Minelab equinox 900

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем kent1130, 26 січ 2024.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Чорним пищать буде

Predator78 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    2. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
  3. Predator78

Predator78 Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Ровно
    розумію про що ви говорите, багато залізних цілей дають короткий кольоровий сигнал з похрипуванням. а от чистий кольоровий сигнал дають злебільшого такі цілі як гирька, молотки, зуб від борони.

4. Predator78

Predator78 Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Ровно
    дякую, спробую

5. Don XandeR

Don XandeR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    246
    Адреса:
    Kiev
    Саме так. Так же і на Деусах і на багатьох інших. І на цифрових і на аналогових. Але не думаю що то проблема копнуть якийсь крупний чорний "колір". Бо дійсно, під ним, або "в ньому" може бути щось інше)

6. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Не знаю як у вас, але в мене такого не було, щоб( чорне не важливо яке молоток, чи зуб борони, чи полоса транспортера) звучала чистим кольором. По любому звук відрізняється, по тональності, по силі, по розтягнутосі, по значені ВДІ в тих чи інших випадках. І все це працює в комплексі.

7. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Хто на якій програмі. Так і цвітнить.

8. Don XandeR

Don XandeR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    246
    Адреса:
    Kiev
    Хай там як пошуківець впевнений що під катушкою оцвітнене залізо, не копати його можна якщо його площа мізерна Але, якщо площа кольору до пів метра й більше то може виникнути питання: нахіба мені той леміх від плуга або снаряд? А з іншого боку скриня з ніштяками зальотних тамплієрів теж може бути немаленькою. Тому питання: "як не копати крупний чермет" постає лише на перших порах хоббі і потихеньку втрачає актуальність. А на зміну приходить розуміння, смирення та успокоєніє. І надія на казанок лепрекона. Якщо, звісно, буде не ліньки його копати, бо ти ледар або втомився)))

9. kent1130

kent1130 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    232
    Адреса:
    vinnisa
    На поліфонії в програмі парк 2 чорні великі сигнали майже схожі до кольорових . І з роками пошуків впевнився що потрібно копати всі підозрілі сигнали ( на правильних місцях )

10. Хуторянські Замальовки

Хуторянські Замальовки Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    58
    Повністю з вами згідний. Звук схожий на кольоровий, але все ж не такий, як має бути. А в сукупності з силою звучання, протяжністю та від, отримується максимально повна інформація про ціль. Проте я таке завжди копаю. Краще викопати і пошкодувати, аніж не викопати і гризти себе, що щось пропустив. Хоча є одне зауваження, втулки чорні все ж б'ють схоже на якусь потрібну знахідку і цим дурять. Вді на них в районі 44-46, а коли ходиш по риму, то будь що може бути під котушкою

jokercop подобається це.
  11. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Так і я копаю, в основному на перспективних місцях, де може вискочити щось гарне!!
    Про те цвітниною може віддавати тільки залізна річ, а тут діапазон хороше, не хороше дуже розширений. Починаючи з тих самих зубів від борони, та пластинами від транспортера, закінчуючи залізними наками, та сокирами. В основному треба "виходити" з ситуації з місця копу, бо так вморишся копати, якщо звісно не полюєш за металобрухтом.:beer:

Останнє редагування: 10 лют 2025
  12. Hirst

Hirst Gefreiter

Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Kiew, die Ukraine
    Доброго усім вечора! А хто знає - в ДАСі якого року випуску 900ки продають? Збираюся стати щасливим покупцем, а тут знижка до 43800 вже більше півроку, от і стало цікаво - МД
    ще 2020-22 років, чи, може, більш свіже?

13. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    По номеру пробєте рік видно буде. І на коробці повинен бути. Старих навряд чи.

14. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Доброго!
    Хтось пробував підключати костні вуха XP bh-01 до еквіноксів?
    Думаю прикупити і повністю замінити дубовий кабель на нормальний, ну і роз'єм відповідний поставити.
    Не думаю що до мене ніхто не пробував..., коліться)))

15. Sound of Sirius

Sound of Sirius Obergefreiter

Повідомлення:
    52
    Вітаю. Бачив вас в темі і по екв900 і по деус2. Маєте обидва? Що скажете за обидва? Які враження?

16. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Все продав і взяв мантікор.
    Враження такі: Д2 поступається 900 по утриманню VDI, шумний, дрібне золото гірше бачить, оцвітняє плоске чорне.
    Мантікор краще обох у всьому але потрібно налаштувати.

Останнє редагування: 20 бер 2025
    berimor18 подобається це.
  17. Sound of Sirius

Sound of Sirius Obergefreiter

Повідомлення:
    52
    Цікаво... Блогери його в основному в оглядах не жаліли. Видно не дуже об'єктивно оцінили. Я пам'ятаю мантикора коштувала близько 88 тисяч, щойно глянув, а вже 99 тисячo_O

18. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    То окрема тема, тут як би про 900тку

19. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    цікава інфа - дякую.
    чому цікава інфа для мене? маю мд- аналог еквінокса який "ложить" еквінокса по мілким цілям і в планах для себе розглядав деус2 а тепер задумаюсь .......

20. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Дивлячись в якому грунті... Мінелаб універсальний в плані цього.
    Д2 може щось і змінить з виходом снайперки.
    На дрібне 900тка тримає вді 1-2 а Деус 2 ковбасить від 23 до 28.

21. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    аналог еквінокса(оф.виробник) теж вді тримає 1-2 і нешумний.
    Дякую за вище написану інфу.

22. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Легенда з 6"?

23. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    ні

24. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Я спочатку надіявся на снайперку до Д2 із спектром частот в потолку під 80кГц. Якщо ХР зможуть сиабілізувати її роботу, може щось і вийде.
    В мантікорі в мульти режимі верхня частота майже 50! кГц проти 40кГц у Д2 і 900тки... + накачка току більша.

25. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Львів
    є в мене інфа по деусу1 по питанню глибини,більше копанини метал в колір і т.д. - от і планував взяти деус2 тепер "але є але" , інфу яку почув від Вас - інщі з ким спілкувався такої думки.

26. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Ви хоть фото покажіть на аналог еквінокса.
    Аж цікаво стало. Д2 взагалі не шумний. 98-99 на чуйці ходив, і все бачив, і стабільний як Аська. І людина купила, після Д1, довольний шо слон. ВДІ воно в деусах на мою думку ніяке. Ну лупить він і в глибину і по мусорці Еквінокс отдихає.

dominator343 подобається це.