Муки выбора бюджетной AR-системы

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Zhmendos, 21 сер 2016.

1. Gogi 514

Gogi 514 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.360
    Адреса:
    г.Киев
    можете если что использовать обрезанный хвостовик от сверла подходящего диаметра.

Kovach85 та Александр_Одесса подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Практично новий ,без експлуатації .Гарантія оформляється через сайт по qr коду
      9999 грн.
    2. Магніфер EOTech G45.STS Забезпечує швидкий перехід від 5X до 1X, а оптика пропонує вертикальне та го...
      32000 грн.
    3. Новий, оригінальний не використовувався.
      1 грн.
    4. Оптичний приціл Sutter 6-24×50AOE, підійде на 22 калібри, воздушки, ПСП.. Видно сліди використання.
      2400 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Новий оптичний приціл 1.5-5x32IR (мінік) Приціл на 30 трубі з хорошим запасом поправок. Має просвітл...
      4650 грн.
  3. alexapi

alexapi Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    754
    У норинки УСМ не очень.
    Слишком длинный спуск, как первый так и при сплитах на возврате.
    "Песок" где есть, где нет, но чаще есть.

Как минимум - менять пружинки.
    Если руки из правильного места, то можно шлифануть.

Но я бы менял.
    Возможно, тут кто-то продает за ненадобностью после апгрейда, или у знакомых валяется зброяровский - очень неплохой одностейджевый.

4. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.763
    Адреса:
    Украина
    Это как????

5. Gogi 514

Gogi 514 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.360
    Адреса:
    г.Киев
    у меня тоже терялась на 308 там цанга не не сильно фиксируется и если на столе и полу творческий беспорядок то легко, но я нашел с магнитом лазил :)

Kovach85 подобається це.
  6. Barrett2.2

Barrett2.2 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    525
    Адреса:
    Киев, Украина
    Был похожий случай у знакомого. Там из-за холода и гильз ггг, пришлось глубше иглу усаживать, кримп мешал.

Kovach85, Skipper90 та RomanP подобається це.
  7. AndreiB

AndreiB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    316
    Так
    Так надо и менять и шлифовать. Просто поменяные пружины песок и ступеньку не уберут же.

amitnik подобається це.
  8. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.625
    Адреса:
    Київ
    А хто у Києві це може зробити?

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

9. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.625
    Адреса:
    Київ
    В порядку інформації: 23-25 листопада в Сафарі на Дружби Народів блек фрайдей. На набоі 223 калібру 10% знижка.
    Може комусь стане у пригоді.

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

Большой Макс та RomanP подобається це.
  10. Vlad Vlad 3

Vlad Vlad 3 Gefreiter

Повідомлення:
    66
    у Fab Defence есть длинное цевье, которое ставиться вокруг мушки. Цена, правда, 4+ тыс грн. Антабку пришлось выдернуть, но я ее и не собирался оставлять, т.к. покупал реплику магпуловского 1-2 точечного ремня на быстросъемных антабках. И немного пришлось подпилить кронштейн для подствольника. Ну подствольник врядли мне светит :) Можно было, конечно помахаться еще и установить цевье без этого напилинга, но я к тому времени уже устал бороться, потому в ход пошла маленькая болгарка :)
    6.jpg
    Ну а вообще на свою поставил оптику 3-9х (NcStar 3RS 3-9x42 Mil-Dot SEC3RSM3942G) + коллиматор сверху (Bushnell TRS-25 1x25 Trophy). + под оптикой складной целик, как резервное прицельное.
    IMG_7297.JPG

Останнє редагування: 24 лис 2017
    AndreiB, Большой Макс, RomanP та ще 1-му подобається це.
  11. RomanP

RomanP Leutnant

Повідомлення:
    1.072
    Адреса:
    Україна
    Дякую за інформацію. Я вчора придбав цівку Magpul MOE. Правда ще не поставив. Я керувався наступним. В мене на сьогодні Арка більше для "бабахінгу вихідного дня", для підтримання певних навичок, для виїздів не стрільбище з дружиною та молодшою донею, а також для полювання. Не виключаю спроби себе у спорті, але реально в мене просто нема на це часу. ТОму завдання були наступні - можливість встановлення ручки керування вогнем та найменша вага (тому і відмовився від квадрейла на користь Магпула.). Брав саме Magpul MOE (коротку), а не Magpul MOE SL щоб зберегти робочою передню антабку.

П.С. Доречі, може комусь буде цікаво, знайшов нові оригінальні Magpul MOE за супер ціною 1080 грн.. Чорне забрав останнє, і в них залишалися за цією ціною ще дві пісочних цівки, купував тут https://prom.ua/p264143899-tseve-magpul-moe.html

Большой Макс, Crane075, Вадим-28 та 2 іншим подобається це.
  12. RomanP

RomanP Leutnant

Повідомлення:
    1.072
    Адреса:
    Україна
    Дoповню вчорашнє повідомлення. Сьогодні поставив на Норінку цівку Magpul MOE.
    Без напілінгу вона не ставиться!!!
    Ставив у майстерні Хадо в Харкові у зброяра Аліка. Він молодець, зробив дуже класно і акуратно. В результаті я отримав те, що хотів. Мушка і передня антабка залишилися, тепер можу встановити рукоятку керування вогнем і ліхтар. Крім того навіть без рукоятки хват став зручнішим, вага мінімальна. Я задоволений. Фото додаю.

П.С. Доречі заміряв зусилля спуску. В мене вийшло десь 4.5-4.7 кг

Images:

IMG_20171125_182027_HDR.jpg
    Останнє редагування: 25 лис 2017
    Barrett2.2, Большой Макс, AndreiB та 3 іншим подобається це.
  13. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.625
    Адреса:
    Київ
    Романе, а рідну цівку змогли б зважити?
    дякую!

RomanP подобається це.
  14. RomanP

RomanP Leutnant

Повідомлення:
    1.072
    Адреса:
    Україна
    Антоне спробую. В мене правда ваги лише до 200 г. Спробую спочатку одну половинку, потім іншу і відпишусь.

amitnik подобається це.
  15. RomanP

RomanP Leutnant

Повідомлення:
    1.072
    Адреса:
    Україна
    Зважив рідну цівку, вийшло 167.53 г

Большой Макс та amitnik подобається це.
  16. AndreiB

AndreiB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    316

Я робив обережно сам. Думаю, в тому ж Хадсоні зможуть. Комплект пружин JP бачив в них був.

17. AndreiB

AndreiB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    316
    Господа, вопрос к опытным AR-конфигураторам. Имею z15 с 10.5" с карбайн гас системой. Были хобота с экстракцией ( то юбку рвало, то не выброс), пока не поставил рег.газблок JP с новой bcm-овской газтрубкой. Сразу все заработало как часики. Буфер легкий стоковый.

Вопрос. Хочу разгузить ствол, поставить легкий не!! рег. газ-блок geissele и поменять буфер на Н2 или Н3 например. Как думаете, удастся ли так отстроить систему? Ну чтоб и надежно и если перегаз, то хотя бы на часов 15.00 летело.

Спасибо.

18. Dol

Dol Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    226
    Адреса:
    Odessa
    поиграйесь с дтк, если у вас бочка стоковая от з15 все еще стоит, она тоже может крайне криво влиять на работу автоматики с обычными газблоками.

и, эм... риторический вопрос, а в чем смысл ставить газблок на 20грам легче когда у вас не ствол, а труба для проламывания голов стоит? (я про контур ствола)
    вот я в упор не понимаю камрадов покупающи зетки а потом пытающихся лепить ультралайтовый обвес, чтоб чего-то там облегчить..
    ствол поменяйте на нормальный контур...

AndreiB подобається це.
  19. AndreiB

AndreiB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    316
    Ствол уже обточен))) Я постил об этом ранее. Бочка лежит для установки один раз в три года)

Смысл в том, чтоб например меняя на лоуер более длинный аппер или устанавливая пбс, просто вкидывать более тяжелый буфер.
    Покупал тогда, когда других АРок в Украине не было((([​IMG]

->Alexander., Александр_Одесса, RomanP та ще 1-му подобається це.
  20. Dol

Dol Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    226
    Адреса:
    Odessa
    ого...
    а где ствол обтачивали если не секрет?

а так наверно можно вам посоветовать только пробовать играться с газблоками.

RomanP подобається це.
  21. AndreiB

AndreiB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    316
    В Хадсоне.

RomanP та Dol подобається це.
  22. alexapi

alexapi Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    754
    Ставить ДТК на короткие стволы очень нежелательно.
    Получите на выхлопе салют из несгоревшего пороха и оглушите стоящих рядом звуком выхлопа, т.к. чем короче ствол, тем выше давление на выходе.

RomanP та AndreiB подобається це.
  23. AndreiB

AndreiB Stabsgefreiter

Повідомлення:
    316
    Многие не согласятся, но мое мнение что арка в 5.56 отстроеная по газу и с легким спуском особо в дтк, как таковом, уже не особо нуждается. Ну по крайней мере ставить его можно, если еще нужно, после первых двух этапов.

RomanP подобається це.
  24. Drax

Drax Oberfeldwebel

Повідомлення:
    303
    Адреса:
    Ukraine
    Камрады, кто может объяснить почему Норинка стала стоить 34 тыс.грн.? Больно......

25. RomanP

RomanP Leutnant

Повідомлення:
    1.072
    Адреса:
    Україна
    Ах...уеть!!!.... 34650.... Єто при том, что доллар не растёт. Возможно Норинки просто заканчиваются.....
    Как я вовремя купил!

Останнє редагування: 26 лис 2017
    Большой Макс та Drax подобається це.
  26. igorzoloto28

igorzoloto28 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    396
    Большой Макс, RomanP та Crane075 подобається це.