Тоді треба брати з блоком... Але вуха обов'язково, чи вс4 чи вса. Бо деус без вух, що село без церкви.
Тоді брати з блоком і до блока підключити дротові вуха типу ХР FX02/XP FX-03. Погрались з налаштуваннями , блок в нагрудну кишеню і ніщо не заважає.
Тіки про це думав, шо типу закинути блок на себе, в нього вуха дротові і вага самого прибору стане ще меншою.
А як дружать блок і бездротові вуха, це ж по суті дубляж одне одного? Бо мозг то є катушка і вона вже видає сигнал, який трансформується в вді та звук відповідно через блок або вуха.
А які думки відносно сірих та білих приборів? Бо я дивлюсь на сірий за 27,5 і білий за 29,3 , то на цій вартості не розумію переваги сірого.
Як тільки з'явились деуси, переважно ходили з дротовими навушниками( повний комплект дуже дорого було). Спортивний чохол від кнопочного телефона на руку, туди блок і звичайні навушники. В кишені восени блок мокрий буде.
Взагалі, якщо поставити мету, то можна зібрати гарний комплект з б/у комплектуючих за доволі приємною ціною. Досить часто в продажу трапляються вуха/котушки/блоки/комплекти з мінімальним пробігом. Але це треба відслідковувати розділ з продажу ХР.
То є так, оно за 35 т улетів такий жирнючий сєт, але ж тоді не мав можливості, селяві…. Ну поживемо побачимо, головне та стратегічне рішення прийнято, будем куплять деус!
Знатоки підскажіть, є сенс розглядати орх офіційний, катушка 35, ще навіть трохи гарантіі є, чи все таки новий деус перший? Бо типу ж і акум трохи буде підсажений і функціонал врізаний. Вагаюсь в цілому, крок вперед два назад.
Новий перший деус це два орх б.у Різниця відчутно . Все впирається в бабки. Є лишні платіть. Глибина в них з однаковими катушками однакова , деус просто більше оцвітнить можно на бронзу і чорний. Акум якщо держить то він держить. Що в нового що в старого. Тільки новий розігнати треба, як в телефоні, що ніхто не замарачується.
Хочеться прибор з мін. налаштуваннями - ОРХ , є бажання глибоко занурюватись в інженерне меню - Деус. Або брати ОРХ (якщо ціна солодка) і згодом докупити вуха від Деуса (можна б/в), буде Вам і Деус і ОРХ.
Разів 4 -5 розігнати розряд заряд . Чому так пишу, тому що перевірено, товариш телефон як в мене брав, нові два брали, він розганяв а я ні, ну раз розрядив і дальше як всі коли виходить зарядить. В мене день держить інтенсивно, в нього більше суток.
Або можете піти іншим шляхом. Придбати офіційну Х35 (її можна встановити на будь яку штангу) і вуха (можна навіть б/в або навіть "сірі"). Матимете Деус лайт за мін. коштів.
Привіт, копаю 13 років, був китаєць, Вікінг, Нокта амфібія, Нокта скор 3. Зараз взяв перший раз деус 1 лайт, новий. Буду пробувати шукати. В знайомого деус правда 2 мастер, з моїм скор 3 це було небо і земля. Я копаю 1 яму деус 10. Ну і по знахідкам так само. Тому вирішив поки спробувати 1 лайт
Надіюсь деус порадує знахідками і я з ним подружусь, копаю дуже давно і для мене прилад як інструмент, розумію за 1-2 місяці його
скажу так з прикладу: з ями кулиметника я підіймав маленькі гудзики німецькі, в той час, коли інші вже проходили, бо сигналів не було. і мені дуже зайшло, що на поліфонії - ти розумієш що під землею. єдине що можна пройти якусь кольорову річ біля цвяха, бо воно звинить як велика залізна ржава річ і тут вже треба або копати або йти далі. багато викопав плоских залізяк, але останній раз викопав хрестика, який звенів трохи не так. тому з досвідом, я переконаний, що на поліфонії можна чути абсолютно все