Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Quiet Carry The Current (BLSW) LC200N Ніж в стані нового, оригінал Quiet Carry The Current — це сучасний фікс, створений для тих, хто живе біля води або не хоче переживати через корозію взагалі. У версії BLSW (Black Stonewash) ніж отримує стриманий, практичний фініш, який чудово приховує сліди використання та підкреслює його утилітарний характер. Серце моделі — LC200N. Це азотна сталь, яка практично не боїться солоної води, вологи чи агресивного середовища. Вона поєднує високу корозійну стійкість із хорошим утриманням ріжучої кромки та стабільністю в роботі. The Current буквально створений для моря, риболовлі, каякінгу, яхтингу або просто вологого клімату. Геометрія клинка універсальна й контрольована — чистий різ, точність у дрібній роботі та достатній запас міцності для складніших задач. Ергономічне руків’я щільно лягає в долоню навіть у мокрих руках, а легка вага робить ніж комфортним для постійного носіння. The Current — це не тактичний показовий ніж. Це інструмент для реального життя біля води. Там, де інші сталі здаються, LC200N просто працює. Загальна довжина: 177.8 мм; Довжина клинку: 76.2 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: LC200N; Покриття/обробка леза: Stonewash; Матеріал руків’я: чорна G-10; Вага: 113 г. Країна походження: Тайвань. Вартість: 230$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтеся в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Microtech Bastinelli Brachial Stonewash Microtech Ultratech ZBP Shadow Signature Series Tanto ZT 0450 CF Cold Steel AD-10 Demko Limited Titanium 3V Chris Reeve Knives Large Inkosi Black Canvas Micarta Chris Reeve Knives Large Sebenza 31 Tanto Macassar Ebony Hinderer XM-18 Skinny Slicer Hollow Grind Magnacut + Titanium Warthog Scale + MXG Clip Hinderer XM-18 Harpoon Spanto Bead Blast Green Ti Magnacut TRM Atom Titanium Lizard Skin Magnacut Microtech Brachial Shadow Signature Series DLC Zero Tolerance ZT 0556 Auto Zero Tolerance ZT 0203 Microtech Socom Elite Tanto Outbreak Spyderco Techno 3 CTS-XHP Hinderer Emmet Working Finish Natural Micarta Magnacut Sheepsfoot Chris Reeve Large Sebenza 31 BladeHQ Exclusive Black Carbon Fiber Chris Reeve Large Sebenza 31 - Elforyn Super Tusk Extrema Ratio Glauca G1 Koenig Arius Gen 4 Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander