Металлоискатель XP Deus

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Чтец безымянный, 15 бер 2010.

1. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    115
    Адреса:
    Львів
    так і буде - на деусі копанини хватає .
    по питанню по знахідкам деус і скор то тут Ви помиляєтесь (10\1)

1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1249 грн.
    2. Силиконовый чехол для пинпоинтера Водонепроницаемый чехол от воды, грязи и пыли. Туго сидит на прибо...
      275 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Підводний пінпоінтер GP-Pointer GT-110 металошукач цілевказівник зелений Хороша чутливість як на мал...
      650 грн.
    4. Пропоную коробку від піна
      100 грн.
    5. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
  2. Illiapanov9898

Illiapanov9898 Oberschütze

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Львів
    Ну я копаю не перший рік, з скор 3 було близько 50 виходів за пів року. Ну не бачить він там як деус 2 взагалі, як я його не викручував. І різні частоти ставив, і баланси і швидкості. Скор 3 реагує на ґрунт і ніяк його не заглушити було, деус на 98 чуйці мовчить. На тому полі він сліпий. Йдемо в прохід 2 метри один від одного, деус має 4 кольорових сигнали на полосу, а я нуль. По знахідкам (мої) денарій, хрестик і спинка фібули проти (друга) 6 денаріїв, штук 10 спинок фібул, одна гарна срібна, перстнів 3, хрестик, і інших дрібниць. Монет Австрія теж в разів 3 більше вийшло ніж в мене. Ось така різниця, на тому полі він сліпий абсолютно.

3. berimor18

berimor18 Obergefreiter

Повідомлення:
    115
    Адреса:
    Львів
    то що деус копає метал в колір то думаю ні для кого не секрет а так бачу ми з однієі області давайте поідемо разом на коп - Ви з деусом а я зі скор3 і покопаємо

4. Illiapanov9898

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Львів
    Я на Львівщині. Скор 3 гарний прилад але не для всіх місць

5. Reshik

Reshik Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.501
    Адреса:
    Днепр-Львов
    в сірого немає гарантії, в білого є.(я звісно про оф гарантию)

olegck подобається це.
  6. Reshik

Reshik Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.501
    Адреса:
    Днепр-Львов
    на 6 програмі, на поліфонії, в навушниках все чітко чути, так воно звучить "ніби" колір, але хто має певний досвід то не плутає.
    та і чи варто говорити, про те, що переважно те що деус озвучує чорне потужним сигналом то це і так варто викопати, особливо у Львівській області:)

Ярослав Ковбасюк подобається це.
  7. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    Вже розібрався та маю білий прибор.
    Сьогодні планую затестити , в лісі, руки аж сверблять , але розум поки не розуміє , яка прога для цієі місцини підійде, бо частково на вході мусорка в землі, далі вже пустота з крапельками удачі)

8. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.093
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    На смітнику третя, на чистих місцях шоста. Але краще не починати знайомство з прибором з смітника, бо може виникнути бажання зав'язати його об найтовще дерево. Почніть на чистих місцях , звикайте до прибора. Згодом , коли більш-менш прийде розуміння прибора, можна і на смітник потикатись.
    Дуже корисно почитати буквар по прибору , можливо і кілька разів.

Останнє редагування: 16 жов 2025 у 08:04
    galen12341, Reshik, maxskype51 та 4 іншим подобається це.
  9. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    Першим ділом прочитаний буквар саме той шо в коробці, три круга.
    Плюс мінус, теорія пройдена, єдине шо не зрозуміло як в «пусті слоти» які йдуть після 10 проги писати своі.
    Також ютуб уже запіпікав весь, навушники розкривають потенціал прибору це основне, тобто поліфонія.
    По мусорці питань не буде, бо лазив не раз тіко з іншими приладами, цей не перший.
    Та й головне шо виніс з ютубу, як не крути на вді та графіках, поки не копнеш сигнал, не поймеш.
    Хотя чорне таки по іншому співає, схоже але ніт.

Wiking730 подобається це.
  10. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    Питання маю з зірочкою, яка прога на пляж сухий має бути, понятно шо 7 на мокрий пісок. Але чи є різниця для прибору типу мокрий та сухий пісок?

11. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.093
    Адреса:
    Деус не такий як інші , в ньому озвучка специфічна, особливо на поліфонії. Написав з власного досвіду бо теж на першому виході поперся на смітник і офігів від "скрипучого" концерту у вухах :D

olegck та Ярослав Ковбасюк подобається це.
  12. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    Вуха в процесі вибору, тому фігіть буду від співу блоку.
    Але смітник бісить на любому прибору і Ви праві, якшо новачка туди завести він скаже, шо нах воно треб оцю какафонію слухать.

Wiking730 та Ярослав Ковбасюк подобається це.
  13. GINDENBURG

GINDENBURG General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    131
    Повідомлення:
    9.074
    Адреса:
    Украина
    Приєднуюсь до поради. Переходив з зеленого гарета на деус. Виїхали на поле де було море алюмінію і заліза. Мій товариш накопав деусом жменю солідів, а я нічого.

maxskype51, Аle_ks, Wiking730 та ще 1-му подобається це.
  14. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    Маю пару хвилин, то напишу свій шлях.
    Попав випадково, мабуть як і всі, подивився, стало цікаво. Начав вивчать, як і люба справа є відвертий бюджет, є крєпка середина, а прєдела нема, ну от хіба шо мантікора наразі.
    В ітоге було прийнято рішення придбати новий середньою бюджетної ланки прибор, а саме майнлаб єліт, хоча вже тоді бравши до рук апарати камрадів, всі поголовно деуси, я бачив цю єргономіку та рівень знахідок.
    Ну купив та й купив, в ітоге апарат достойний, мультичастота є, в цілому казати шо він набагато гірший ніж деус, ніт, шукає але не такий ціплючий до сигналу, типу товариш вичиплює слабкий але цвітний , зве мене, мій апарат також бачить, але коли пальцем тикнуть, а з проходу може й пропустити, бо мульти балаболить безбожно періодично.
    В цілому деус так потрошку виграє тим, тим : чіпляє, вага, єргономіка, більша варіативність налаштування. так по сантиментру на кожному пункті, а в цілому потім вище на голову, ніж конкуренти.
    та ще шо вбивало в єліті, то вага, от як не крути, накінець дня правою рукою навіть кермо тримати дискомфортно при поверненні лодому, та ще провода ті срані, в цілому ніби й ок, а поюзаеш і вилазить там шось, там шось.
    І так, коли вертаешся додому у деуса знахідок завжди більше, хоча поле одно для всіх.

maxskype51 та GINDENBURG подобається це.
  15. Illiapanov9898

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Львів
    Щодо запису програм, налаштовуєте свою програму з будь-якої базової, далі затискаєте на навушниках + і вона зберігається, відкриває список на 18, обираєте пустий слот від 11 до 18 і натискаєте кнопку меню. Все. Це деус лайт

maxskype51, olegck та Ярослав Ковбасюк подобається це.
  16. Illiapanov9898

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Львів
    В мене так само з скор 3 було, наче шукає і бачить ті ж сигнали що і деус (перевіряли) але з ходу не бере так як деус і менше знахідок

17. Illiapanov9898

Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Львів
    Уявляю який деус був рівнем в 2011 році, коли були у всіх майнлаби (хоча вони теж були дуже круті тоді) і гарети 250.

18. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    В мене з блоком, та гадаю було б бажання, інфу знайдем!

19. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Повідомлення:
    65
    Адреса:
    Киевская область
    А я навпаки,Деусам не поступався,навіть Деусу 2(мої налаштування на Еліті були на МАХ),і продав його тільки через 4 кГц на Екв800) Тепер маю і 800,і Деус з 28(х35). Мінелаб трохи глибший,але Деус не продам,в нього свої +++...

20. Ярослав Ковбасюк

Ярослав Ковбасюк Oberschütze

Повідомлення:
    33
    Привіт. Цікава ваша думка щодо цих двох приладів, так як розглядав покупку приклада між цими двома, але підліткова мрія про деус перемогла :)
    Тому цікаво в чому саме основна різниця цих двох приладів між собою, що ви залишаєте зараз обидва і чи не плануєте переходити на 1 у вигляді деуса 2?
    Зарання дякую за відповідь

DOSwert подобається це.
  21. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Повідомлення:
    65
    Адреса:
    Киевская область
    Деус1 це мобільність,компактність,зручність у використанні,швидкість,досить глибокий,працює як скальпель хірурга.Екв800(Еліта) -як музичний оркестр(50 тонів),достатньо глибокий(особливо з великою катушкою),штанга рідна(як на мене) досить зручна та міцна.Цей прилад для не квапливого пошуку.Трохи балакучий на деяких програмах.З гнучким налаштуванням(як і Деус). Прилади потребують свого часу для освоєння(для максимального ККД)Багато хто ПОВЕРХНЕВО поюзав ці прилади,та остався не задоволеним(по тій,чи іншій причині) і продав,або ходить на заводських програмах.Подобаються обидва.Це моє коротке враження про них...Деус2 поки що не розглядаю.Тримав в руках,цікава ,,машинка,,...

22. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.093
    Адреса:
    Як казав один користувач на забугорному ресурсі :
    When I walk with Deus, I think, why didn't I take Equinox today? When I walk with Equinox, I think, why didn't I take Deus today? (Коли ходжу з Деусом , то думаю чому сьогодні не взяв Нокса? Коли ходжу з Ноксом , то думаю - чому сьогодні не взяв Деуса?) :D

23. Ярослав Ковбасюк

Ярослав Ковбасюк Oberschütze

Повідомлення:
    33
    Дякую за відповідь

DOSwert подобається це.
  24. Reshik

Reshik Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.501
    Адреса:
    Днепр-Львов
    З блоком все просто, обрали прогу з якої хочете свою, зробили зміни які треба, потім меню і зберегти, обрали в якому з пустих слотів.

olegck подобається це.
  25. olegck

olegck Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    864
    Адреса:
    Черкаси
    Ранку!
    Вчора тестував прибор на самій великій мусорці в кожному місті, то є пляж.
    Ну просто величезна купа алкодинаріів викопана, якогось шмурдяка чорного.
    Відмічу , що прибор з тобою не грається, дає зразу вді плюс мінус 2 значення і ти розумієш, що під котушкою але колупав все для ознайомлення.
    Якщо одним словом, то прибор цєпкий, як ото хрущ до одягу чіпляється, так і цей товариш на сигнали.
    Із особливостей, для того, щоб побачити сучасну монету білого кольору треба вручну ставити діскрим та звук металу.

Images:

IMG_0513.jpeg
    Rastaarheolog та Wiking730 подобається це.