ЛЕД стрічка.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Роня, 20 січ 2016.

1. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Вот потому при выборе освещения включаем камеру телефона,там все будет видно.Кстати и работает ли любой дистанционный пульт тоже видно.

2. Цікаві лоти

1. Повний комплект бронежилета сапера Балістичний захист містить демпфер Всі маркування відобразив на ф...
      5500 грн.
    2. Великого розміру (для великих чоловіків) бронежилет з регулюванням Бронепакети відомої фірми майже щ...
      3300 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Бронежилет кевларовий Mehler Vario System прихованого носіння з антипрокольним захистом класу HG1A/K...
      5000 грн.
    4. Вашій увазі надзвичайно цікавий лот,набір Орка шолом, фляга,котелок,гроші окуляри swisseye,усе оригі...
      7000 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Кевларовий протиосколковий захист в 14 шарів для шиї та судин серця. Захищає не лише шию але і ділян...
      1500 грн.
  3. ЛюбительПива

ЛюбительПива Leutnant

Повідомлення:
    1.365
    Адреса:
    Макаровский патриархат
    Не всегда и ни на всех , на Самсунге дуосе (простенькая модель) видит мограние дистанционки, зато NOKIA Lumia 540 не видит, я был глубоко удивлен....., телефона оба мои эксперементировал лично, еслиб ктото сказал не поверилбы.

4. копалкин

копалкин Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Останнє редагування: 9 чер 2018
    Ph@ntom подобається це.
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
  6. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Знач там и взять,в тумбочке.А вообще тоже интересно,но одно,а на мерцание проверены?

7. копалкин

копалкин Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Контакти в ЛС.

8. копалкин

копалкин Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Що саме на мерехкотіння ? Якщо матриці то ці що я пропоную ,постійного струму (потребують драйвера)

Briter подобається це.
  9. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    посмотреть через фотоаппарат,питание постоянкой не всегда исключает мерцание,Для улицы одинаково,для рабочего места нет,и цветовая температура сильно белая,холодная,теплее есть,примерно 3500?

10. копалкин

копалкин Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Про мерехкотіння : цей фактор залежить виключно від якості драйвера.
    Про подивитися через фото : в мене для цього є "ослік" (осциолограф) з фотодатчиком.
    Про температуру: саме комфортне світло для більшості випадків 4700-5300к
    Про температуру 2 : є матриці і на 3000К (наприклад ось ця SDW85F1C (L1G11E) )
    ПС. я розробляю та виготовляю прилади освітлення :smile_9:

Останнє редагування: 9 чер 2018
    Topaz81, Ph@ntom та Briter подобається це.
  11. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    решает ли проблему мерцания, при неизвестном качества драйвере конденсатор, впаралель матрице ?
    нутром чую что должен решать, вопрос в емкости очевидно..

12. копалкин

копалкин Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Потрібно спочатку вияснити який саме тип драйвера застосовано. Додатковий кондер хіба що якісні драйвери витримають. Усей дешевий шлак або сам погорить або ж і матрицю за собою потягнуть.
    Не в якому разі не можна вішати додатковий кондер на матриці з прямим живленням від мережі. Моментально дохнуть.

ПС. питання не тільки в ємності . справа у тому що додатковий кондер у перехідних режимах дає суттєве навантаження на сам драйвер а саме у момент уключення.

Ph@ntom подобається це.
  13. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    в общем звонил я за матрицьі.

ценник ровно в 3 раза вьіше кетайского фуфла на медной подложке. учитьівая тот факт, что купленное на рьінке кетайское фуфло установлено и работает 6 месяцев без нареканий, то не все так печально с ними.

с одной стороньі дешева рьіпка - пагана йушка, и скупой платит дваждьі, а тупой - триждьі, и я готов понять ценник осязаемо вьіше, но в 3 раза дороже кашлять не готов.
    очевидно реформьі еще не до конца прошли, средняя зарплата по больнице не достигла апогея, подождем.....

пс. спасибо за помощь.

Iden подобається це.
  14. копалкин

копалкин Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    ...та то ще цін на матриці cree не бачили :D

ПС. ті що я порекомендував, при прямому порівнянні з китаєм , світять у півтора два рази яскравіше та дають якісніше світло. CRI 80.( У звичайної дешевої чини і до 60 не доходить)
    ПС2. CRI простою мовою . Чим вище CRI , тим ближче якість світла до сонячного (помічали як світло від ЛЕД ліхтарів на око яскраве а у тей же час нічого під тим світлом розібрати толком не можна ? Оце і є якість світла або ж індекс CRI )
    ПС3. до продажу не маю ніякого відношення . Сам у них купую.

Останнє редагування: 11 чер 2018
    Ph@ntom подобається це.
  15. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    я именно так и подозревал.
    но факт есть факт. есть бюджет и нужно или влезть в него, или сдать корпуса в металлолом и поставить вместо них керосинки.