якось тогож досягти....:oops: інакше, про що ж мріяв коли брав?....
    В мене "Бушик" ось такий простенький - https://www.google.com.ua/amp/s/amp...r-m4-a3-patrolmans-carbine-kal-223-rem-55645/

Grizli2014 подобається це.
  25. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    Ви мабуть неуважно прочитали - це стрільба не на оптиці а на коліматорі. Навіть якщо брати Етотеч точка 1МОА, то вже маєте що кучність виходить за межі 1 МОА.

RomanP та Хантер ua. подобається це.
  26. Хантер ua.

...так - дійсно, не уважно....:oops:

RomanP подобається це.