та да...на рівні інстинктів... кста це мені врятувало життя в кінці 90х: якось вночі йшов через закинутий склад...раптом почум поряд з головою зумер високої напруги...завмер і не відриваючи ніг від землі, пересуваючи ступні немов на лижах, задом відійшов метрів на 10 в той бік звідки прийшов...і тут побачив як з ЛЕП 10 кВ з однієї фази до землі навпроти стежки звисає дріт...кінець дроту був десь на рівні голови...я наблизився до нього буквально на 0.5м...ніч була дуже темна і я того дроту не бачив...ще б 1-2 кроки і фініта ля кумедія...звязався з диспетчером, викликав і дочекався аварійку...а буть хто інший на моєму місці - вірна смерть...якісь ідіоти закинули так провід на 10кВ...така фігня малята...
після чумаданів гонорових . загострились відносини між тулібіними . гиги. Прийхав дід на жигулю . гадаю пів життя нерозлучалися . От знаєтє як ото в кота вилизане, все блищить ,але два ціліндра не працює .Каже , подивись синку , тіки гбц з капремонту , сказали карб тройіть.. . перекапиталили , а потім і карб ))
Оце зібрав товаришу чумадан . Відмовляв , як тіки міг . каже роби , треба ! на пів дорозі почав скавчать з затиснутим на торпеді доляром.. , а я кремінь , не подобається - закидай у багажник і нах . Кінцівка - шепоче під капотом у гнилому тазику двигун за ціною гнилого тазика . ги .
Отличная работа И чек за расточку вполне божеский. Только не понятно - как движок понимает где какой поршень когда маркировка сотрется? А она же сотрется..
все бачив...на саморізах ще не бачив красіво баланс підібрали... я в молодості в лабораторії на лабораторних вагах важив/підбирав...шкаф відкрив, поршня поклав, шкаф закрив - взважило...
От жеж.. А я смотрю почти все цифры одинаковые, а ниже еле видно, но совсем дорого что-то. Заподозрил конечно сначала..
теж важив все окремо, потім підбирав комбінації :найважчий поршень +найлегший шатун і тд і тп...просто лабораторні ваги - це цілий шкаф ...взважування йде за скляними двирима - щоб навіть подих не мішав...просто мав доступ до таких вагів в лабораторії.ну і вже коли все підібрав - взважував весь комплект
Каняк , з Херсону кажуть , Таврія . Не вірю , брешуть . Заміняю на шпирт . Чистоgan не надуриш , нам досліди не треба .
Та какой нафиг каняк.. В той бурде в лучшем случае 30 градусов,а если ещё и щеколаткой отдаёт,лучше сразу в унитаз..
я до щекалатак не торкаюсь ))) це спец замовлення з приватних самогонних джерел під каняк не далеких родичів , оберти під замовлення . Тара тимчасова , тіки для транспортування . Але все одно шпирт краще чистим виглядає .
пару раз занимался подобной фигней, вплоть до отдельного взвешивания верхней и нижней головок шатунов, вторая вывешивалась на нитке, подгонкой каждого поршня, до долей грамма, балансировкой всего кшм, по отдельности и потом вместе, совмещением каналов с сохранением шероховатости, полировать нельзя на карбе, холостые неустойчивые от этого и еще по мелочи, по времени можно собрать стандартных 5 двигателей или больше, да, оно красиво ровно мурлычет, мало жрет и хорошо едет, лучше чем любой стандартный, но это мурло, хозяин, никогда не заплатит 5 прайсов за работу, с большим скрипом полотора, а оно нужно? На фотках совершенно правильный подход к работе, стандартная сборка с некоторым превышением, хорошей мойкой и покраской, оценочная стоимость работ моториста 500 баксов, это с головкой, т.е. двигатель в сборе, работы шлифовщиков за три с половиной болванки, блок головка вал маховик еще де то 200, комплект нового металлолома, всякие клапана вкладыши прокладки поршни насосы из лучших возможных 150, раходники 100. Без учета карбюраторов, форсунок, стартергенераторов и прочей дряни я расписал цену нового двигателя и немножко больше. Зная большинство держателей этого хлама со сколиозными сидушками и прогнившим телевизором базарной ценой в полтора двигателя.....
Треную старшого сина . Він вже у третьому коліні . Цікавий досвід юнаку для загального розвитку . Двигуни кинув років з десять . Невдячна , важка праця за яку ти ще винен пробіг дауна на сто тисяч . Краще за тиждень лантух карбів реставрувати