Хлопці дякую за коментарі !!! Але ще одне запитаю : У порівняні з аською 250 чи фішером 5 він кращий по старовині ??? монети ним реально копати ??? Вмене є ряд місць де теоретично мають бути хороші знахідки (стародавня церква) + точно знаю де була колись криївка , потім склад з зброєю ДСВ . Тому вся ця тема і піднялась . Виникло питання чи Кощей справиться чи щось інше брати ..... тому питав вашої думки !!!
При якому розряді батареї вимикається Кощей ? (користуюсь 18-м) Якщо не помиляюсь, мій вимикається при 10 в.
У меня 20м и можно в настройках выбирать разряд, мминимальный по моему 3.6 в. Но лучше ставить где-то 5 в.
Щось я в своєму не можу знайти цієї функції. Можливо її немає в 18м ? Можна тільки репеключити з кислотного акума на Німі.
в мене відображає тільки : Параметры Маска Контроль батареи Подсветка Калибровка Ubat Калибровка ADC Калибровка тракта
Якщо поставити 10 акумуляторів типу АА 2700 мач. на кощей 18м, то на скільки годин вистачить заряду ?
Хто що нашукав останнім часом кощеєм ??? крім чорного металу ))) Цікавить для порівняння з іншими мд ...
Слава Україні!Шановні камради,давайте привітаємо сьогодні своїх дружин,матерів,бабусь зі святом Матері.Побажаємо їм душевного і тілесного здоровя,жіночого щастя,мирного неба і твердої землі під ногами на рідній нашій Україні!Подякуєм їм,що вони у нас є.І щоб частіше відпускали нас на коп.
камради привіт ! Хто може сказати на яких параметрах саме стабільніше працює мд кощей 25 , щоб була нормальна глубина і менше помех (порог , алгоритм ...)
3 алгоритм можно использовать только в не замусоренных местах, и дискриминация более запутана. По началу лучше использовать 1 алгоритм, а на выбитых местах можно 3 алгоритм использовать.
якщо можна, підкажіть принцип роботи 2го і 3го алгоритму, якщо можна не так як написано в інструкції, а так би мовити на ваш розсуд(своїми словами), саме з точки зору фізики. Хочу зрозуміти для себе чи правильно я сприйняв слова інструкції. Мені просто здавалось, що чим більший алгоритм дискримінації, тим менша глибина але краща робота по цілях. А ви сказали, що 3й як раз для дуже чистих місць.
Привіт Камради!!! Нарешті знайомий дав мені випробувати кощея з катушкою tiger.... Перші враження були досить хорошими адже це був мій перший виід з мд. Тепер про плюси ІМХО: вигляд прибору з S штангою досить хороший , з настройками взагальному розібрався хоча були нюанси які досі не знаю .... Глибина пошука хороша , дискрімінація працює нормально Мінуси : На фольгу піщить досить сильно ,на корки також піщить , ржаве залізо показує як кольоровий метал, на засмічених місцях трохи тяжко з ним працювати. Взагальному прибор досить хороший , но приходилося багато лишнього копати , радує глибина. Можливо з часом коли вивчити добре мд прийдуть навики розрізняти звуки і не прийдеться лишнього копати . Щодо знахідок накопав багато гільз, пару монет ссср і якусь одну старовинну в поганому стані .... Ось такий мій перший досвід з мд ...