Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Microtech 137RL-1FLOBS Amphibian Ram-Lok - Outbreak Fluted Handle - Outbreak Blade - Signature Series Один із найцікавіших EDC-ножів у сучасному портфоліо бренду, де класична модель отримує новий технологічний підхід і поєднується з повсякденною функціональністю. Ця версія сучасного відродження Amphibian поєднує фірмову ергономіку з преміальними матеріалами та характерним для серії Outbreak візуальним стилем. Outbreak-серія вирізняється унікальним “вірусним” покриттям із хаотичними аплікаціями Cerakote/патини, де кожен ніж має індивідуальний малюнок і не повторюється, що підсилює колекційну цінність. Поверхні руків’я та елементів виконані в спеціальній обробці, яка створює ефект зношеного, “зараженого” інструмента з характерною глибиною кольору та контрастами. Замість старих рішень тут використовується фірмовий RAM-LOK, який забезпечує надійну фіксацію клинка і комфортне керування однією рукою. Amphibian у цій версії вирізняється продуманою ергономікою: контуровані накладки з глибокими насічками дають впевнений хват навіть у складних умовах. Баланс ваги та геометрія руків’я дозволяють комфортно працювати ножем протягом тривалого часу без відчуття втоми. Клинок має універсальну форму, яка добре справляється як із повсякденними задачами, так і з більш щільними матеріалами середньої жорсткості. У роботі це ніж для тих, хто цінує поєднання практичності, сучасних матеріалів і унікального зовнішнього вигляду, який одразу виділяється серед стандартних EDC-моделей. Загальна довжина: 235 мм; Довжина клинку: 99 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: RAM-LOK; Сталь: Böhler M390MK; Покриття/обробка леза: Apocalyptic; Матеріал руків’я: Алюміній; Кліпса 2-позиційна; Вага: 167 г. Країна походження: США. Вартість: 565$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтеся в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Microtech Ultratech ZBP T/E Outbreak Signature Series Microtech Scarab II Gen III S/E Outbreak Signature Series TRM Atom CF CPM-20CV North Mountain Blade Dwyer 2521-YLCF BBNM Spyderco Shaman Salt MagnaCut Defiant 7 Valmara Automatic White Camo Quiet Carry The Current (BLSW) LC200N Microtech Bastinelli Brachial Stonewash ZT 0450 CF Cold Steel AD-10 Demko Limited Titanium 3V Chris Reeve Knives Large Inkosi Black Canvas Micarta Chris Reeve Knives Large Sebenza 31 Tanto Macassar Ebony Hinderer XM-18 Skinny Slicer Hollow Grind Magnacut + Titanium Warthog Scale + MXG Clip Hinderer XM-18 Harpoon Spanto Bead Blast Green Ti Magnacut Microtech Brachial Shadow Signature Series DLC Zero Tolerance ZT 0203 Microtech Socom Elite Tanto Outbreak Chris Reeve Large Sebenza 31 - Elforyn Super Tusk Benchmade 62 Bali-Song Butterfly Knife Stainless Steel Koenig Arius Gen 4 Maxknives x Torpen