Так це треба в наш час бути примазаним до грошового корита та тримати його зубами , щоб легко віддати за звичайний VFL мультик апарат 2100 $ чим він за Еквинокси краще ? Більше каналів ? +5-10% . Думаю що Etrac та 3030 разорвут Цей маркетинг блеф за 2100 легко .
ЗОЗО отличная альтернатива будет, никакие мантикоры и близко не попадают. Один камрад ходил с таким прибором, с глубины 1,5 метра кладуху поднял, правда с большой катухой.
Если у вас блондинка можно попробовать эллипс первых выпусков 12-13 года. Ну это датчик для крупной меди. Зозо глубже Deusa по любому но нужно иметь здоровье его целый день носить 2.3 кг.
А якщо виставити швидкість в четвертій програмі не 2,а 3,як у третій, то теж буде набагато глибше? Варто перевірити, може якраз.. В мене в вс4 прописані свої програми, в порівнянні з стандартними глибше ловлять.
Можливо але на 4 кГц мій Орх пілісосив мідь і совєти на знатній глибині .Камрад на Дусі 1 теж 4 ставив то був в ах..після 17 кГц....
Ну тут кожному своє .. комусь цікаво збирати мідяхи і совєти, комусь бронзу,срібло і золото по ЧК,КР... Хтось любить копати глибше і все сумнівне, а хтось лінується, вибирає чіткі сигнали.. Колись теж гнався за досконалістю, але як показує практика- металошукач не на першому,і навіть не на другому місці в цьому хоббі
в мене блонда, там максимум 12 кгц, та і це не варіант по чк, ходив на программі gm power, це здається друга.
Вітаю Деусоводів. Якщо хочете глибини скидуйте швидкість в ноль,побавтесь з точним налаштуванням грунт балансу,і струм на 3.Ну і незабуваєм про озвучку прилада. А програми в деусі приблизно однакові по глубині.Чи друга чи пята чи шоста,пропишіть під себе під свої вимоги додаткову програму і шукайте. Удачі вам в пошуку...