Шановне товариство! Скажіть будьласка чи є сенс в нинішніх реаліях зробити декілька саморобних підводних К25? На даний момент пілотний варіант чекає (з потеплінням) підводних випробувань. Єдиний мінус в не дуже адекватних цінах на комплектуючі. Із задоволенням вислухаю ваші думки. П.С. Фото приладу трохи згодом...
Комплектуючі хоча і дорогі,але і готові шукачі далеко не дешеві.Я так зрозумів що 25-й буде гібридом:ним можна буде шукати як на суші так і під водою.Він вам всеодно обійдеться дешевше ніж ат про чи зозо,чи ескалібур на них вже ціни захмарні!Якщо ви самі їх складаєте,то чому ж не вигідно,тим більше що в любий час їх можна апгрейдити.Я завжди хвалю людей,які роблять щось своїми руками чи мізками(втілюють свої хороші і креативні ідеї).Але перед тим,як щось робити потрібно завжди рахувати,якщо ви хочете на цьому заробити.Добре порахуйте затрати,час,можливо,нерви ну і,звичайно,повинен бути попит на товар.Знаєте,багато моїх знайомих хотіли придбати собі шукачі,але відмовились бо ціни шалені,а зарплати не підняли.Думайте,рахуйте і бажаю вам успіху!
выше спрашивал по поводу кощея советов о покупке, хочу отписать свое первое впечатление от приобретенного прибора. Во первых асе250 с которой я отходил 1.5 года и рядом не стоит, это просто разные виды приборов. Плюсы прибора в кратце: 1. Очень хорошая дискриминация. 2. Очень хорошо работает на мусоре, дороги, хутора теперь можно ходить)), ура)) 3. Полифония 20 порадовала, хотя больше всего меня она на видео пугала. 4. Глубина на мелкие цели, подчеркиваю на мелкие, тестить как по мне 5ками катьки уже бестолку, такую монету еще аськами выбили год так 5 назад, а вот мелочь лежит и ждет даже на выбитых местах. 5. Большая глубина на золото, это вообще был для меня шок, 30-35см на печатку 5гр. Очень позитивная глубина для пляжа. Минусы: 1. Кнопки после асе страшно неудобные, маленькие, иногда пин нажать надо клацать раза 3 пока попадешь на клавишу(думаю пройдет со временем, привыкну). 2. Прибор из ряда копать-не копать. (фольгу мне получалось отличить в асе в 90% случаев), тут надо рыть. (опять же может еще привыкну и начну тоже по звуку определять). 3. Отсутствие показателя глубины, меня это очень сильно удивило, но по факту мало надо.(делаю два копа, верхний верхушку снять проверить не фольга ли, след глубокий.) Если что не так не обижайтесь, это все таки мое первое впечатление. Любые советы по кощею приму в приват или сюда.
В плюсах ви пишете що дуже хороша дискримінація,а в мінусах,що не можете фольгу оприділити.Можливо,я не правильно зрозумів і на сигнали фольги попадають і хороші цілі.Напевно,велику фольгу легше оприділити ніж малу
коли я говорив про дискримінацію, мав на увазі відсікання чорного мет. але навіть якщо я не хочу копати фольгу то я можу відкл і ці сектори, але не можна цього робити, так як в цьому ж секторі присутні і золото і деякі монети СССР. Тому диксримінація хороша, але фольгу я поки що не можу відрізнити може звикну потім по звуку, все таки від фольги сигнал іде не певний, не чіткий. На асе 250 мені це вдавалось зробити в режимі пін, сигнал не був чіткий пропадав (наводиш на ціль є показник, відводиш катушку, знову на ціль і показник уже інший, так веде себе фольга.) Я дуже багато ходив з терочниками вони теж копають фольгу аж бігом, тому я і не спромігся сказати, що дискримінація у кощея погана.
Я вам не дорікав а запитував бо сам недавно купив кощея20,але на копі з ним ще не був.Раніше мав фішера4 потім продав,не знаю чи зробив правильно,що поміняв на кощея
[QUOTEpavliv, post: 6184441, member: 64842"]Дайте добру пораду.Може хтось із вас кріпив блок кощей 20 на штангу від Кості Яковлєва?Якщо можна опишіть більш детально.Дякую[/QUOTE] Так я кріпив выйшло непогано
Так я кріпив вийшло непогано Щоб його закріпити потрібно розбирати блок,але тоді пропаде гарантія.В мене блок з ручкою,тому,я думаю,може,трошки внести якісь зміни у штангу.Але мені,всеодно цікаво як ви це зробили,якщо можете,викладіть будь ласка фото
а я й не сприйняв ваші запитання як дорікання), просто пояснив, що мав на увазі. Не буду наговорювати на фішер, але мені здається що не прогадали, чесно мене його поросячий визг або ву-ву просто з ума зводить)))), але це на любителя.
Ось прилаштував кощей20 на штангу від Кості Яковлєва.Замінив рідний підлокотник на пластмасовий трохи довший і просвердлив ще один отвір для нижньої штанги.Як на мене то зручно.P.S.Мій малий помічник.
Я так зрозумів,що це Ваш майбутній гібрид:і по суші,і під водою можна вести пошук.Бажаю вам успіху,молодець!
Дякую. Так це він. Завтра будуть перші випробувашшя, що правда сухопутні. Потрібно в польових умовах випробувати катушку від тери 705 із вмонтованим підсилювачем. Прошивка 3,05. Навушники доробив - сохнуть...
Якщо можете,підкажіть будь ласка,яка різниця є в прошивках і що вони означають бо я нічого в цьому не розумію
народ,хто підскаже чому на кощее 20м не можу підняти ток при калібровці? максимально піднімається 24 мА-де може бути проблема?
Если частота выставлена в резонанс (на максимальный ток) и амплитуда на максимуме (допустим 99), то причиной малого тока может быть замыкание между передающими цепями и приёмными и массой. В кощее-20 нужно проверить электронный блок в районе подпайки проводов к плате , были случаи замыкания незаметного глазу волоска от многожильного провода , симптомы те-же.
Если частота выставлена в резонанс (на максимальный ток) и амплитуда на максимуме (допустим 99), то причиной малого тока может быть замыкание между передающими цепями и приёмными и массой. В кощее-20 нужно проверить электронный блок в районе подпайки проводов к плате , были случаи замыкания незаметного глазу волоска от многожильного провода,симптомы те-же.
Спасибо-попробую перепаять провода,так как пайка там на 3-ку..... Если останется без изменений то какая еще может быть причина?