Да отстраивается нормально. Настройки баланс грунта были 86 сейчас 88 с железом меньше проблем. И при мокрой траве были помехи при 86.
Впевнений, що котушки були на різних прошивках! Вже раніше було це відео але продублюю. Тут видно, що котушки працюють приблизно однаково на одній прошивці:
Мне кажется закономерным, что расширение диапазона частот одной катушки ухудшило остальные параметры У эквинокса 800 диапазон еще шире и судя по видео с ютуба, глубиной и дискримом он не блещет
Сьогодні ходив з блондинкою на 28 частоті,баланс 73 і два кроки,чуйка 96 виловив на чк 0.17 правильного металу,сигнал такий як на фольгу. Цікавить чи на х35 28 см буде можливо так само відстроїтись від лишніх шумів?
Питання з розряду чому на аську підсвітку не поставили - маркетинг! А приклад не дуже вдалий, технології абсолютно різні як і концепція пошуку.
Та вот у меня большая катушка есть, по мусорникам тяжело ходить, думаю к весне возьму х35 9ку, и по пляжикам можно и по монетам норм как я понимаю.
Якщо пляж не основне, то беріть Х35, достатньо буде з головою! А на пляжі намагаються і ланцюжки шукати, ось там вже треба частота побільше!
Привіт. Друзі, прошу по можливості підкажіть. Ось уже сезон я з Деусом. Певне розуміння поступово вже прийшло. Але це Деус. Напевно до абсолютного розуміння ще далеко. Ходив в основному на чотирьох тонах, але під кінець сезону поступово почав ходити в поліфонії при нульовому дискриму. Повертатись до тонів вже бажання немає. Через блок звук скромний. Набагато краще з наушниками. Маю рідні провідні XP. Але блок в кишені трохи не зручно. Стою перед купівлею рідних за 180 евриків. Постало питання на підході бюджетний Деус в якому наушники бездротові але вже і без блока. Напевно і ціна буде вже не 180, надіюсь. Може хто має інформацію, чи можливо буде подружитися такий комплект - катушками брюнетка v4.1 +блок + нові бездротові але без блока управління. Чи скромно готовити 180 евриків на четверті. Дякую
В мене є блок. Думалося трохи зекономити на наушники від ORX. Але як підказав модератор вони будуть не сумісні з блоком Деуса. Отже з спокійною душею буду брати WS4. Дякую
так. вушка по любому до дусі тре ... сам уже 3 сезони ходжу в них. вони того варті , особливо коли на поліфонії )
Здравствуйте камрады , наконец-то , столько ждал покупки деуса лайт !!! И вот я его купил на виолити , скоро ко мне приедет , буду разбираться в освоении данной машины , как его проверить на новой почте ? Особенно интересует , как проверить наушники , там менялся провод в наушниках , не хочеться что бы они не работали ...