Взагальній роботі вони дуже схожі.тай продавці інтернетні не скажуть різниці в них.принцип роботи однаковий,питання по матеріалу виготовлення...самі розумієте аргон і кислота,але в основному для напівавтомату йде суміш газів,тобто аргон+вуглекислота.тому я б над цим питанням так не переймався...
Самий агресивний газ кисень. Самий небезпечний аргон. Вуглекислоту всі вживають майже кожен день. Вуглекислотний редуктор не можна використовувати для кисню та аргону. тиски в останніх набагато більші. Навпаки можна.
стандартний тиск зрідженої вуглекислоти 80 кг.см, плаває від зовнішньої температури, решту балонів дують 150. Можна орієнтуватись по манометрам на редукторі, але є редуктори з одним манометром. Або без, з витратоміром замість. З того всього найактивніший кисень, аргон як і азот можуть бути небезпечні тільки заміщенням повітря в приміщенні, на здоров'я ніяк не впливають. Аргон важкий, падає вниз. Це треба враховувати.
На днях брали на роботу редуктор з підігрівом, ротаметром досить пристойно зроблений. Вроді 1600-1700 грн. Аналогічний вже роки два працює. В мене дома Донмет + оптимізатор, теж все супер. Латунь Як казали вище, треба трохи більше грошей заплатити
прийдеться старий редуктор робить , бо травить трохи , купиш дорогий а він з люмінію, віри зараз нікому нема.
Розкрутив , перечистив , помив спиртом , все працює. трохи травить кран на балоні але то таке, раз в місяць відкрутить /закрутить , на рік вуглекислоти хватить.
Гайку спробуйте підтягнути, та що набівку впресовує, чи що там. Іноді допомогає вентіль відкручувувати до упору
там поліританова вставка, вже усадок був, поставив різинову прокладку.Перевернув шайбу верх і поставив дод. шабу під мембрану.
Пошукайте на "Віоліті". Там періодично є в продажу ще "совдеповські". Навіть одного разу бачив новенький в упаковці.
та ладно американских, тута есть и (можно сказать своих) камаз, москвич. оно конечно номинально ручка изнутри то есть, ток в 99 процентах не работает. крути шо стеклоподьемник, ток бестолку. ну в камазе можно кусок арматуры приварить, на общем фоне вроде и не заметно, москвич уже не так ажурно, портит остатки интерьера
І ше в маньячних автівках, шоб не виліз ніхто, я по тєліку бачив, короч стрьомні вантажівки. Спинив хтось фуру автостопом і ффсьо, приїхав...