Кощей 20М

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем диметриус, 12 лис 2010.

1. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    Не розкажу ні чого, інформаціі по нему, дуже багато, читайте и буде Вам щастя, а краще дивіться на 25- го.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    3. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
    4. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2555 грн.
    5. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
  2. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Куплю ,протестую і зроблю висновки.За ці гроші я думаю нічого кращого немає

3. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Підключив датчик від х-терри 705 (моно 9дюймів 7,5кГц). Результат - я в шоці.

4. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    А конкретно?

5. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    У него один недостаток, его очень тяжело продать, прошу на это обратить внимание, но его ттх и параметры намного лучше всяких асек, и возможность подключения многих катушек и хорошая идентификация цели, только надо вникнуть в настройки.

6. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Саме головне - прибор стає повністтю безфантомним - якщо "пискнуло" то вже полюбому треба копати. Все завдяки буферу/підсилювачу в катушці (сигнал в прибор йде вже відфільтрований), відсутня реакція на "болтанку" кабеля. Якщо на Х-тері 705 ця катшка показує 30 см на 5 коп, то то на К25 - 35см

7. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    нахера

8. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Странная у вас реакция на ответы...

Лясник подобається це.
  9. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    А скажіть farhet2 як він розпізнає цілі?Мене більше цікавить його дискримінатор

10. groznuy88

groznuy88 Obergefreiter

Повідомлення:
    154
    Адреса:
    слобожанщина
    Интересно в грунте какую глубину на 5-чок покажет.Не пробовали?

11. Igess

Igess Gefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Lviv
    Всім привіт! Камради, є одна "могоричева" справа))). Потрібна допомога з моїм "Кащєєм". Прибор у мене десь трохи більше року, недавно захопився монетним копом і "жаба" вже доїдає. Аськи, Баунті і Фішери перепльовують Кащєя на всі 100. Всі прибори засікає в радіусі 10 м і волає як ненормальний, купу фантомних звуків, кольорове бачить часто як іржу, й взагалі ... При балансуванні фаза завжди меньше ніж 80, мінералізація - залежно від грунту. Ходжу на 6-8 порозі СР, маска до 8 сектора. З фільтрами все зрозуміло, а от з алгоритмами хз (завжди ставлю 1). І шо за мін макс профілі, я так розумію, що можна під різні катухи налаштовувати. В мене Нел Хантер, прибор збирам сам, впаяв кондюк на 0,1 мкФ МРХ типу. Гляньте які параметри притому всьому є. 5 коп ссср в повітрі бачить до 30 см на 6-му порозі. Народ! Допоможіть розібратися, бо з кожним виїздом хочеться ушатати його до дерева((((((.....

Images:

1k.jpg
  12. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    У вас скорее всего неправильная настройка на феррит
    По дискриму и настройкам вылаживал видео тут
    http://reibert.info/threads/otzyvy-o-koschee-20.144465/page-7

Igess подобається це.
  13. Igess

Igess Gefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Lviv
    Ок. А фаза грунту, нижче 80 (72-78) це норм? Налаштування феритом робити дома чи на вулиці, і чи можна десь подивитись правильні параметри для моєї катухи?

mesplan подобається це.
  14. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Фаза нижче чим 85 це вже не норма... Фаза повинна бути в районі 85-90. Відстройте уважно ще раз від ферриту.

15. Igess

Igess Gefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Lviv
    Дякую! З налаштуванням катухи розібрався, але до кінця не зрозуміло з мін та макс профілями. Акщо я зробив зміни в 2-му і активував його, то що з макс профілем?

16. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    Извените, мысль потерялась, так как свет вырубили :)

17. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Ви вибираєте діапазон профілів які можна перемикати в режимі пошуку кнопками вліво/право (у вас на єкрані висвічується діючий профіль). Якщо вибрати мінімальний 2, максимальний 6, то перший наприклад не буде доступний. Одним словом якщо у вас один датчик і ви його налаштували на другому профілі, то не партесь - в налаштуваннях ставте мінімальний 2 і максимальний 2. Так буде надійно, що в режимі пошуку ви випадково не втулите "лівий профіль".
    П.С. То ви відстроїли від ферриту чи ні? В режимі пошуку прибор реагує на феррит на відстані 15см? Якщо реагує то в якому секторі?

Останнє редагування: 23 гру 2014
    Igess подобається це.
  18. Igess

Igess Gefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Lviv
    Реагує в першому секторі. Та думаю тре вийти десь на природу і в чистому місці пройти процедуру ще раз, бо в панельному будинку..., тай ферит знайшов дуже маленький від китайського радіо. Фаза в мене получилась дещо завелика, десь 280, а не та яка вказана тутhttp://metdet.ru/Sensor_NEL.htm.
    Велике дякую за підказки! Пишіть якщо ще є зауваження.

19. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Купив я Кощея 20м.Конструктив ніби нормальний. Пластмаса тверда.Правда купив без штанги бо зараз в наявності нема,сказали буде десь в середині січня. Консультант розповідав про карбонову але мені здається,що алюмінієва краща може я помиляюсь.Може хтось порадить яка краща?Мені головніше не краса чи понти,а щоб була надійна.Переглянув я дискрим Кощея,не сподобався мені.Чомусь мені він мало інформативний (порівнюю його з ф4 - мій перший прибор).Можливо я помиляюсь бо на копі з ним ще не був,а тестував його вдома.Може хтось щось підкаже чи порадить.Я нікого не хочу образити то моє перше враження тож не судіть строго.

20. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    Штанга краще алюмінієва, а про інформативність Ви даремно, вивчайте інструкцію.

21. pavliv

pavliv Stabsgefreiter

Повідомлення:
    365
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Та в інструкціі дуже нічого й ненаписано я іі всю уважно прочитав .Думаю найкраще то буде практика.Може маєте якісь корисні поради щодо настройок на пляжі?

22. gromozeka_hm

gromozeka_hm Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    391
    Адреса:
    Україна
    Вот скажите камрады, а не устаете ли от постоянных мелких ложных срабатываний.если в наушниках то через два часа может и голова думаю заболеть. Почему спрашиваю, потому что видел неодноразово на разных видео такие ложнячки....

23. Лясник

Лясник Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    45
    Повідомлення:
    1.062
    Адреса:
    Волинь
    Доброго дня камеради!Прочитавши тему, подумав, а чи не варто поміняти свій БХ Титаніум про на К-25Ж.?Що порадите?

24. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Нема ніяких "Ж" - це розвод. Купуйте к25 і не партесь :)

Лясник подобається це.
  25. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    362
    Адреса:
    Украина
    Це ненормальна робота приладу, шукайте причину, їх може бути багато... На першому місці поганий контакт, далі невірні налаштування, далі провод на штанзі теліпається :), порог для стабільної роботи 6-8...