Мангусти.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Хиля, 15 вер 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Дякую. Мені здається що маловато. На монети й з частотою 10 КГц., непогано получається. А от для золота варто підняти частоту на 2-3 кілогерца. Має бути відчутно більша глибина, на мілке золото. Я перевіряв, але з ДД 20 см., від третьої Маски, і перерахував отриману двадцяткою глибину, на датчик ДД 15 см.
    Та тонка цепочка, що прихрипнула низьким тоном, має залізний замок, чи там лише пружинка-"задвижка" залізна?

Не стане. Навпаки, коли чую Мангуста, хочеться вийти на природу, і одразу спливають в пам'яті місця, де хочу покопати. Ви не уявляєте, на скільки позитивні емоції виникають, коли чую Мангуста.

Ви знову приписуєте мені свої фантазії. Я ж вже писав, що запитував - що називають "Магнумом", бо вважаю що твердження - "Маска, це Магнум на стероїдах" є примітивним розводом, повіривши в який, дехто називає Маску Магнумом.

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    2. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    4. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    5. Поисковый магнит D 90mm толщина 18мм,+ паракорд d4mm длинна 20м.Все новое…
      1125 грн.
  3. ARSENAL.UA

ARSENAL.UA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    248
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА
    Вам дякую.
    Дальність мене влаштовує.Та і треш був зажатий.Мене цікавить прилад,який не балаболить,нехай навіть не самий глибокий.
    Підняття на кілька КГц частоти не дасть помітного результату. Була б 20 КГц - було б краще,але там інші ньюанси вилізуть.
    Біля тонкої цепки замок частково з заліза.

Хиля подобається це.
  4. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Якщо влаштовує, то й добре. Та все ж для мілкого золота, на мій погляд різниця між 10 та 12 КГц, має бути відчутною. То для монет - незначною. А через мокрий грунт, він і на 12 КГц, добре пробиває.

5. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Хіля,а 80-му році були інші радіо -елементи?.Я про стероїди :D.Думаю тебе тоді,ще на світті небуло.Мені 18-й,минав,я пас дівчат на сіні .Навіть про польовики чули одиниці,МП 39 Б,був самий крутий транзистор в в НЧ трактахГт 309 ВЧ,а ти стероїди -стероїди,добре що не лампах збирався.Принципова схема залишилась та сама,так що ніяких масок,рун.голдів.мангустів,грифонів неіснувало би,ні в якому порядку,якби не тато МАГНУМ.По можливості покажу своє кіно,з датчиком 17 см ,на такі самі ціллі на грунті.

6. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Який МД був татом "Магнума" Флінда?

7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Не тупи,ми про стероїди,і елбементарну базу ведем бесіду.:D.На нинішній день вона ще краща 2013 рік,2020 рік в Маці 4про,трохи інші кеомплектуючі,часково змінена схема.20 рік МД в + ,в порівнянні з 13 і 19-м.Я про це ще нікому не говорив.Тех -Прогресс не стоїть на місці.А якщо є якісь елементарні знання,є можливість приліпити свою прибамбуліну,основна схемотехніка без змінн. :D.Подивись в теммі Маски,там камрад з Сумм,виклав відео.нак скіфи 20 см в грунті,адекватна індефікація.І якщо ти дійсно знавець Маски,думаю знаєш розмір датчика немає значення,15 -30 см,різниця невелика.Да і на Маску,датчики від Вайса непідходять,тобто 100% -в адекватно працювати небуде.Пікає і пікає собі,на яму.Зібєш струм,пропаде чутливість,про індефікацію взагалі промовчу.Пробував,років три тому.:D Америку відкрили давно,якщо хтось подумав ,що це зробив він,був такий Х.Колумб.Добавлю-в своїх МД,ти дійшов до банальної АСІ.Більш актуальним на сьогодні є озвечка ,чим глибща ціль-тим тихіша озвучка.Ти можеш здогадатись на якій глибині і який розмір цілллі.

Останнє редагування: 27 гру 2020
  8. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Це ж ти протупив, а не я. ;) Твоє повідомлення я прочитав, і задав тобі запитання. :) А ти, не знаючи що відповісти, спробував викрутитися, написавши що я протупив! :D

Ну і що ти цим хочеш сказати? Поясни.

І що цим хочеш сказати?

З цим згоден. А от два попередніх пункта поясни, бо не зрозуміло до чого це ти ведеш.

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Дискусія,глухого з німим.По першому,історія!Можем почати з Ома,Фарадея,Марконні,Попова,Продовжим Теслою.Якось не цікаво :D.По другому ,твоє ніколи непочує нак,з 20 см!Проста причинна,щоб отримати вихлоп,потрібно вкластись.По третьому.Я хочу сказати,в датчиків в різних місцях фаза,і те що ти замість СХ,запаяв опір,ніяк не компенсує СХ.Є нюанс про котрий 99% "СПЕЦІВ" навіть нездогадується,ти в тому рахунку,якщо почав ліпити незліпенне,і показав це на весь світ.Видали менше народу розвеселиш.

10. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
  11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ну-ну,в повоціннний шурф,запіхни нак на 20 см і покажи :D,по історії ,Флінда пропустив,і по патентах можна пробігтись,сам забий в ГУГЛ.Я через пару недліль покажу кіно,і ще буде з Полтави кіно з іншим МД,моя нова хава.І вже чекаю фортуну на прошивку ,безвозмездно це зроблю :D

12. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    В мене 20 не межа тоді... Все що в викопаній ямці чується фантомом (як на відео 20 см) при реальному копі не почуєте, коли грунт трамбований чи свіжа вспашка... Перевірено на давно закопаному наці. Також легко перевіряється беріть нак, 2 куски черняхвіської кераміки і тестуйте в повітрі, те саме. Все через VLF фільтри в діскрімі і тяжкий грунт. Так що віднімайте 5 см. і досить басень. Хіба що статика All metal без діскріму видасть як в ямці.

13. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    solovey_2005, не тупи. Це відео з датчиком типу "моно". Для нього довжини шурфа цілком достатньо. А Мангуст з фіксованим БГ. Це значить, що ямка не додає глибину, як в твоїх відео з твоїми МД, а зменшує. Правда, грунт дуже важкий - зверху тонкий шар червоної глини, а під нею біла глина - каолін. Той самий, який називають "білою глиною на берегах річок", і на ямку в якому, дуже добре реагують Маски. :D По ВДІ він близький до фериту, а БГ Мангуста налаштований на ферит, тому по глибині Мангуст не сильно втрачає на цьому грунті.

Фортуну не дочекаєшся. :D Навіть не напишу що я переробив...

Мангуст звичайним ДД датчиком чує наконечник чистим кольором через один кусок магнітної кераміки. З підхрипуванням - через два куска магнітної кераміки. Але, Мангуст це не Маска. В нього краща дискримінація, і завдяки своєрідній озвучці, я майже завжди відрізняю залізяку з потовщенням (на яке Мангуст дає призвук високого тону), від наконечника за черепком. Через три черепка наконечник звучить низьким тоном.

Цей грунт по ВДІ лише на 2 градуса легший від ферита. Я постарався глибше засунути наконечник в боковий шурф, бо Мангуст з фіксованим БГ, тому я не можу накрутити так БГ, щоб він трохи спрацьовував на ямку, як той МД, про який писав solovey_2005. Якщо б наконечник був би біля краю ямки, то Мангуст не побачив би його на 20 см., бо був би замаскований сигналом від краю ямки, приблизно так, як і черепком.

Останнє редагування: 27 гру 2020
  14. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Кіномеханік в групі є,напиши йому.Ти небачив крайні Маски і датчики до них.Болгари виправились :D.
    В тебе її немає,і переробити ти нічого не можеш,того ліпака зліпив,котрий навіть за фортуну гірше бачить риже,5 і 10 см,різницю бачиш :D.На сьогодні досить,прошивку ламаю,ви в перекурах.

15. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    При такому розкладі, як він себе поводе на оранці тоді, де неоднорідностей грунту багато?

16. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Знову побрехеньками виправдовуєшся? Якого ліпака? Отямся, Мангуст - монетник, а не МД для золота! У Мангуста частота 9-10 КГц! Ти його зрівнюєш з МД, який має частоту 17 КГц.! Покажи як твій МД бачить тонку цепочку на частоті 9-10 КГц. :D

Мова йшла про скіфський наконечник. Те що хтось твердить що Мангуст має якесь відношення до Маски, чи Магнума, це просто побрехеньки. Нагадаю, що Мангуст - монетник, а не МД для пошуку наконечників та золота. Мангуст не розрахований на наконечники та золото, хоча й бачить їх, відносно непогано.

А монети бачить під грудками, значно краще, ніж наконечники! Грунт -червона глина змішана з білою, в руслі бувшої річки, біля високовольтної ЛЕП та дороги, по якій під час зйомки відео фури постійно возили буряки. Сподіваюся видно, що той кусок грунта, який лежав на наконечнику - мокрий, і Ви розумієте що він пружинить, бо то мокра глина. Накрапав дощик. Тож, зверніть увагу на те, як Мангуст реагує на ямки та грудки, :) і порівняйте відсутність реакції Мангуста на ямки та грудки при максимальній чуйці, спеціально накрученій до ложняків для того, щоб не писали що це я притупив чуйку і тому Мангуст не реагує на ямки, з реакцією Вашого МД, на аналогічну мокру пашню!

Мені не зрозуміло - чому до монетника пред'являються вимоги, як до хорошого МД для чк. к.р.? Його ціна (електронного блоку з датчиком), меньша ціни лише одного датчика від Солов'я! Скільки коштує той МД, яким Соловей намагається конкурувати з Мангустом?... А Мангуст - 2,5! Вимоги до Мангуста - по глибині має не поступатися МД, в рази дорожчим Мангуста, а по ціні має конкурувати з Шабльою!

Cladotrix, на якій глибині Ваш МД бачить цілі, аналогічні тим, які я показав в тестах Мангуста?

17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    У мене нема накінечників щоб сказати як шабля бачить їх порівняно до мангуста." Магнумоподібне" тим більш, воно зараз в вигляді конструктора лєго.
    Щодо того що вимоги до монетника, пред'являються як для мд по чк і кр, то Ви ж самі нариваєтесь , порівнюючи постійно його з мд для чк і кр. Його частота я так розумію 9-12 оптимальна?
    Щодо ціни то кладіть яку вважаєте потрібною, мені байдуже.
    ПС Ви вже вибачайте, не передивляюсь Ваші всі відео, інет поганий, та й думаю парочки досить що я вже дивився.

18. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    5 коп. СРСР - 33 см. датчиком ДД-25.
    10 коп. СРСР - 32 см. датчиком від Вайтса ДД 32 см.
    Все в такому грунті - зверху червона глина, на глибині 15-20 см. починається сіра та біла глини, з ВДІ як у ферита.

19. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Мої не дістануть

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Cladotrix,Що ти людину в ступор ставиш?Я розповім,про датчик Вайтса,там переріз провода набагато більший в передатчику,от і в0н0 пишить на все.Хіля і по озвучці,не ти Америку віідкрив,і не тобі її закривати.Відкрию твою таємницю :D.Запаюєш підстоєчний опір послідовно з діодом,котрий на малюнку,крутиш поки не сподовається тональність озвучки,вимірюєш результат,і запаюєш постійний опір.Малюнок додається DSCI0196.jpg Всім доброї ночі :D

21. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Знову брешеш!!! Не на все пищить, а на метал. На грунт не пищить, і це прекрасно чути на відео.
    І про переріз провода - нісенітниця, яку не можеш пояснити!

До яких моїх слів ти це відносиш? Чи це чергова побрехенька?

22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Трохи починаєш надоїдати :D.Переріз провода маскоподібних 0,45 мм,при більшій товщині (струм росте)вони реагують на грунт!Вайтс мінімум 0,63 мм,різницю в цифрах розумієш? По крайньому,коли починаєш літати,як чуєш тональність озвучки цього чуда.А нічого ти непридумав,на масці давно практикується послідовний опір з діодом.Такщо ніякого мангуста немає,є недоробленна копія Маски.А 18 кГц на ній немає,тому що ти невмієш намотати датчик.Це моя думка.Бачиш не брешу.Все факти.Якось так замітив хто не дружить зі мною,ніби з собою не все в порядку :D Ніякої брехні,не розраховуй що на форумах лохи сидять.

23. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Якби я дав великий ток в датчик, то МД озвучував би 10 коп. 1946 року (рамочник), на меньшій глибині. Це ж мокра чевона глина, з вмістом заліза 7-8 відсотків, якщо вірити геологам! Про 0,63 мм, смішно говорити. Той датчик намотаний алюмінієм! :smile_14: А напруга на виході з блоку, всього-на-всього 19 вольт! :smile_8: Тож, знову ти зганьбився, бо ток получається відчутно меньший ніж у Маски! В ньому є ще один секрет, але сьогодні не відкрию його, бо з тебе на сьогодні досить ганьби. :smile_6:

Ти що, не можеш сформулювати речення? Спробуй ще раз.

Я правильно зрозумів - ти вважаєш що Мангуст, це копія четвертої Маски. І що схема Мангуста відрізняється від схеми четвертої Маски тільки тим, що в ньому немає високої частоти через те що я не вмію мотати високочастотні датчики, і є резистор, включений послідовно з діодами Д4 та Д5? Так?

Таке враження, що ти вам собі це написав!

24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Хлопці, миріться поки я не зробив прорив в мд будуванні, трохи часу залишилось, бо потім будете мені каніфоль подавати, вчитись:D
    А на пару щось родите, типу як Колоколов з Щедріним Кощея.
    Дарую назву : "Ахилл!" (Алекксандр +Хиля), доведеться російською, бо "Охілл" не звучить:D

25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я впевнений,в цьому.І ще добавлю,є більш достойні монтники,з кращою дискрімінацєю.Вайтс,і навіть той самий Квазар,котрого я на звук непереношу.

26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Там У треба.Дитя мертвим родилось,а казки як ніби двійня.По стилю автора,знаю де їзда,а де правда.Через пару неділь,покажу Чудо.Попробую вивіску поміняти.П.З.:D

Статус теми:
Закрита.