Металлоискатель XP Deus

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Чтец безымянный, 15 бер 2010.

1. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Я думаю про старые катушки, сейчас дилеры уценили их. Я вот не знаю про лайт версию, если блок с вс4 снять то будет ли звук поступать в сами уши?! Читал что новые прошивки не рекомендуют на старые катушки, бред или правда?

2. Цікаві лоти

1. Оригинальная крышка батарейного отсека для Garrett ACE 150, 200, 250, 300, 350, 400 Деталь абсолютн...
      640 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Clon...
      130 грн.
    3. Продам металошукач Pirat TL (Пірат ТЛ), прилад у хорошому стані, справно працює та гарно себе показу...
      1000 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Квазар АВР, Quasar A...
      190 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      200 грн.
  3. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Думайте не довго, бо їх залишилось не багато.
    До блочка з WS4 ч-з перехідник-адаптер D099 можна під'єднати будь які дротові навушники.
    З приводу котушок, то це не стосується "старого типу" котушок, а лише котушок на який закінчився термін гарантії.

Nemezis89 подобається це.
  4. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Спасибо что перенесли пост в соответствующий раздел без желтых карточек. То есть это просто залежавшийся товар, а не устаревшая модель? Блондинки и х35 так вытеснили с продаж старые катушки?

5. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    По суті з виходом Х35 вони і стали застарілою моделлю. Але з прошивкою в них проблем немає.
    Ми завжди постачаємо котушки/блоки/навушники з останньою прошивкою. Тож як бачите з цим ніяких проблем немає.
    Були одиничні випадки, коли під час оновлення зависали старі котушки випущені здається до 2013 року. Але якийсь відсоток зависань під час оновлення прошивки у Деусів був і раніше. Про це я вже писав в цій гілці. Тож якщо котушка на гарантії про це турбуватися взагалі не варто.

Tea_M та КорифеЙ подобається це.
  6. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Если снять блочек с ушей прикрепить его на штангу как блок и надеть уши звука не будет? Передатчик сигнала находится в блочке?

7. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    так.

8. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Спасибо. Значит деус лайт отпадает.

9. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
  10. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Именно это и вызвало интерес. Не правильно понял смысл лайт версии. Я думал блок на штангу, уши на голову без проводов и погнал))) Наивный

11. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    теоретично і це можливо але потрібен буде додатковий трансміттер.

Tea_M подобається це.
  12. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Як для мене то перевага в Деус саме в інформативному звуці (хоч він не всим подобається), тому щоб по справжньому оцінити Деус його треба слухати обовязково у вухах,
    з блоком на штанзі немає тієї повної інформації звуку яку можна почути у вухах, зате можна дивитись не завжди адекватне Вді (це стосується всіх приладів), чи якийсь вектограф який малює так само як і ВДі
    Маючи основний блок, з першого дня він знаходиться в кишені ,підключений дротовими вухами, один раз переламавсь дріт до вух ,то з блоком на штанзі ходив як перший раз,без розуміння прилада
    З новою прошивкою 5,0-5,2 функціонал блочка на вухах перекриває всі основні потреби і якщо хочете зрозуміти на що здатний Деус ,блок використовувати тільки для налаштувань решту просто слухайте
    Але це все індивідуально, декому треба дісплей не меньше 7дюймів щоб гарно було видно число Вді бо по іншому просто не можуть копати

Останнє редагування: 24 лис 2018
    slden, R.E.K.S., Roman_14/88 та 5 іншим подобається це.
  13. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Я отходил сезон с аналогом, по этому слушать и копать мне знакомо. Вывалить 11 косарей за слушать и копать не охота. Тем более работать с деусом только на слух пустая трата функционала прибора. Имхо

maxskype51 подобається це.
  14. Den1029

Den1029 Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.522
    Адреса:
    Kiev
    Всем добрый вечер.Можно купить готовый переходник с динамиком на штангу,или самому собрать.Я себе сколхозил коробочку с 2х ваттным динамиком(плоский,диаметром 50 мм),платой усилителя на микросхеме pam8403 и литиевым аккумулятором.Конструкция временная,буду переделывать в более компактный вид.Сегодня испытал,единственный значительный плюс как по мне это оперативная смена настроек,на дисплей почти не смотрел,орентировался на звук.ну и изредка на вди поглядывал.В наушниках без блока прекрасно копается и на штанге меньше веса.

Images:

IMG_20181124_205646.jpg
    IMG_20181124_205857.jpg
    Porta подобається це.
  15. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Останнього речення не кажіть більше нікому :D Озвучка приладу , це саме головне , інженери всіх провідних мдбудівних компаній уділяють багато сил та коштів. Вам вже сказали вище і ще скажуть не раз - ВДІ не завжди корректно відображається на ВСІХ приладах, і зі зростанням залягання глибини мішені ця похибка тільки зростає.

slden, R.E.K.S., Tea_M та 5 іншим подобається це.
  16. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Почему тогда блок стоит 13штук? Зачем он тогда там вообще? Почему тогда появилась цифра, есть же аналоги которые стоят кучу денег?!

17. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    блок - пульт керування, до виходу нових прошивок без блоку було неможливо робити експертні налаштування. Та й сьогодні без блоку неможливо поставити нову прошивку. А основна відмінність показометру на блоці, це наявність вектрографа.

КорифеЙ подобається це.
  18. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    С новой прошивкой важность блока урезали? Не думаю.
    Все равно визуализация имеет большое значение. Даже в «отечественные приборы» всунули вди, где экран меньше пачки сигарет.

19. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    VDI так само показує блочок навушників але без спектрографа.
    А "важливість блоку" залишилась для зміни прошивки.

КорифеЙ та Tea_M подобається це.
  20. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    То есть 13000 ради перепрошивки? Я видел новые возможности прошивки на вс4, кто будет платить такие деньги ради перепрошивки?

21. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Справа Ваша, ніхто-ж не змушує.

R.E.K.S. подобається це.
  22. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Каждому своё ;)
    Все равно деус внушает доверие, чтобы они не меняли я думаю прибор стоит своих денег. И есть такое ощущение, что ты владелец жигулей и тайно мечтаешь о мерсе. Я думаю деус таки мерс среди приборов. Наверно надо попробовать с ним походить, а то только и слышишь разговоры про деус))

R.E.K.S. та Tea_M подобається це.
  23. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    Не разобрался ещё в тоналке , (сегодня наконец-то приехал) но полифония (F) очень даже понравилась . Осталось разобраться в отстройке от грунта , и в 15 программах , в которых можно записывать , или удалять их . Если кто-то подскажет по этим программам , буду благодарен )

24. Tea_M

Tea_M Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.247
    Адреса:
    Харьков
    Не вижу смысла докупать переходник для блока , ставить проводные наушники , что бы просто был vdi .Ну если припекло , можно снять наушники , повысить громкость , и просто на него посмотреть , в своё время , от цифры и ушёл из-за VDI и сильно отличаемой тональности . Но у деуса с этим всё хорошо ;)

Останнє редагування: 25 лис 2018
  25. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Вимушений Вам нагадати, що напруженість магнітного поля і магнітна індукція пов'язані залежністю В =μН, де μ - магнітна проникність середовища, у якому поширюється поле. Оскільки середовище у ході експерименту не змінювалося, його можна не враховувати, то ж у даному конкретному випадку В=Н, тобто ваше зауваження ніяк не впливає на висновки з даного експерименту.
    У ході експерименту достатньо коректно доведено, що з підвищенням частоти (нехай буде по-вашому) магнітна індукція відчутно падає, що приводить до зменшення чутливості при інших рівних умовах. Ваше твердження про те, що на вищій частоті прилад чутливіший, викладене некоректно. Ви узагальнюєте окремі випадки роботи з певними цілями, що методологічно невірно. Звертаю вашу увагу на цікаву особливість даного експерименту - у ньому взагалі відсутня "мішень", тобто досліджувалися виключно характеристики поля датчика при різних значеннях частоти. І саме це робить експеримент цікавим для фахівця. А от реакція датчика на різні за морфологією і матеріалом цілі лежать поза межами даного експерименту. Там вже працює низка зовсім інших процесів, і об'єктивно зафіксоване практикою підвищення чутливості приладу до певних цілей з підвищенням частоти датчика зумовлене комплексною дією ряду факторів, зав'язаних саме на параметри мішені, яка у даному експерименті відсутня.

26. КорифеЙ

КорифеЙ Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.753
    Адреса:
    Galicien - Volyn
    Чому ж тільки для vdi ?
    Через перехідник можна приєднати більш зручні та інформативні (в плані якості звуку), навушники.
    Стандартні не дуже зручні, крім цього вплив "хвиль" безпосередньо на мозок :D

Tea_M подобається це.