Металлоискатели DeepTech

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем jokercop, 8 вер 2019.

1. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    От і чудово! Може поділетесь враженнями?

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
    3. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    4. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
  3. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    574
    Адреса:
    Україна
    Є тут схожа тема, де я ділився першими враженнями. Додам, що незважаючи на мою, досить тендітну статуру, можу ходити з ним досить довго, не втомлюючись. https://reibert.info/threads/deeptech-vista-davajte-obsudim.982753/page-2#post-14616082
    Є ще в мене на файлі десь досить детальна рецензія від пана Монте, якщо колись буде час та наснага, то перекладу. Там чімало.

jokercop та Wiking730 подобається це.
  4. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Я теж не здоровяк, то для мене підлокотник на Вісті був за широкий, і далеко розташований на штанзі. Не зручним тоді видався мені прилад.

5. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    574
    Адреса:
    Україна
    Саме тому вирішив про це написати, тому що спочатку "посадка" прилада здавалася, якоюсь незграбною. Але після того, як була черга монотонної ходьби по безкрайній пахоті, то на здивування "відчув баланс" :)
    Гадаю, що це із-за невеликої ваги котушки, та аккумам у підлокотнику. Ергономіки містичної немає, але реально не стомлюєшся швидко.

jokercop подобається це.
  6. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    574
    Адреса:
    Україна
    Як і обіцяв, то трішки зацитую (пардон, за гуглтранслит ;) ) Монте Беррі, це ще не зовсім ревью, але цікава його думка (як знавця всієї лінійки Тесоро) відносно того, що це таки, не однакові прилади:

"Незважаючи на те, що я люблю і люблю використовувати свої Tesoro, є кілька причин, чому я збираюся придбати деякі моделі DeepTech, які стануть моїми основними робочими одиницями. На той час у Tesoro буде знятий статус дисплею. Від того, що я володію парою моделей Vista X і куплю новий пристрій, я можу стати моїм головним детектором, оскільки Vista X може забезпечити трохи більшу глибину виявлення, ніж мій Tesoro, якщо використовувати котушку порівнянного розміру в тих самих складних умовах. землю. Я не надто зацікавлений у дискусіях «Глибина-Глибина-Глибина», але справа в тому, що бувають випадки, коли умови сприятливі, і ми можемо отримати користь від додаткової продуктивності.

Двома іншими особливостями моделей DeepTech, які я хочу, є широкий діапазон сприйняття дискримінації, щоб почути цілі як із чорних, так і з кольорових металів, а це не варіант для мого Tesoro. Іншим плюсом є можливість не просто почути Iron, але й можливість зменшити гучність звуку відповідей Iron-range, щоб було комфортніше. Знову ж таки, це не функція з моїм Tesoro. І щоб заповнити нішу Silver Sabre µMAX, я планую придбати DeepTech Smart + Pro і просто залишити стандартну котушку постійно встановленою. Це спрацює, якщо я візьму його, щоб сканувати більш відкриту місцевість, і це буде саме те, що позичальники хочуть полювати на старі парки тощо, щоб спробувати знайти старі монети. Smart+ Pro також оснащено кнопковою функцією точного визначення, яку люблять використовувати багато.

Тоді Vista X заповнить те взуття, яке мій Bandido II µMAX носив десятиліттями, і я отримаю перевагу завдяки «прийняттю» повного діапазону дискримінації, якщо це потрібно, плюс перевага 2-тонального звуку Iron Audio, а ще краще регульований Iron Audio Регулювання гучності. Єдиний додатковий плюс, коли я знаходжу потрібний час для його використання, це Alt. Диск. функція. Крім того, як згадувалося раніше, Vista X також забезпечить мені трохи додаткової глибини виявлення на більш відкритих ділянках, а також матиме хорошу котушку середнього розміру для цього.

З Vista X я планую мати чотири пошукові котушки. Для моїх найбільш відвідуваних місць я буду використовувати твердий 5,7" круглий DD через щільний чагарник і сильне забруднення залізом. Для скромно засмічених старих місць це буде відкрита рама4, яку вони називають Super Six. Якась дивна назва, оскільки це це еліптична конструкція, яка вказана як 5,4X8, але вони позначили її як Super Six. Для більшості міських містин пошуку монет і ювелірних виробів я встановлю нову 8-дюймову концентричну котушку, яка буде робити те, що найкраще робить хороший концентрик. Запас восьмикутної котушки буде для обробки пляжу або зораного поля.

Третій DeepTech, який я планую придбати, перш ніж здійснити кілька поїздок як для полювання на реліквії, так і для полювання на золото в Неваді та Орегоні, і це буде високочастотний Gold Hound. Я візьму свою Vita X для полювання на реліквії та Золоту собаку для електронної частини пригоди.

Тепер мені просто потрібно переконатися, що Vista X має новішу конструкцію 6-контактного роз’єму, щоб у мене не виникло проблеми з неправильною котушкою, і все було добре. Одна річ, яку я також ціную, це те, що ці детектори DeepTech є їхніми власними аналоговими конструкціями, а не копією Tesoro. Це добре, тому що вони забезпечують дуже гарну продуктивність та мають покращені польові характеристики."

Валічок, jokercop та Wiking730 подобається це.