Металлоискатель XP Deus

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Чтец безымянный, 15 бер 2010.

1. Деус не взує квазар по глибині як і фортуну, на них можна ввалити струму до 200 міліампер а на про 2 фортуні підсилення ще засандалити і підняти пятака з 50 см. з піску, у темі про 2 камрад Гаррет викладав відео, куди там деусу братись)) цікаво де ще знайти ті дєвственно нетронуті місця де монети на глибині спокійно лежать... Усі поля під перепашкою, хутори засмічені залізосміттям, перепашка ті монети вже давно з глибини дістала а камради порозкидали з ям весь шмурдяк наверх. За роки копу кілька раз щось знайшов на понад 30 см. толкове а так 10-25. Терм про глибокий, вайтс мод глибокий але імперія ще не встигла заритись на 50 см.

КорифеЙ подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
    2. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    4. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1298 грн.
    5. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
  3. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Смысл отвечать, если не хотите отвечать ?)

4. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.833
    Адреса:
    Україна
    Не зрозумів запитання )))

5. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    анализируя это видео и свой опыт по квазару то по глубине на 5 коп советов деус в ровень с квазаром +- от грунта. Таме еще пару видео есть по грунту тестили, смотрите и делайте выводы..
    Что вы хотите 35-40 см на 5коп советов в черноземе??? такого не будет, все в пределах 25-30 см я уже писал это, чуда не бывает

Porta, AlexeyZ та maxskype51 подобається це.
  6. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Ну камрад спросил, в чем прикол дэуса, вы ответили , что в другом. А на самом деле - это скорость и разделение целей, просто же )

P.O.C.T., Tea_M, Porta та ще 1-му подобається це.
  7. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.833
    Адреса:
    Україна
    Саме так, думав написати а потім зрозумів - це вже казали ДУЖЕ багато раз навіть в цій темі. Плюс миттєва зміна частот без міни катушки.

Tea_M подобається це.
  8. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Так интересно не только импению поднять , а к примеру что то более старое . ЧК , КР и т.д

9. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    :beer:

10. воно не глибоко, часто серед залізячча чи осколків та ржавих оплавків тих же часів, усяких там звенящих камінців, золи яка сигналить і т.д. От набагато складніше серед цього виловити той динарик, для того і деус тут рулить а не аська з голіафом. Або то зрозуміти треба зрозуміти що таке поселення кр, це такий великий шумний базар ніби де крім торгівлі та розкидання монет робились усякі дії на місті різного технічного характеру, ремесленного, домашньо-господарьского і т.д. Дискрім потрібен класний, що з того толку якщо динар на 30 см. чи 20 і поряд хмара шмурдяку, ну який глибинний монстр допоможе?

Roman_14/88, P.O.C.T., NIA та ще 1-му подобається це.
  11. Динар біля одного цвяха просто поряд і при проведенні поперек цвяха вже велика глибока катуха динар не бачить, якщо не крутитись то пройдеш повз але що би почати крутитись треба що би хоч трохи хоч у одну сторону дзенькнуло кольором а не глухим чорним як на дешевих приладах. Деус тому і дорогий що навіть трішки та спіймає і заставить покрутитись. Квазар теж може але знову на самих мілких фільтрах, не по глибині бо осліпне. Процесс обробки таких сигналів складний, у мене товариш поряд ходить з дусею, це не просто прилад, тут алгоритми навіть мені не відомі але вони дають результат.

Roman_14/88, Tea_M, WETAL 666 та ще 1-му подобається це.
  12. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.833
    Адреса:
    Україна
    Саме так, якщо потрібен пошук глибокого залізного або мідного сигналу, то тут деус купувати НЕДОРЕЧНО . Він неперевершено працює на поселеннях чк та скіфів з бронзовими цілями.

Блукач подобається це.
  13. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Вот теперь я понял что к чему ) мне это нравится ) буду покупать Дуську

P.O.C.T. та Блукач подобається це.
  14. классик классик

классик классик Stabsgefreiter

Повідомлення:
    115
    Как же порой интересно, читать мысли человека, у которого не было предмета его обсуждения):p

Вованыч та Gviga подобається це.
  15. не треба умнічати, я такі зробив висновки з порівнянь а предмет вже років чотири поряд ходить, беру часом попробувати. Думки то моє таке мислення, маю право)) з пов.

16. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Ну так скажите свое мнение по поводу глубины обнаружения !

17. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    Одно из самых лучший преймуществ деуса , это то , что он хорош на замусоренных местах ,не так слепнет на тяжелых грунтах , хорошо выцепляет цели , по воздуху у меня 5 коп СССР - 38 см , 5 копеек Екатереины - 45 . (большая катушка ) копейка советов - 32 см . Больше всего он подходит для поиска культур , хоршо видит мелочь . Вот в чём его преймущества по сравнению с другими мд .

Prapor-73!, nikolau7, taran.kostya та ще 1-му подобається це.
  18. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Понял , спасибо за ответ

19. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Подскажите , катушка 34х28 как по стабильности и по глубине в сравнении с 28 катушкой .. буду признателен !

Tea_M подобається це.
  20. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Вы собрались на весну покупать деус?

21. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.596
    Адреса:
    Поділля
    Шановні деусоводи,є питання по частоті 4 кгц,режим буст,думаю на що вона здатна,на яких тестових цілях перевірить?Як хто думає скласти програму?

22. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Да, что ?

23. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Крупна й середня мідь та срібло.
    Думаю на важких мокрих ґрунтах краще не використовувати, може бути зворотній ефект і замість глибини отримаєте засліплення приладу.
    Програму можна пробувати "глибоку", а також поганяти в різних програмах аби дізнатися в якій буде кращий результат.

maxskype51 та NIA подобається це.
  24. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Те же вопросы мучают

25. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Подскажите по катушке 34×28 , был опыт с такой катушкой у вас ,

26. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Я уже определился что беру , не понравится то продам и все ) я уже не раз говорил , прибор не жена , продал и купил другой

Prapor-73! подобається це.