Мангусти.

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Хиля, Sep 15, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Дякую. Мені здається що маловато. На монети й з частотою 10 КГц., непогано получається. А от для золота варто підняти частоту на 2-3 кілогерца. Має бути відчутно більша глибина, на мілке золото. Я перевіряв, але з ДД 20 см., від третьої Маски, і перерахував отриману двадцяткою глибину, на датчик ДД 15 см.
    Та тонка цепочка, що прихрипнула низьким тоном, має залізний замок, чи там лише пружинка-"задвижка" залізна?

Не стане. Навпаки, коли чую Мангуста, хочеться вийти на природу, і одразу спливають в пам'яті місця, де хочу покопати. Ви не уявляєте, на скільки позитивні емоції виникають, коли чую Мангуста.

Ви знову приписуєте мені свої фантазії. Я ж вже писав, що запитував - що називають "Магнумом", бо вважаю що твердження - "Маска, це Магнум на стероїдах" є примітивним розводом, повіривши в який, дехто називає Маску Магнумом.

1. Новый лоток D38cm и магнитик…смотрите другие мои лоты..есть новые поступления….
      395 грн.
    2. Підходить до мінілабів.Тер. і т. д.
      1150 грн.
    3. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Га...
      1470 грн.
    4. Новый лоток для промывки золота D38см…
      399 грн.
    5. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
  2. ARSENAL.UA

ARSENAL.UA Stabsgefreiter

Вам дякую.
    Дальність мене влаштовує.Та і треш був зажатий.Мене цікавить прилад,який не балаболить,нехай навіть не самий глибокий.
    Підняття на кілька КГц частоти не дасть помітного результату. Була б 20 КГц - було б краще,але там інші ньюанси вилізуть.
    Біля тонкої цепки замок частково з заліза.

Хиля likes this.
  3. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Якщо влаштовує, то й добре. Та все ж для мілкого золота, на мій погляд різниця між 10 та 12 КГц, має бути відчутною. То для монет - незначною. А через мокрий грунт, він і на 12 КГц, добре пробиває.

4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Хіля,а 80-му році були інші радіо -елементи?.Я про стероїди :D.Думаю тебе тоді,ще на світті небуло.Мені 18-й,минав,я пас дівчат на сіні .Навіть про польовики чули одиниці,МП 39 Б,був самий крутий транзистор в в НЧ трактахГт 309 ВЧ,а ти стероїди -стероїди,добре що не лампах збирався.Принципова схема залишилась та сама,так що ніяких масок,рун.голдів.мангустів,грифонів неіснувало би,ні в якому порядку,якби не тато МАГНУМ.По можливості покажу своє кіно,з датчиком 17 см ,на такі самі ціллі на грунті.

5. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Який МД був татом "Магнума" Флінда?

6. solovey_2005

Не тупи,ми про стероїди,і елбементарну базу ведем бесіду.:D.На нинішній день вона ще краща 2013 рік,2020 рік в Маці 4про,трохи інші кеомплектуючі,часково змінена схема.20 рік МД в + ,в порівнянні з 13 і 19-м.Я про це ще нікому не говорив.Тех -Прогресс не стоїть на місці.А якщо є якісь елементарні знання,є можливість приліпити свою прибамбуліну,основна схемотехніка без змінн. :D.Подивись в теммі Маски,там камрад з Сумм,виклав відео.нак скіфи 20 см в грунті,адекватна індефікація.І якщо ти дійсно знавець Маски,думаю знаєш розмір датчика немає значення,15 -30 см,різниця невелика.Да і на Маску,датчики від Вайса непідходять,тобто 100% -в адекватно працювати небуде.Пікає і пікає собі,на яму.Зібєш струм,пропаде чутливість,про індефікацію взагалі промовчу.Пробував,років три тому.:D Америку відкрили давно,якщо хтось подумав ,що це зробив він,був такий Х.Колумб.Добавлю-в своїх МД,ти дійшов до банальної АСІ.Більш актуальним на сьогодні є озвечка ,чим глибща ціль-тим тихіша озвучка.Ти можеш здогадатись на якій глибині і який розмір цілллі.

Last edited: Dec 27, 2020
  7. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Це ж ти протупив, а не я. ;) Твоє повідомлення я прочитав, і задав тобі запитання. :) А ти, не знаючи що відповісти, спробував викрутитися, написавши що я протупив! :D

Ну і що ти цим хочеш сказати? Поясни.

І що цим хочеш сказати?

З цим згоден. А от два попередніх пункта поясни, бо не зрозуміло до чого це ти ведеш.

8. solovey_2005

Дискусія,глухого з німим.По першому,історія!Можем почати з Ома,Фарадея,Марконні,Попова,Продовжим Теслою.Якось не цікаво :D.По другому ,твоє ніколи непочує нак,з 20 см!Проста причинна,щоб отримати вихлоп,потрібно вкластись.По третьому.Я хочу сказати,в датчиків в різних місцях фаза,і те що ти замість СХ,запаяв опір,ніяк не компенсує СХ.Є нюанс про котрий 99% "СПЕЦІВ" навіть нездогадується,ти в тому рахунку,якщо почав ліпити незліпенне,і показав це на весь світ.Видали менше народу розвеселиш.

9. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

10. solovey_2005

Ну-ну,в повоціннний шурф,запіхни нак на 20 см і покажи :D,по історії ,Флінда пропустив,і по патентах можна пробігтись,сам забий в ГУГЛ.Я через пару недліль покажу кіно,і ще буде з Полтави кіно з іншим МД,моя нова хава.І вже чекаю фортуну на прошивку ,безвозмездно це зроблю :D

11. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    6
    В мене 20 не межа тоді... Все що в викопаній ямці чується фантомом (як на відео 20 см) при реальному копі не почуєте, коли грунт трамбований чи свіжа вспашка... Перевірено на давно закопаному наці. Також легко перевіряється беріть нак, 2 куски черняхвіської кераміки і тестуйте в повітрі, те саме. Все через VLF фільтри в діскрімі і тяжкий грунт. Так що віднімайте 5 см. і досить басень. Хіба що статика All metal без діскріму видасть як в ямці.

12. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

solovey_2005, не тупи. Це відео з датчиком типу "моно". Для нього довжини шурфа цілком достатньо. А Мангуст з фіксованим БГ. Це значить, що ямка не додає глибину, як в твоїх відео з твоїми МД, а зменшує. Правда, грунт дуже важкий - зверху тонкий шар червоної глини, а під нею біла глина - каолін. Той самий, який називають "білою глиною на берегах річок", і на ямку в якому, дуже добре реагують Маски. :D По ВДІ він близький до фериту, а БГ Мангуста налаштований на ферит, тому по глибині Мангуст не сильно втрачає на цьому грунті.

Фортуну не дочекаєшся. :D Навіть не напишу що я переробив...

Мангуст звичайним ДД датчиком чує наконечник чистим кольором через один кусок магнітної кераміки. З підхрипуванням - через два куска магнітної кераміки. Але, Мангуст це не Маска. В нього краща дискримінація, і завдяки своєрідній озвучці, я майже завжди відрізняю залізяку з потовщенням (на яке Мангуст дає призвук високого тону), від наконечника за черепком. Через три черепка наконечник звучить низьким тоном.

Цей грунт по ВДІ лише на 2 градуса легший від ферита. Я постарався глибше засунути наконечник в боковий шурф, бо Мангуст з фіксованим БГ, тому я не можу накрутити так БГ, щоб він трохи спрацьовував на ямку, як той МД, про який писав solovey_2005. Якщо б наконечник був би біля краю ямки, то Мангуст не побачив би його на 20 см., бо був би замаскований сигналом від краю ямки, приблизно так, як і черепком.

Last edited: Dec 27, 2020
  13. solovey_2005

Кіномеханік в групі є,напиши йому.Ти небачив крайні Маски і датчики до них.Болгари виправились :D.
    В тебе її немає,і переробити ти нічого не можеш,того ліпака зліпив,котрий навіть за фортуну гірше бачить риже,5 і 10 см,різницю бачиш :D.На сьогодні досить,прошивку ламаю,ви в перекурах.

14. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

При такому розкладі, як він себе поводе на оранці тоді, де неоднорідностей грунту багато?

15. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Знову побрехеньками виправдовуєшся? Якого ліпака? Отямся, Мангуст - монетник, а не МД для золота! У Мангуста частота 9-10 КГц! Ти його зрівнюєш з МД, який має частоту 17 КГц.! Покажи як твій МД бачить тонку цепочку на частоті 9-10 КГц. :D

Мова йшла про скіфський наконечник. Те що хтось твердить що Мангуст має якесь відношення до Маски, чи Магнума, це просто побрехеньки. Нагадаю, що Мангуст - монетник, а не МД для пошуку наконечників та золота. Мангуст не розрахований на наконечники та золото, хоча й бачить їх, відносно непогано.

А монети бачить під грудками, значно краще, ніж наконечники! Грунт -червона глина змішана з білою, в руслі бувшої річки, біля високовольтної ЛЕП та дороги, по якій під час зйомки відео фури постійно возили буряки. Сподіваюся видно, що той кусок грунта, який лежав на наконечнику - мокрий, і Ви розумієте що він пружинить, бо то мокра глина. Накрапав дощик. Тож, зверніть увагу на те, як Мангуст реагує на ямки та грудки, :) і порівняйте відсутність реакції Мангуста на ямки та грудки при максимальній чуйці, спеціально накрученій до ложняків для того, щоб не писали що це я притупив чуйку і тому Мангуст не реагує на ямки, з реакцією Вашого МД, на аналогічну мокру пашню!

Мені не зрозуміло - чому до монетника пред'являються вимоги, як до хорошого МД для чк. к.р.? Його ціна (електронного блоку з датчиком), меньша ціни лише одного датчика від Солов'я! Скільки коштує той МД, яким Соловей намагається конкурувати з Мангустом?... А Мангуст - 2,5! Вимоги до Мангуста - по глибині має не поступатися МД, в рази дорожчим Мангуста, а по ціні має конкурувати з Шабльою!

Cladotrix, на якій глибині Ваш МД бачить цілі, аналогічні тим, які я показав в тестах Мангуста?

16. Cladotrix

У мене нема накінечників щоб сказати як шабля бачить їх порівняно до мангуста." Магнумоподібне" тим більш, воно зараз в вигляді конструктора лєго.
    Щодо того що вимоги до монетника, пред'являються як для мд по чк і кр, то Ви ж самі нариваєтесь , порівнюючи постійно його з мд для чк і кр. Його частота я так розумію 9-12 оптимальна?
    Щодо ціни то кладіть яку вважаєте потрібною, мені байдуже.
    ПС Ви вже вибачайте, не передивляюсь Ваші всі відео, інет поганий, та й думаю парочки досить що я вже дивився.

17. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

5 коп. СРСР - 33 см. датчиком ДД-25.
    10 коп. СРСР - 32 см. датчиком від Вайтса ДД 32 см.
    Все в такому грунті - зверху червона глина, на глибині 15-20 см. починається сіра та біла глини, з ВДІ як у ферита.

18. Cladotrix

Мої не дістануть

19. solovey_2005

Cladotrix,Що ти людину в ступор ставиш?Я розповім,про датчик Вайтса,там переріз провода набагато більший в передатчику,от і в0н0 пишить на все.Хіля і по озвучці,не ти Америку віідкрив,і не тобі її закривати.Відкрию твою таємницю :D.Запаюєш підстоєчний опір послідовно з діодом,котрий на малюнку,крутиш поки не сподовається тональність озвучки,вимірюєш результат,і запаюєш постійний опір.Малюнок додається DSCI0196.jpg Всім доброї ночі :D

20. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Знову брешеш!!! Не на все пищить, а на метал. На грунт не пищить, і це прекрасно чути на відео.
    І про переріз провода - нісенітниця, яку не можеш пояснити!

До яких моїх слів ти це відносиш? Чи це чергова побрехенька?

21. solovey_2005

Трохи починаєш надоїдати :D.Переріз провода маскоподібних 0,45 мм,при більшій товщині (струм росте)вони реагують на грунт!Вайтс мінімум 0,63 мм,різницю в цифрах розумієш? По крайньому,коли починаєш літати,як чуєш тональність озвучки цього чуда.А нічого ти непридумав,на масці давно практикується послідовний опір з діодом.Такщо ніякого мангуста немає,є недоробленна копія Маски.А 18 кГц на ній немає,тому що ти невмієш намотати датчик.Це моя думка.Бачиш не брешу.Все факти.Якось так замітив хто не дружить зі мною,ніби з собою не все в порядку :D Ніякої брехні,не розраховуй що на форумах лохи сидять.

22. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Якби я дав великий ток в датчик, то МД озвучував би 10 коп. 1946 року (рамочник), на меньшій глибині. Це ж мокра чевона глина, з вмістом заліза 7-8 відсотків, якщо вірити геологам! Про 0,63 мм, смішно говорити. Той датчик намотаний алюмінієм! :smile_14: А напруга на виході з блоку, всього-на-всього 19 вольт! :smile_8: Тож, знову ти зганьбився, бо ток получається відчутно меньший ніж у Маски! В ньому є ще один секрет, але сьогодні не відкрию його, бо з тебе на сьогодні досить ганьби. :smile_6:

Ти що, не можеш сформулювати речення? Спробуй ще раз.

Я правильно зрозумів - ти вважаєш що Мангуст, це копія четвертої Маски. І що схема Мангуста відрізняється від схеми четвертої Маски тільки тим, що в ньому немає високої частоти через те що я не вмію мотати високочастотні датчики, і є резистор, включений послідовно з діодами Д4 та Д5? Так?

Таке враження, що ти вам собі це написав!

23. Cladotrix

Хлопці, миріться поки я не зробив прорив в мд будуванні, трохи часу залишилось, бо потім будете мені каніфоль подавати, вчитись:D
    А на пару щось родите, типу як Колоколов з Щедріним Кощея.
    Дарую назву : "Ахилл!" (Алекксандр +Хиля), доведеться російською, бо "Охілл" не звучить:D

24. solovey_2005

Я впевнений,в цьому.І ще добавлю,є більш достойні монтники,з кращою дискрімінацєю.Вайтс,і навіть той самий Квазар,котрого я на звук непереношу.

25. solovey_2005

Там У треба.Дитя мертвим родилось,а казки як ніби двійня.По стилю автора,знаю де їзда,а де правда.Через пару неділь,покажу Чудо.Попробую вивіску поміняти.П.З.:D

Thread Status:
Not open for further replies.