Minelab equinox 900

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем kent1130, 26 січ 2024.

1. Don XandeR

Don XandeR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    246
    Адреса:
    Kiev
    Так, в контексті пошуку кам'яних метеоритів це не дуже добре. А якщо взяти до уваги що знайдений напарником камінь був звичайним мінералізованими шматком слоїстої породи, то тим більш.
    Колись казали що Деус хня проти мультичастотника лабовського, що треба на кожній частоті окремо ходити по одному і тому ж місцю. А тут виходить що нокс чорнить гарячі камені і можливі метеорити в той час як більшість приладів їх бачить. Тому й питаю, це баг чи фіча? Чи просто я щось не так налаштовую.

Анатолiй Петренко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    4. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    5. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Мій 800 нокс не чорнить гарячі камені. Як би б.г. не крутив. Може фіча :D . Ну скоріш всього не фіча.

4. Dmytryk1

Dmytryk1 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Кам'янець-Подільський
    Вітаю, хто користується котушкою на 15 дюймів, які враження, чи придасть глибину на дрібну металоплатику?

dron7 подобається це.
  5. Хуторянські Замальовки

Хуторянські Замальовки Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    58
    вітаю. я користуюся, але справа в тому, що зі штаткою ніколи не ходив. відразу 15 дюймів.

Анатолiй Петренко подобається це.