Я з нел торнадо не ходив порівняти не можу, дав інформацію яку я знаю про тайгер, а комрад хай вже робить правильний вибір. Скільки людей - стільки й думок. Але нас тут обєднує одна думка - КОЩЕЙ!!!
В мене 20м, nel tornado, фантомів дуже багато, спочатку думав що якийсь брак відправив в Хмельницьк для діагностики, Костя перевірив сказав що все добре. А виходить все просто прмотав ізолентою кабель плотно до штанги в чотирьох місцях щоб малійшого руху небуло от тоді і фантомити став набагато менше.
Доброго дня , шановне товариство. Маю проблему з настройкою Марс Тайгер . Після калібровки датчика диск від комп'ютера бачить з 8 по 15 сектор . Чи говорить це про то що не правильно відбалансований датчик ? При калібровці датчика користувався інструкцією від "Фортуни" . Ферітовий стержень розміщував як показано в інструкції паралельно до площини датчика. В відіо інструкції пана dj elektrik феріт підноситься вертикально до площини катушки .В тому може бути причина не якісної балансировки? Дякую.
Дякую за відповідь. Провів калібровку катушки Марс Тайгер при : Ч-9,14 ,І-112 мА , а-3 , А-57. Кольрові цілі монети розкидає по секторах . 5 коп. СССР 13-16 в повітрі .
Будет ли отличаться глубина по воздуху и в грунте, если да, то на сколько меньше металлоискатель будет брать в грунте ?
Все зависит от грунта, диаметра катушки, ДД или кольцо. В кощее, функция баланс грунта показывает минерализацию, чем меньше минерализация тем больше глубина.
Я не могу Вам конкретно сказать, у нас чернозем, то глубина падает процентов на 30-ть, по отношению к воздушным тестам.
Слава Україні!Віталік,моя Вам порада,якщо надумали купувати Кощея чи інший мд,то купуйте бо час на місці не стоїть,сезон почався.Теорію треба знати,але практика на мій погляд важливіша.Досвід прийде з часом,будуть і хороші знахідки,і шмурдяк,і металлолом.А може,Вам це заняття не сподобається,може Ви розчаруєтесь.Але повірте,якщо мд пошук западе в серце,то це-назавжди.Кожного разу чекаєш копу,як наркоман дози.Віталік,купуйте мд і вперед бо,можливо,те,що мали викопати Ви,викопав хтось інший.Повірте,копарі "не сплять".
Всем привет! Что можете сказать в сравнении Кощея 20-м и Терминатора трио? Понятно что сложно сравнивать аналог с цифрой, но все же. Глубина, разделение целей? Общие впечатления.
Цели сделать из Кощея Терку у меня не было...остановился на 20-ом... А взял его т.к. очень интересно было попробовать..прибор хороший, результаты тоже...осваиваем пока что...как по мне то настройки в нем дают большой зазор для "проблемных" мест(солончаки, ЛЭП) где другие с ума приборы сходят
Всім привіт !!! Хочу придбати свій перший МД , при повному різноманітті неможу оприділитися що брати .... Мій знайомий недавно купив кощей 25к мені сподобався .... Хочу вас запитати що собою являє кощей у порівнянні з Фішером чи Теркою .. бо в ютубе багато порівнянь в повітрі ... а як в грунті він поводиться .Купити кощея , чи бідзбирати грошей на той самий фішер чи терку ??? Відпишіть хто реальни стикався з цими мд ... чи є різниця .... Дякую !!!
Та бери кощея і не парся, сезон закінчиться поки ти на терку підзбираєш, прибор має дуже непогані показники, так як він в тебе має бути першим то повністю зрозуміти і оцінити ти їх зможеш не відразу. А з часом сам і дасиш собі відповідь що для тебе важливіше.
Одні розказують що він поганий мд , інші хвалять .... Просто неохота викидати на вітер гроші .... З ним можна монети і воєнні артефакти шукати ???Хто ним що знаходив поділіться і наскільки в глиб бере на марс тайгері ??? І чи правда що ним тільки чорний метал добре шукати ....?
КОЩЕЙ-20М, с катушкой Nel BIG «15х17», монета 47см., придел 3,2 метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Nel Atack «15» , монета 45см., придел 2,9 метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Mars goliaf «15», монета 43 см., придел 2,5 метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Nel STORM «13х14», монета 43 см., придел 2,5 метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Nel Tornado «12x13» , монета 40см., придел 2,2 метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Mars TAIGER «12,5х9,5» высокочастотная , монета 40см., придел 2,1 метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Nel HANTER «12x8,5», монета 36см., придел 2 - метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Mars Standart «10», монета - 37 см., придел 1,7 - метра. КОЩЕЙ-20М, с катушкой Garrett Snaiper «6,5x8,5» высокочастотная , монета 30 см., придел 1,5 - метра.
Я Вам скажу так,що всім догодити не можна.У всіх шукачів є мінуси і плюси одночасно, незалежно дешевий він чи дорогий.Купіть,який Вам підходить по грошах.Попробуйте пошукайте,покопайте,потестуйте на полі,пляжі,в лісі.А може,це не Ваше захоплення і Ви розчаруєтесь.Кощей хороший прибор.І не забудьте про хорошу лопату,добре підійде американка-недорога і ефективна.Бажаю успіху!