На сайті пише що ціна буде відома по приходу на склад) Ну а якщо таки буде 21000, то не думаю що в теперішній час буде ажіотаж на цей прибор, хіба якщо в комплекті буде три катушки) Я чогось гадав що вони зроблять ціну таку як в X terra pro, тоді їх шанси виросли б в рази.
Та наче б то кажуть, що таки дійсно 21 000-грн буде ціна. І мабуть з однією котушкою. Прийде час продаж то вже будем бачити, що та як)
Підсумовуючи всю інформацію що озвучили щодо ціни і ттх прибора можна сказати слідуюче.....Ціна звичайно космос на сьогодні.....Друге ж відчуття дежавю....Привіт стара добра терра 750 з набором катух....Але вже є террра про....Майнлаб рухається вперед а Марс дує стару тему з певними плюшками у вигляді компоновки і ніби ширшого набору частот.....Але наша пісня стара нова....Дивно як на мене гаус був досить пристойний прилад....але маркетинг має свої правила....Сумно...Навряд чи переплюне гауса.....
Цiкаво було б його потестувати по глибинi з цим, в 10 майже разiв дешевшим: https://reibert.info/threads/tesoro-golden-sabre-15-kgc-vid-bgs.1457204/ Вангую - нового нiчого не буде
Хлопці я перший буду в черзі на Велес якщо буде якійсь прорив по антиці.Куплю навіть за їх ціною.....Але треба не качати те що вже розкачане на макс....А робити КАРДИНАЛЬНО новий прибор.По враженням по гаусу підхід реально був серйозний.Тут нема що плювати на Марс....Вміють і можуть...Думок що хочеться трохи є....Марсеани теж правільні хлопці судячи по гаусу...Але на сьогодні маю маю ДВА прибора перевірених полями....Називати не буду бо закидаєте тапками )
Глянув я отой відос про комплект. Нічьо, он вийде нова прошивка, допилять повноцінні бездротові вуха, водонепроникність до 3х метрів, і катуха стане трьохчастотною Білі резиночки - чорними, як і жовтий захист котушки, і можна брать Буде тіпа Veles Pro
Просто потрібно було змінить частоти скажем 4кГц і 19кГц і випустить нову оновлену лінійку з снайперкою. і все в шоколаді.
Є реальні користувачі? Маю маску 4 про, стабільна клюшка в комплекті з усіма топовими катухами, але ось задумався щось обновити за 10 років користування Маскою. Думав Гуся прикупити, а тут Велес що скажете?
за ті кошти можна прекрасно купити Орх з блондинкою. можна булоб просто змінить частоту і назвать Гаусс про , в тому самому корпусі. Гаусс есклюзі - покупець замовляє свої параметри на мд -виробник робе.
поседів поміркував і таки взяв прибор годен маску мобаіл, це той що глубінний. Давно хотів спробувати, не знаю може і не треба було так кординально, але вже взяв.
Теж поглядаю в сторону цього прилада. Судячи по відео на ютуб - по війні те шо треба, нічим не гірший за раму. Якшо буде змога відпишіться плз по результатам опробувань.
ні брав вже з таким дефектом, але можу сказати що цей дефект буде у майже всіх, пластик дуже тонкий і крихкий, по структурі наче як у одноразовій тарільці тільки товщий, а катуха по ребрам працює на ізлом, ось воно і вилізло у попереднього власника. Якщо раніше у маски були важкі катухи то це пірїнка по відношенню ваги до розміру, але з пластиком не вгадали ((. Єдине що порадувало це силіковоний провід, бомба а не деревяний як на масці 4. Доречі може хтось порадить що з ремонтом тему відповідну зробив, або в лічку, щоб тут не флудити
ось зробив тему по глубінніку https://reibert.info/threads/golden-mask-deep-hunter-mobile-st.1489840/
Доброго ранку Камради! Ціна Mars Veles вже 13960грн,тому налітайте поки не розібрали ,підтримайте вітчизняного виробника!