Ну,то вже інша вагова категорія,а у порівнянні із тим шлаком що є у продажу,сірий Моноліт не є дешевим,тай й вцілому,знаю професійних зварювальників,які тільки Моноліт і використовують. Хз,сперечатися марно,бо я не професійний зварювальник,тож що почув та побачив,те й видав як версію..
Може тре почитати на упаковці для яких металів він розраховані.. Всі електроди різні,під різні типи металів,ймовірно саме цей Моноліт і не підходить для того металу,який варився.
ото цигани грубі гроші будуть давать за машинерію...бо вже всі зуби поломали розгризаючи воріхи...а якщо такі тверді як я їм тої неділі напродав, то ващє...
https://www.youtube.com/shorts/QlPGDtYau4s ,Внесено трішки технічних рішень в горіхокіл і агрегат готовий до праці. На стапелі ще один агрегат на замовлення, бізнес - нічого особистого елетроди варять прекрасно краще чим дніпро і моноліт.
Буржуйка з балона може хто робить буде, свердліть отвори в кінці щоб додатковий дожиг був, дрова по ходу на уголь перетлівають і погано горять дальші а так все гут.
Вітаю! Прийшов сантехнік до батьків, каже що клапан-запобіжник на бойлері стоїть невірно, треба ставити його вертикально, бо він " воду у вас краде". То є правда, чи ні?
якщо є напор в системі то неважливо. кранік запобіжник по ходу для того що як викрутите шланг чи що воб воду неспускать.
Не совсем понял . Предохранительный клапан устанавливается сразу на входе холодной воды в бойлер . Его по-другому установить не возможно . Вернее можно , но это неправильно . Служит он для того чтобы при отсутствии воды в системе , из бойлера не было утечки в обратку И при привышении давления по какой либо причине бойлер не порвало . Он настроен на определенное , выше которого сбрасывает наружу .
щось нове, був комплектний запобіжник, поки був бойлер, прикручений боком, крапельник вниз. Там пружинка і клапан, їм однаково як працювати.
От. Також стоїть боком, через кутник. Після кутника клапан, після клапана американка. Крапельник, правда, дивиться убік
В теории работать должен . Хотя может не много не корректно. Типа пропускать немного если отсутствует вода в системе . Не могу сказать . Это только опытным путем . А вообще в инструкции к бойлеру его запрещено устанавливать по другому ( как на фото выше ) . При чем на этом там делается ударение .
Пішов шукати інструкцію. Хоча не зрозуміло чому. Там пружина піджимає клапан, вона навіть у невагомості працює.
Мануаль знайшов, наголосу на вертикальне встановлення не знайшов, єдине що зливний отвір повернуто до низу.
В трёх крайних что ставил было указано что клапан должен быть установлен вертикально. На всех картинках которые раньше встречались он тоже установлен вертикально . Как он работает я знаю . Но почему именно так , я особо не разбирался . Проще его установить как рекомендуют
А вот и Гугл ответ . Собственно он верный Можно конечно устанавливать его и на горизонтальном трубопроводе, но тогда срок его службы будет меньшим - в процессе эксплуатации в горизонтальном положении, на его стенках будут оседать различные грязевые отложения, что приведет, со временем, к засорению
У меня тоже . Мне на первой странице выскочило по запросу - "можно ли установить обратный клапан на бойлере горизонтально"
В мене дещо технічної тематики відкривається без проблем. kazus.ru і дуже цікавий skif.biz , останній не впевнений що русні. Раджу переглянути.