Практично цілий день в лісі, ось вам і деус) шутка. Прибор достойний, після другого виходу повністю звик, після квазара різниця відчувається, хоча сніг в 10см дуже заважав, прибору було на нього байдуже, приємно здивував. Швидкість 2, бг 71, чуйка 96-97, частота 15. Дуже ціпкий та стабільний.
Бухарские динарии в правом кармане лежали а что в левом.))) Заметил что кто с блондами ходит, многие ставят скорость 1-2 видно для глубины обнаружения на черных датчиках для меня лучшая скорость 2.5.
Я і першу швидкість ставив, працював так само стабільно, але звук затянутіше, завтра спробую 6 програму (типу глибинна)
Теж задавався таким запитанням, і скажу вам як хто пише, кому кращий, а є такі й що назад на перший поперходили. Вирішив випробувати на собі, першого продав, чекаю на появу нових WS6 stereo)
Дякую, в цілому, в наших умовах перша дуся виграє другу, в нас крупної металопластики не так вже й багато (точніше практично вся вибита) а от маленькі фібулки, кусочки бронзи та мікрорижиків ще достатньо (їх тяжко вибити)
Раньше в 2011 были такие наушники с ямками , наверно на них не удобно нажимать кнопки . Затем начали выпускать наушники без ямок а блоки продолжили с ямками. Из за этих ямок и приходится давить на кнопки. Наверно если пальцы толстые то вообще не реально переключать.
А я чим більше дивлюсь на " покращення" Д2, тим більше хочу залишитися і надалі з блондинкою... Не знаю як кому, а мені ця нова озвучка не подобається. Це вже не Деус...
Маю обидва,тестив в лісі на давно закопаних цілях,Деус 2 з девяткою і Деус 1 з блондинкою,обидва цілі взяли,але..блондинка озвучувала цілі чіткіше,якось копаємішим сигналом.