Металлоискатель XP Deus

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Чтец безымянный, Mar 15, 2010.

1. Latika

Latika Stabsgefreiter

І тоді я зрозумів,що вибитих місць немає...коли бачу чужі сліди заходжу з радістю на поле)))

1. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
    2. Новый старательский лоток D38cm…
      399 грн.
    3. Новый тренчик,непотеряйка для Вашего пинпоинтера,мультитикула,фонарика и т.п….смотрите другие мои ло...
      89 грн.
    4. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
    5. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
  2. Latika

Latika Stabsgefreiter

Ніяк нікого не провокую і не обіжаю)тема дусі,описую свій опит та знахідки з дусею 1 блондою ..а їх дуже багато,ці вище фото тільки маленька частинка))всім удачі!

3. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Может у кого то было два датчика блондинка и старая 9. Интересует за счет чего блондинка лучше? Ее преимущество в 30кГц или еще что то ?

4. Latika

Latika Stabsgefreiter

блонда стабільніша +високий поріг частот...я ходив на 30 кг на невеличкому поселенні ЧК,потім переключив на 57 частоту і ледь звуком у вухах добрав ще після себе пару спинок і голду..мега важка ціль..і я їх зловив на 57 частоті,по слідам де ходив 20 хв тому на 30 частоті..ледь сигналом до 10 см в землі...тоді ще блока не мав,лайт версія була ..

Images:

IMG_20250923_163127.jpg
    IMG_20250923_163213.jpg
    IMG_20250923_163213.jpg
    IMG_20250923_191137.jpg
    Last edited: Jan 9, 2026
    Gviga, форт55, Mishka* and 2 others like this.
  5. Latika

Latika Stabsgefreiter

Думаю чорною 9 дд я б її не зловив..так,думки...

6. Latika

Latika Stabsgefreiter

Було таке що я ходив на 30..крутився пів дня..потім поклав 57 і по своїм слідам добрав за годинку,2 денарика і спинку фібули..чи це мій пропуск..чи вони були на ребрі..і 50 краще побачила...але факт такий що на високих частотах я завжди щось добираю по своїм слідам,як по пластиці так і по монеткам дрібним...

7. Latika

Latika Stabsgefreiter

Так звана дрочка на закопані цілі та цілі по воздуху...вже втратили свою актуальність,в такі ігри я стараюсь не грати,цим самим ви дурите самі себе...прибори треба тестити в процесі пошуку..в мене була маска де нагинала деуса на всі практично цілі,у важкому грунті....але в полях під час пошуку маска тухла,де деус в свою чергу черпав знахідки))я дусею випорпував речі з колосальних глибин...енколпіона дрібного,я випорпав з 35 см,шок на 30 частоті,в плотному чорноземі,з проходу тихим сигналом))як же так?)вона ж сліпа в чорноземі плотному скажите ви...

форт55 and Hirurg ss like this.
  8. Latika

Latika Stabsgefreiter

Для цікавості ділюсь відео,ходив на 30 частоті,місце вже ходжено.. годинку ходив тишина ,ніодного сигналу...включив 55 два підрят,сигнала і денарики..потім ще обломка і пару спинок ...

9. Latika

Latika Stabsgefreiter

10. Latika

Latika Stabsgefreiter

11. Rudius

Rudius Feldwebel

Хочу вам сказати що вибитих місць не буває) Особливо по металопластиці) В мене є декілька полів на які я ходжу вже близько десяти років, крім мене там товчуться ще добрих три десятка камрадів, і немає такого року щоб там щось не знайшов. Головне щоб глибока оранка була хоч раз в два три роки, і поле наче оживає знову) Звичайно якщо тільки дисковка, то вибирається трохи

12. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Думаю, має значення винесений за межі намоток акумулятор.

Hirurg ss and Travesil like this.
  13. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Вы правы. Я так же думаю что в аккумуляторе дело. Так как он вынесен поэтому и лучше стабильность у блондинок .

Last edited: Jan 10, 2026
    maxskype51 and Hirurg ss like this.
  14. Rudius

Rudius Feldwebel

В мене X35 9ка, та 11. З блондою теж мав змогу походити. То скажу вам що чорна 9ка не дуже поступається в стабільності блондинці. Спокійно ходжу на чуйці 95-97.

VVS-7 and Travesil like this.
  15. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    1
    Можливо. Але я думаю, що більше на стабільність впливають намоточні дані котушок TX,RX. Думаю вони відмінні в "чорної, в якої максимум ~18кГц,і в "блондинки",в якої ~50кГц

galen12341 likes this.
  16. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Rudius я з вами повністю погоджуюсь...було б з чим зрівняти.Моя чорна девятка не Х35 працює на повній чуйці без глюків,чітко і стабільно.Тут питання в іншому де використовуються ці катушки,під який вид пошуку і в яких умовах вони працюють. Ці дві катушки хороші по своєму. Біла по кр,черняхи,скіфи можливо пляж і так далі за рахунок верхніх частот пошуку...Чорна відпрацьовує добре по війні, по пошуку монет і по середньовіччю,також на глубокій добивці з нижніми частотами,яких немає в блондинці.По глубині в них немає сутьевої різниці.Тут як накрутете налаштування блоку чи вуха. Деус і на 0 швидкості добре працює і знахідки є, і навіть дрібязок, вже не говорячи про накручену швидкость обробки сигналу на смітниках . Всім добра і спокої. З повагою...

Travesil and Rudius like this.
  17. Андрей ДП

Андрей ДП Gefreiter

тобто ми прийшли до висновку що нокс тяжчий проте глибший? в мене були ситуації коли руки вже відмовляли після 10 годинного пошуку, з дусьою такого немає, можна виходжувати кожен квадратний метр, та не заморюватись так як з іншими приборами, це велика перевага, в полі перевага нокса в 1 см глибини не зіграє ролі якщо ти ним походиш 5 годин а з дусьою 10...

Last edited: Jan 14, 2026
    Gviga and maxskype51 like this.
  18. Куплю плату до катушки 9 деус 1

19. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Если не секрет что случилось со старой платой? Обычно они крепкие трудно убить.

20. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Убить трудно если по суши багать .
    Все котушки после тчательных поисков под водой на пляже с песком, обладают такой болячкой. И кто бы там что не говорил , вода убивает поюлаты. Увидите деус после пляжных поисков, бегите.

Travesil, fedya_valki and berimor18 like this.
  21. Уже така до мене попала без плати хоть вивода цілі залишилися

Travesil likes this.
  22. ADEMUS

ADEMUS Oberschütze

Доброго , дня, підкажіть скільки тримають акамулятор деус 2 мастер ?

23. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

7-8 годин котушка, уши довше

ADEMUS likes this.
  24. bad08

bad08 Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    26
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    62
    Доброго часу товариство.
    Що скажете за нові стерео навушники до деус 2 типу wsa st? В Україні ще не продають, а от через додаток нової пошти можна купити в Польщі за 9500.

25. Pyro

Pyro Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    227
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    506
    Вечір добрий, тут наче про перший Деус тема )
    В Європах ціна на WSA St - 149 € отже хтось непогано отримує "на кохве" +~ 50 ойро з кожної такої покупки , так шо думайте(с);)

Travesil and bad08 like this.