А чого повинно буть гірше,адекватні налаштування без фанатизму і все гут,саме головне не перекрутить як кажуть люди.
Отлично. Многие пишут, что полифонию гораздо сложнее понимать, чем тоналку. После Хана полифония зашла на ура, а в 4х тонах наоборот такое чувство, что прибор мне что-то не договаривает)
ИМХО всё зависит от слуховых особенностей конкретного человека. У меня слух хреновый очень, причём даже не музыкальный, поэтому лично мне самый айс - вообще два тона, на железо низкий, на цветнину высокий. Но это - чисто для меня и моё ИМХО....
Скоріш за все хотів лайків назбирать. Сьогодні попрацював кілька годин з х35 на 17 та 27 частотах,на 17 працює так само як і звичайна,на 27 писків дуже багато і несподобалось що озвучка на лімесний денарій така як на совдепівських 10 коп,блондинка на 27 працює набагато краще та тихіше.
Получается то, о чем я и говорил. Не зря было две катушки. И потенциал дэуса не бесконечен, сколько ему, 10 лет уже? А развития нет , потому что патент и нет конкурентов
Це не дивно. Як відомо, чим вище частота, тим сильніший вплив ґрунту. Враховуючи що розмір котушки більший цей вплив ще більший. Звідси і попискування. Але плюсом є більша площа сканування та невеличкий приріст глибини.
Ну что такой диапазон частот для одной катушки вряд ли нормален В этих всяких лц контурах куча нюансов Я давно радиоэлектронику забросил, так что по нюансам и не помню что там к чему
Є в мене в потаємному місці,куди ще недобрались копарі,невеличка тестова площадка,там прикопані кілька років назад різні монети на різних глибинах,орієнтувався на Деус з прошивкою 3.2,коли випаде нагода спробую перевірить х35 та блондинку.
По факту напруженість магнітного поля впливає на чутливість приладу, оскільки магнітне поле котушки породжує вторинні (наведені) струми у мішені, вторинне магнітне поле яких, у свою чергу, реєструється датчиком, бо викривлює збалансовану картину магнітного поля котушки, і у прийомній котушці починає протікати струм, який і реєструється приладом. Таким чином, чим сильніше первинне магнітне поле, тим помітніший відгук мішені, там, де поле зменшується до нуля, прилад нічого не "побачить". Експеримент цілком підтверджує відому залежність, за якою глибина виявлення цілі зростає зі зменшенням частоти збудження поля. Відгук цілі реєструється не по зсуву фази, а по розбалансу базового (збалансованого) поля котушки, як описано вище. А по зсуву фаз переданого і прийнятого сигналів визначається провідність цілей, тобто, опосередковано, тип металу мішені.
Тим тестером вимірювалася магнітна індукція, а не напруженість магнітного поля. На чутливість приладу як раз впливає частота, на вищій частоті прилад чутливіший але через дію приховуючого середовища (ґрунту) глибина може падати хоча по повітрю значення можуть бути абсолютно однакові на різних частотах. З іншого боку, збільшивши напруженість поля на високій частоті, в реальному пошуку ми отримаємо абсолютно зворотній очікуваному результат, прилад просто осліпне. Як я і говорив раніше тест ні про що, з таким же успіхом можна було проводити вимірювання в холодильнику, а по факту на що це впливає?