Minelab equinox 900

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем kent1130, 26 січ 2024.

1. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Теж ходив на чуйці 99 і реактивності 1,5. Правда змінив дві котушки 9тки поки не підібрав третю стабільну (без слідів дозведення обмоток на заливці.., дуже багато браку в нас), тому і купував в Європі.
    Д2 дуже хороший прилад і по металопластиці і по імперії, глибина вражає, по розділенню теж бомба. А от по наддрібному золоту (я кажу про 0,1 -0,3 грама...) Франци щоб не заморочуватись із глюками взагалі придумали меню "мітка" і закривають там по замовчуванню сектори 22-25. В першій програмі ще й програмно пофіскали цей діапазон, щоб тарабанило менше. В інструкції написали що там типу сигнал мінералізованого грунту. А як же золото? Ні, воно то можна витягувати (окрім першої програми і всіх з вичитанням (там теж програмно пофіскали))... але і глюки лізуть.
    Мінелаби такою ф..гнею не страждають.
    Зараз ХР пишуть нову прошивку під вихід високочастотної лодочки HF2 і їм потрібно вирішити якось цей момент, бо по самородкам в австралійському грунті здувся Д2 не тільки перед мантікорою а й перед 900ткою. Тому чекаємо. Буде лодочка, можливо придбаю для порівняння. В любому випадку потенціал в Д2 є).
    Була наснага колись..))) познімав:

Останнє редагування: 21 бер 2025
    Pyro, Diversantik та vitalik 981 подобається це.
    1. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      950 грн.
    2. Новый Gt 110 пинпоинтер и колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением.
      449 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II с маской. Комплектующие,...
      85 грн.
    5. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
  2. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Ану, ану! Засвітіть но цей чудо прилад. Чи це так на словах? Знаю я багато таких камрадів де Аська ложить на "лопатки" усі інші прилади. Ви випадково не з цієї категорії?

GARRETT 250 подобається це.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Є просто настройщики, в яких еквінокс не глибокий. І сильно чернить.

vitalik 981 та jokercop подобається це.
  4. Yarpi

Yarpi Oberfeldwebel

Повідомлення:
    331
    Адреса:
    Киев
    Цікаво... Десь Мантікора ще під 90к десь вже під 100к. А 900й наче без змін. А в чому прикол? Якась старіша версію чи просто по старшому курсу завезені?

5. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Ні, просто 900 на манікюру міняють. Розпробували.

dron7 подобається це.
  6. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    ні

7. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
  8. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    А чого ви шифруєтесь?
    Показали б прилад без склянки з водою, може б хтось додав перцю в такий прилад. А так хоть з склянкою хоть без, це пусті слова. Я наче б то все бачив, а копію нокса ні. Копію, а не те, що там хтось питався зробити щось схоже але не вийшло.

9. Predator78

Predator78 Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Ровно
    Вітаю панове, перша моя цінна знахідка 900-м. 20250323_091428.jpg 20250323_091402.jpg

zika, Diversantik та dominator343 подобається це.
  10. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    офіційний виробник аналог , повторююсь(вже писав) по мілким цілям еквінокса 800 "ложить"

Останнє редагування: 23 бер 2025
  11. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    А я кажу що усереться ваш аналог ложить 800 го.
    Докажіть обратне.

jokercop подобається це.
  12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Ось якогось корча схожого знайшов но більше на Легенду похожий чим на Нокса., більш копій немає.

Images:

Screenshot_20250323_150723_Chrome.jpg
    jokercop та Diversantik подобається це.
  13. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Оь дався вам той аналог)))
    Ну людина та хоче, ну вважає. Всьому свій час. Якщо дійсно фанат пошуку - змінить прилад і не один...
    В мене напарник із квазаром буває наказує, так він копає як трактор, поки я на одному заході топчусь він пів озера оббігає))) В нашій справі, хто встиг той і підняв і прилад тут долеко не головне .

Wolfgrey та Коваль Дмитро подобається це.
  14. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    гарно сказано

15. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    та не переймайтесь так :cool:

16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Не собираюсь. Крім Мантікори і Д2, нам нічого більш не угрожає.:D якщо не блогери звісно копати будуть.

17. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    реально як кажуть "без протоколу" мрію походити з людиною в кого є деус2 і я зі своїм(нажаль в компанії є 705,сімплекс,800,ванквіш540) , можливо Ви з львівської тоді можемо походити і подивимось

18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Та ні, я вже д2 продав. А ось 800 є. І повірте, якщо у вашій компанії 800 тий, і він програє вашому, то та людина в ньому не захотіла розбиратись і ходить, включив, відстроївся від помех і б.г і пішов. В мене тут на кордоні, дуже гаряче . Не походиш.

19. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    людина яка має 800 досить досвітчена людина в копі і повірте , я б не писав вище , тому що реально по мілким цілям слабенький .
    Я не займаюсь рекламою і не продаю - коп для мене просто хоббі і коли в компанії є такий прилад і реальному копі бачу прилад(а не тестерони) і не однаразово разом копаємо на різних грунтах і т.д. - я думаю зрозуміли про що йде мова.
    Повторююсь - 800 досить хороший мд.
    а 900 по інфі - "тєже яйца только вид збоку"

20. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Не слабенький.
    А людина може досвідчена, но є но ...
    Не будем спорить, в кожного свої настройки, і кожен хоче глибше заглянуть.

21. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    Якщо не секрет а чому з деуса2 "спригнули" ?

22. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Не секрет, з ним ходити треба і ізучать, тобто більш не хоббі повинно бути а заробіток. Дуже вимогливий прилад. І по звуку наче бто установив що хотів, але постійно чогось не хватає, хочеться добавить, чистоту, вді яке часто не адекватне. З ним треба няньку нанімать щоб настраювала, а потім я ходив. По другому чисто для себе ніяк. Бомбезний прилад, якщо з ним постійно ходить.

berimor18 подобається це.
  23. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.975
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    https://reibert.info/threads/vibir-metalodetektora-dlja-novachkiv.931968/page-42#post-16395509

jokercop подобається це.
  24. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Питали ж, сімплекс чи ні, сказав ні.:D

jokercop подобається це.
  25. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Ну прям секрет! Скор3! Знайомий камрад теж нарадуватись не міг, а потім повернувся назад до Легенди. І я теж цікавився у Борсука, на рахунок даного приладу. Сказав поки що розслабитись, якщо є Еквінокс то міняти ні в якому разі не радив. Можливо колись вийдуть якісь прошивки на Скор3, тоді можливо буде порівнювати його з іншими схожими детекторами.