Minelab equinox 900

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем kent1130, 26 січ 2024.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Та ну, ходив з простим Симплексом, Легенду брав на неділю, нічого в Турецьких приладах не побачив такого щоб затягнуло як до Минелаба. Я не можу цього пояснити.

jokercop подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2950 грн.
    3. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
    4. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
    5. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
  2. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Така ж сама фігня! Дуже багато приладів мав у користуванні, але із турків сподобався тільки один ,Імпакт!!

GARRETT 250 подобається це.
  3. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    якщо брати інфу від борсука то зовсім іншу почув .
    а так в компанії є 800 і від інших туж саму інфу почув , що вище написав......
    так це скор3.

4. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Все одно приборами не поміряємся, тому спорить, гадать нема смислу.
    Нокса дує, Легенду дує. Краще прибора за таку ціну не найдеш. Середня Катушка?

5. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    середня катушка

6. Yarpi

Yarpi Oberfeldwebel

Повідомлення:
    331
    Адреса:
    Киев
    А ви на однакових цілях мірялись штангами:D чи по результатах копу з одного поля?

7. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086

Ось вам доказ того, що якщо в приборі не розібрався, то не треба це людям показувати. Касається і Легенди і Нокса 900. Вони зовсім не так роблять, даже при важкому черноземі.

8. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Кості Борсуку головне завдання продати прилад, тут він може говорити дуже довго і дуже гарно. Я його знаю давно, і він мене знає як пошуківця з досвідом. Тому порадив, поки що зі Скором 3 не квапитися.

FlexPrint та dominator343 подобається це.
  9. Yarpi

Yarpi Oberfeldwebel

Повідомлення:
    331
    Адреса:
    Киев
    До речі, якось поклацав його канал і склалось дуже стійке враження, що людина дуже старається по Нокті;). Ну ви зрозуміли... :D

FlexPrint подобається це.
  10. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Бо він представник нокти )

Wiking730 та jokercop подобається це.
  11. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    всього одна проблема на мою думку - полу і глибока ціль досить тихий звук на сигнал і батарея тримає на мульті всього 7 годин

Останнє редагування: 25 бер 2025
  12. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    563
    Адреса:
    винница
    7 годин це напевно влітку?

13. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    в літку непробував , так як придбав у вересні - осінь - зима на мульті 7 годин а на одночастотних +1.5 десь так

думаю по скоре "закриваємо" розмови або переходимо на вітку скоре3 , так як тут про еквінокс 900

14. Dmytryk1

Dmytryk1 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Кам'янець-Подільський
    Вітаю, нещодавно став власником віника 900. До цього часу приладами від Майнлабу не користувався. Поки що випробовую програму Парк2. Мені її порадили на дрібні цілі. Чутливість ставив 25, грунт на відстеження, швидкість 4, ферум 0. Пороговий тон не чіпав, тобто-0. Прилад на даних налаштуваннях балаболить ( пробиваються "хибні" сигнали як мінусового сегмента, що для мене не дуже критично, так і "хибні" сигнали кольорового сегмента по ВДІ 1 або 2), що суттєво заважає пошуку. Як справитись з цією проблемою, які зміни внести у налаштування?

15. vitalik 981

vitalik 981 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    563
    Адреса:
    винница
    Вітаю,почитайте тему уважно ,вже про це писали.

16. Sound of Sirius

Sound of Sirius Obergefreiter

Повідомлення:
    52
    Закрийте перші 2 кольорові сектори в налаштуваннях

17. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Це не вихід з положення

18. Sound of Sirius

Повідомлення:
    52
    Тоді перейти на парк1)

19. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Програму любу можно настроїти до мега стабільності. Не перекачуватись з однієї яка балабодить на іншу. Но це треба в руках держать прилад.

20. Sound of Sirius

Повідомлення:
    52
    Є ті, хто віддає перевагу програмі поле1 і в яких випадках? В яких сценаріях вона може бути більш доцільною ніж парк1, наприклад? Я ніколи її не використовував. Поділіться досвідом.

21. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    Чому ?
    Маленьке золото не попадає в цей сектор

22. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Як це не попадає? Скільки 0.2 грама показує по вді?
    Якщо прилад підчернює на глибині, то через ці сектора проходить сигнал.

23. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Проблема в БГ.
    *автовідстеження вимкніть
    * БГ в ручну, на чистому місці встановіть на 0 і паралельно з помахами котушкою, за необхідності піднімайте до зникнення глюків. Якщо дно піщане, баланс встановиться в діапазоні 0-7. Автомат його накрутить і до 35, чіпляючись за каміння, чорнягу і.т.п. Це так працює на більшості мультичастотників по легкій мінералізації... тому і глюки в перших секторах

Хуторянські Замальовки та vitalik 981 подобається це.
  24. Don XandeR

Don XandeR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    246
    Адреса:
    Kiev
    Питання по бг. Коли вибираєш в налаштуваннях бг, прилад автоматично переходить у всі метали чи перед тим треба підкову вмикати?
    Бо якось не зрозуміло, переходиш в бг і воно вже бубнить. а шо то бубнить, чи грунт чи якесь залізо глибоке - хз. Тому нема певності чи на чистому місці відкачуєш бг.
    І ще одне. На крайньому виході ходив з напарником(оrx + блонда). Напередодні говорили про метеорити. Тому я собі намітив копати і "гарячі камені". На всіх приладах що були в мене до 900-ки, гарячі камені, серед яких можуть попадатись кам'яні метеорити, озвучувались однаково - протяжним високим сигналом.
    І от товариш показує знайдений блондою "метеорит". Звісно я бачу що то звичайний сигнальний камінь, але перевірив ноксом. І почув чистий чорний сигнал з вді в крайньому мінусі, - 19.
    Прокоментуйте будь ласка по тим моментам, що роблю не так, і як треба. Бо поки що робота нокса дуже нагадує роботу Кощея Х45 - проскакування "кольору" при проводці яке при перевірці виявляється або чорним або взагалі грунтолюком. Це задовбує, виходить багато махів катухою і нуль результату. Дякую.

25. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Так Вас не устраює що камні чорним піщать?

Анатолiй Петренко подобається це.