Да ну нах. С П.А никакой электрод не сравнится . Какая там толщина металла ? Может с настройками нужно разобраться ? Что за аппарат?
В мене ПА SSVA-180. Отака шпаргалка є,може кому стане у нагоді. Хоча бува тре відійти трохи від тих цифєрок,залежить від напруги у мережі..
В мене теж такий тільки з тігом, ніфіга та табличка не актуальна. На одному налаштуванні вдень варить а вечором тра підлаштовувати. Поставив через стабілізатора то стало передбачувано
той випадок коли бамажки, куно в ютубі, поради будь кого то все добре і можна послухати, але поки сам не в'їдеш, не почнеш розуміти що відбувається і як тим керувати, нічого не вийде. У когось через півкіло дроту щось починає виглядати, у когось через 15. Дехто може тільки лінкольном працювати трифазним, а більшість профі призвичаїться до наявного 100 амперного китайця.
Та то пан Бек так типу хайпує. Нема в нього напів автомата, лише кулемет на горищі, фотка з нету.Нема в нього таких заробітків щоб напів атомат купить, все людям, все в масси.
Я хоч і напів автомат купив але теж варити невмію, вихлопна на славуті вже третій раз відвалюється варити вже нема до чого а ті штани згнили ніяк зберусь їх замінити один раз почав обломив шпильку тай покинув.
До речі чим обробляти сопло щоб не залипало? ото морока заказав на аліку новий набір сопел та жикльорів але там така якість що коли накручував то один поломив.
аерозоль спеціальний є, різних виробників, можна ще згортати трубочкою азбестовий папір, також добре працює. А ще міняти своєчасно контакт, отую типу мідну вкрутку.
Ну на нормальное сопло налипает очень плохо. А то что налипает , легко чистится . А вообще есть специальные спреи для сопел ПА . Можно загуглить , Ютуб глянуть. Но я не пользовался .
зварка ніколи здоров'я не додає, ніяка, але працювати треба. Найгірша електродами. Півавтомат з вуглекислотою або аргонодугова найменьш небезпечна, виняток варити оцинковку без повної зачистки.
Ага... Бляха кілька разів влітку не надягав одяг з довгим рукавом чи варив в шортах тому що треба було швидко. Обгорав так, якби у південь на Мальдівах три години на пляжі лежати. Якщо без рукавичок варити то оте саме - руки обгорають. Це про небезпеку. І може привести до раку шкіри.
ТБ існує у всіх роботах, бачу слюсарів в сандалях хочеться кувалдочку впустити з рук, голопузих зварних, болгарочників без окулярів і т.д. знову є бажання дорізати щоб не мучились. І так з захистом постійно десь влізеш, робота руками вона така, але навіщо додавати ще? А головне, специ потрібні у війську. Дуже. З обома руками, очима і бажано мозком. Ну хоча би лівою півкулею.
нє нє, всьо для фронта, всьо для побєди! Можна замість збирати на болтах або відливати, але ой. Самий безпечний варіант купувати готові і дарувати....
Ага , знаю такие случаи . Надо вот прямо сейчас и очень очень быстро. Настолько быстро что не когда(или просто в лом ) ни куртку одеть , ни штаны . ....зато потом неделю никуда не спешишь , шкуру мазью мажешь и отдыхаешь