Металлоискатель XP Deus

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Чтец безымянный, 15 бер 2010.

1. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    І тоді я зрозумів,що вибитих місць немає...коли бачу чужі сліди заходжу з радістю на поле)))

1. Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
    2. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ2, малыш FM2. Компл...
      50 грн.
    4. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
    5. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1249 грн.
  2. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    Ніяк нікого не провокую і не обіжаю)тема дусі,описую свій опит та знахідки з дусею 1 блондою ..а їх дуже багато,ці вище фото тільки маленька частинка))всім удачі!

3. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.385
    Адреса:
    Украина
    Может у кого то было два датчика блондинка и старая 9. Интересует за счет чего блондинка лучше? Ее преимущество в 30кГц или еще что то ?

4. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    блонда стабільніша +високий поріг частот...я ходив на 30 кг на невеличкому поселенні ЧК,потім переключив на 57 частоту і ледь звуком у вухах добрав ще після себе пару спинок і голду..мега важка ціль..і я їх зловив на 57 частоті,по слідам де ходив 20 хв тому на 30 частоті..ледь сигналом до 10 см в землі...тоді ще блока не мав,лайт версія була ..

Images:

IMG_20250923_163127.jpg
    IMG_20250923_163213.jpg
    IMG_20250923_163213.jpg
    IMG_20250923_191137.jpg
    Останнє редагування: 9 січ 2026 у 19:06
    форт55, Mishka*, maxskype51 та ще 1-му подобається це.
  5. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    Думаю чорною 9 дд я б її не зловив..так,думки...

6. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    Було таке що я ходив на 30..крутився пів дня..потім поклав 57 і по своїм слідам добрав за годинку,2 денарика і спинку фібули..чи це мій пропуск..чи вони були на ребрі..і 50 краще побачила...але факт такий що на високих частотах я завжди щось добираю по своїм слідам,як по пластиці так і по монеткам дрібним...

Travesil, Hirurg ss та vanos16 подобається це.
  7. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    Так звана дрочка на закопані цілі та цілі по воздуху...вже втратили свою актуальність,в такі ігри я стараюсь не грати,цим самим ви дурите самі себе...прибори треба тестити в процесі пошуку..в мене була маска де нагинала деуса на всі практично цілі,у важкому грунті....але в полях під час пошуку маска тухла,де деус в свою чергу черпав знахідки))я дусею випорпував речі з колосальних глибин...енколпіона дрібного,я випорпав з 35 см,шок на 30 частоті,в плотному чорноземі,з проходу тихим сигналом))як же так?)вона ж сліпа в чорноземі плотному скажите ви...

форт55 та Hirurg ss подобається це.
  8. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
    Для цікавості ділюсь відео,ходив на 30 частоті,місце вже ходжено.. годинку ходив тишина ,ніодного сигналу...включив 55 два підрят,сигнала і денарики..потім ще обломка і пару спинок ...

9. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
  10. Latika

Latika Stabsgefreiter

Повідомлення:
    262
    Адреса:
    Україна
  11. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    408
    Адреса:
    Украіна
    Хочу вам сказати що вибитих місць не буває) Особливо по металопластиці) В мене є декілька полів на які я ходжу вже близько десяти років, крім мене там товчуться ще добрих три десятка камрадів, і немає такого року щоб там щось не знайшов. Головне щоб глибока оранка була хоч раз в два три роки, і поле наче оживає знову) Звичайно якщо тільки дисковка, то вибирається трохи

форт55, maxskype51 та Latika подобається це.
  12. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.850
    Адреса:
    Україна
    Думаю, має значення винесений за межі намоток акумулятор.

Hirurg ss та Travesil подобається це.
  13. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.385
    Адреса:
    Украина
    Вы правы. Я так же думаю что в аккумуляторе дело. Так как он вынесен поэтому и лучше стабильность у блондинок .

Останнє редагування: 10 січ 2026 у 15:29
    maxskype51 та Hirurg ss подобається це.
  14. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    408
    Адреса:
    Украіна
    В мене X35 9ка, та 11. З блондою теж мав змогу походити. То скажу вам що чорна 9ка не дуже поступається в стабільності блондинці. Спокійно ходжу на чуйці 95-97.

VVS-7 та Travesil подобається це.
  15. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.053
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Можливо. Але я думаю, що більше на стабільність впливають намоточні дані котушок TX,RX. Думаю вони відмінні в "чорної, в якої максимум ~18кГц,і в "блондинки",в якої ~50кГц

galen12341 подобається це.
  16. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    west-Galicia/UA/
    Rudius я з вами повністю погоджуюсь...було б з чим зрівняти.Моя чорна девятка не Х35 працює на повній чуйці без глюків,чітко і стабільно.Тут питання в іншому де використовуються ці катушки,під який вид пошуку і в яких умовах вони працюють. Ці дві катушки хороші по своєму. Біла по кр,черняхи,скіфи можливо пляж і так далі за рахунок верхніх частот пошуку...Чорна відпрацьовує добре по війні, по пошуку монет і по середньовіччю,також на глубокій добивці з нижніми частотами,яких немає в блондинці.По глубині в них немає сутьевої різниці.Тут як накрутете налаштування блоку чи вуха. Деус і на 0 швидкості добре працює і знахідки є, і навіть дрібязок, вже не говорячи про накручену швидкость обробки сигналу на смітниках . Всім добра і спокої. З повагою...

Travesil та Rudius подобається це.
  17. Андрей ДП

Андрей ДП Oberschütze

Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Київ
    тобто ми прийшли до висновку що нокс тяжчий проте глибший? в мене були ситуації коли руки вже відмовляли після 10 годинного пошуку, з дусьою такого немає, можна виходжувати кожен квадратний метр, та не заморюватись так як з іншими приборами, це велика перевага, в полі перевага нокса в 1 см глибини не зіграє ролі якщо ти ним походиш 5 годин а з дусьою 10...

Останнє редагування: 14 січ 2026 у 13:43
    maxskype51 подобається це.
  18. M@ze)(@k@

M@ze)(@k@ Schütze

Куплю плату до катушки 9 деус 1

19. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.385
    Адреса:
    Украина
    Если не секрет что случилось со старой платой? Обычно они крепкие трудно убить.

20. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.556
    Убить трудно если по суши багать .
    Все котушки после тчательных поисков под водой на пляже с песком, обладают такой болячкой. И кто бы там что не говорил , вода убивает поюлаты. Увидите деус после пляжных поисков, бегите.

Travesil, fedya_valki та berimor18 подобається це.
  21. M@ze)(@k@

M@ze)(@k@ Schütze

Уже така до мене попала без плати хоть вивода цілі залишилися

Travesil подобається це.