Клони Teknetics T2: Вікінг, GoldFinder і т.п.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем СTenHou, 14 гру 2012.

1. мабуть стандартною катухою, які налаштування кращі на смітник по чуйці, озвучці та дискриму?

2. Цікаві лоти

1. Поисковый магнит D 90mm толщина 18мм,+ паракорд d4mm длинна 20м.Все новое…
      1125 грн.
    2. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    4. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    5. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
  3. shmayks

shmayks Feldwebel

Повідомлення:
    250
    Сенс 90-95,3 тона,діскрім 10.Хожу з такими налаштуваннями завжди.

Блукач подобається це.
  4. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Нашел одно занятное видео о Т2, честно не ожидал таких результатов, разделение в грунте никакое, плюс цветнину кидает в чернину, по моему это черезчур. В общем не думал что Т2 покажет такой говняный результат.

Porta подобається це.
  5. Я Вам покажу відео ще цікавіше, знайду батарейки до фотика і засніму.

6. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Было бы хорошо, особенно тест в грунте.

7. Дощ йде, де взяти силу волі і виїхати у таку погоду на ті грунти)) собаки поховались а асфальт взяла корочка льодяна, не ризикнув виїхати. От так на карачках повзаю та пробую. Тест не оригінальний, бачив десь то вирішив повторити, ясно що повноти картини нема але зняв для цікавості.

Petrkum Petrkum, Porta та Geber подобається це.
  8. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Что и требовалось доказать, придётся вам копать с Т2 всё сигналы как бы вам этого не хотелось. С Квазаром проделал точно такой же тест, результаты с Т2 аналогичные, так у меня датчик на 9кгц, был бы на 16 может бы и результаты лучше были.

Блукач та Porta подобається це.
  9. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Закони фізики стосуються всіх Мд:(
    Одні трохи краще відпрацьовують за рахунок кращих алгоритмів, інші мають рожеві окуляри:D
    Висновок копати чі ні робить камрад, а експертом по дискриму лишається лопата

Motohobiman, Wolfgrey та Блукач подобається це.
  10. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Так никто не спорит, для таких целей как динарик лучше всего подходят аналоговые МД, с частотой не ниже 18кгц а лучше больше. Т2 неплохой прибор по империи как я заметил, но всё равно пока в поле не потестишь его не поймешь до конца преимущества и недостатки.

11. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я с Маской денарики копал с успехом на 9,9кГц, жена с Текнетиксом Альфа на его частоте 7,8 или 8,2кГц, уже точно не помню. На крайних выездах дал жене Маску свою, а сам взял Тесоро Эльдорадо на 10кГц, находили и денарики и половинки их, причём на поле, всё в следах предшественников и ихних ямках, это поле в нашей местности считается уже выбитым. А мы там подняли 11 денариков, включая половинки и боспорский статер. Ну и сопутку в виде фибул, колечек и прочей металлопластики, которую не считали.

12. Шановні т2води, якщо судячи по таблиці вді даного приладу нема цікавих цілей з дискримом від 40 і нижче то чому рекомендують не доводити прилад до 40 одиниць дискримінації а закрити на 10. Що дає на цьому приладі розтягнутий режим чорного до 40 і який ризик несе якщо закрити до 40? До 20 хоча б можна закрити і що цікавого від 20 до 40 чи від 10 до 40 можна знайти?
    п.с. фольга починається від 40 і вище але фольга то зрозуміло що там багато цікавого, бронзовий нак 50-60. Що втрачається?
    вика.JPG

InstruCtorS подобається це.
  13. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Может с глубиной в земле значение вди уменьшается? Часто значение вди меняется после того как выкапываешь находку. Как вариант...

14. ну я пробував у грунті на цій прошивці 8.8 вді на всю глибину каже і каже однаково. Може пропасти але є звук як у аналога але то вже запредельна глибина.

15. Nemezis89

Nemezis89 Feldwebel

Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Хмельницкий
    Кстати, почему Марсовский викинг стоит на 5000 дороже чем к Сергея ?? Это же по сути один и тот же прибор

16. Так це ж марсівський, типу фірма, позиціонується як спаяний з англіцких деталей і покращеною прошивкою)) гарантія і т.д.т.п. як на мене фігня то усе, не той час зараз аби переплачувати за гарну рекламу. Тут одна комуналка зжирає весь бюджет. Китайці останніх років випуску працюють не гірше, катуха іхня шлак однозначно.

Petrkum Petrkum подобається це.
  17. Розтягнутий сектор заліза, на фіш 75 навпаки кольоровий розтягнутий.
    Аби на т2 ще би озвучку кольором до дискриму 20, було би супер. Хоча як я зрозумів тут звук не що вді, різні речі.

18. Petrkum Petrkum

Petrkum Petrkum Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    634
    Щойно провів такий тест з п'ятьма своїми приладами- Фортуна Про2 (10кГц), Фортуна М(9кГц), Квазар АРМ(7,7кГц), Тесоро Лобо(20кГц) та ХР Деус(на частоті 12кГц). Тест проводив на 10 коп. СРСР, 1коп. СРСР, спинку фібули та скіфський наконечник. Розчарований. Лише Деус озвучив цілі фіговим кольором з VDI 01-03.
    Нехай би хтось спробував з Golden Mask на частоті 18 кГц, бо дуже дивно, що мій Лобо на частоті 20 кГц не побачив цілі у кольорі. В мене грунт такий же складний вологий чорнозем як і у шановного Камрада Блукач. З повагою.

Останнє редагування: 27 лис 2018
    Блукач подобається це.
  19. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    В грунті будуть інші показники,рекомендую копати всі слабі сигнали.Мав на тестах вікінга МАРСА,і більше року відкопав з камрадом,у котрого був вікінг з голіафом.Поки він не почав копати все підряд,результативність була 10/1 в мою користь.Швидкість у МД,просто супер,На суперглибини не розраховуйте.Одного разу коли по його слідах !За два дні з іншим МД,я накопав два десятка ненужних дінарів,я бачив сльози на його очах.Вікінг їх просто не чув.І судячи з того що ділянка бється більше пятнадцяти років,інші МД ці сигнали пропускали.або озвучували чорним.Усі цілі ,були на глибині фіскарь + .

Блукач подобається це.
  20. ну для динара фіскарь + ну я не знаю яким приладом діставати його у важкому грунті, ну може маскоклонами але фіскарь + це вже за 35 см. і глибше, топи мідяк не завжди дістають а тут динарчик та ще й у землюці. Я не гонюсь за суперглибинами, тож поля перепахали і знову перемішуються там ті динари, щось пірнає на глибину а щось наверх під ноги лізе. Колись кілька динарів та солідів взагалі знайшов очима.

21. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Маскоподібні.не глибокі МД.Інше призначеня.А де фіскарі по 35 см? 26 см .

Блукач подобається це.
  22. Uargen

Uargen Leutnant

Повідомлення:
    2.223
    Попробуйте X35 на 25 частоте только не черный элипс и вы поймете что такое разочарование

Petrkum Petrkum подобається це.
  23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Пробував,все знайдене на перед -крайньому копі :D.Металолом середньовічний.віддарував камрадам.Ще накопав непотрібних три монети.:D.Нак добув з глибини біля 20 см.Сигнали були кольорові.Поле схожене .По вологому грунті маска працює.непогано.

Images:

DSCI0271.jpg
    vanos16 та Wolfgrey подобається це.
  24. ото ж бо і воно що коп у таку пору в такому грунті мало результативний. Грунт не пробивний, зносить далеко у мінус. Може на фортунах режим голд попробувати, хоч якось має у плюс витягти.

25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Пробуйте 6-7 Кгц,результат буде кращий.За рахунок відгуку від грунту,залежність "частота -грунт"цілі підпрацьовують чорним.Цей ефект відсутній в ГМП ДД 22 і Маски,МД високо частотні.інше вирахування грунту.Фортуна з низькочастотним датчиком 5-7 Кгц,адекватно відпрацьовує на цілі в грунті.Так як більшість народу збирається найти рижі цепки дрібні :D.Замовляють датчики з вищими частотами і МД купують тільки під золото!,на грунті ті частоти вилазять ,неадекватною реакцією і пропусками цікавих рариків. .Вихід з ситуації,діскрім в 0,і копати все підряд :D

Motohobiman, Валерий Ч, Блукач та ще 1-му подобається це.
  26. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Скажу больше, думаю заказать катушку на 5кгц, 36Х38, хочу попробовать как она себя проявит по металлолому, ну и если попадётся что то интересное из монет я не откажусь:D:beer: