Клони Teknetics T2: Вікінг, GoldFinder і т.п.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем СTenHou, 14 гру 2012.

1. а чім кращий? вікінг новий і датчик новий той же торнадо, рейсер змінив кількох власників з 15 року, чуть що то куди я з ним піду правду шукати. На вікінг чи клон т2 гарантія від продавця 3 роки. Розум схиляється до нового приладу.

п.с. моя натура така що я взявши зламок потім не зможу переступити через совість і продати його обманувши колег по цеху, у такому випадку я його у смітник викину і попаду на бабки. Тому боюсь б/в по любому.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. 100 грн.
    3. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
    4. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
    5. Стекловолоконные палочки/кисточки под обжиг диаметр 2.5 мм,1шт , длиной ~200 мм. При «заказе» – возм...
      120 грн.
  2. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Вам копать и искать нужно, или шумность приборов измерять? Вас реальные находки интересуют, или децибелы шумности, через динамик?

shmayks, IVS та Блукач подобається це.
  3. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    Це не реінкарнація, це невдала реінкарнація Текнетіксів і Фішерів. В реальному пошуку та реальному грунті вони недотягують до них. Це провірено особистим досвідом та досвідом знайомих які мали ці прилади, а потім їх продали.

4. vladokop

vladokop Gefreiter

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    киев
    бери нел Thunder 10.5*14.5 весит 520гр там где т2 брал можно за 3400 взять по глубине как нел атак и по мусорке отлично тх 850 и гф 2не советую

Останнє редагування: 18 лис 2018
    Блукач подобається це.
  5. vladokop

vladokop Gefreiter

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    киев
    пока попробую нел биг на т2 потом отпишусь если не устроит на нел Thunder поменяю с доплатой
    здесь меняют

6. Ну це велики катухи, глибини прибавить але треба буде ще снайперка бо виділення буде ніяке. Марс діскавері добра однозначно а тайгер хоч не глибока але краще розділяє цілі по моєму. Торнадо дещо середнє, і глибина і точність має бути. Мені тягати руль у 40 см. просто ради глибини на кілька см важко і не зручно, ясно що у лісі і з торнадо не дуже то протиснешся але...

SVETLOV25 подобається це.
  7. Є мій т2, нарешті отримав. Перші враження, чумові. Штанга нижнє коліно трохи гнучке але обрубок палички з бамбука куплений у господарчому магазині і занурений у середину, питання гуляння коліна вирішив. По приладу, працює, у кімнаті трохи мусив знизити чуйку. Мідяк бачить далі чим пятак советів, на квазарі-фортуні що цей пятак миколи що пятак совєтів на одному було рівні а на т2 пятак миколи у дискримі +- 40 см. советик на 37 це на заниженному барьєрі. Це радує, радує шкала дискриму, радує сам дискрим, великий датчик не дюже потестуєш на розділення бо таки потрібна снайперка але по дальності клас. По звуковим схемам, це не зовсім тільки схеми озвучки, це програми які по різному бачать цілі, у тандемі з налаштуванням дискриму та цих звукових программ виходить чимало можливостей бо розпізнаванню цілей, їх ідентифікації та розділенню. У ньому не все так просто як у меню, треба вивчати по різному налаштовувати ці алгоритми дивлячись де ходити та що шукати. У порівнянні біглому, фортуна і поряд не стоїть хоча х.з. першим враженням як кажуть віри нема, квазар на фільтрах фаст розділяє з великим датчиком цілі краще, йому снайперка не потрібна але по іншим параметрам він також і близько не стоїть. Буде коп він покаже більше, потім засніму чимало видеотестів але порівнюватиму з фортуною м2, інших приладів нема окрім якісно зробленої фм2. Поки апарат бомба, дуже радий що купив, а час та практика копу покаже. Якщо комусь потрібні тести, пишіть я проведу і засніму поки по повітрю бо двір замерз разом з землею)) І головне що датчик нел торнадо, дуже не розгонишся по деяким тестам.
    IMG_20181121_182351.jpg IMG_20181121_182437.jpg

Останнє редагування: 21 лис 2018
    InstruCtorS, Валерий Ч, YuriyNik та 2 іншим подобається це.
  8. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    У кого брали и по чём если не секрет?

9. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Понял, подожду ваших тестов, может я и поменяю своё мнение о Т2 на более позитивное, но по первой он наверное мне в руку не лёг, как то мне ближе аналог всё же.

Блукач подобається це.
  10. Що ще радує, датчик нел стандартний але тут нема +_ хтось десь витки не домотав, добротність не та, не дав мікросфер чи смола гівняна чи кабель і датчик пливе. Прилад також хоч і Китай але стандарт, мені так набридло витрачатись на самоделкі і кланятись майстрам що тепер тільки фірмові і точка. Ще рік назад я думав інакше, типу для чого платити більше.

bva1971-71 подобається це.
  11. аналог це інша кухня і інші люди копарі, це філософія)) я її не розумію. Режим усі метали у т2 чим не аналог? та щей з вді.

Geber подобається це.
  12. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Наверное аналог мне более понятен, отходил с ним 3 сезона, знаю все нюансы и тонкости настройки, наверное по этому)) Я не сильно вникал в схемотехнику Т2, если она построена по принципу ГМ5, то дело совсем другое.

Блукач подобається це.
  13. можна попробувати зробити тест для порівняння повітряний але я не знаю який аби порівняти з маскою. У мережі виудив от такий тест але ще не перевіряв на свому, нема таких ножичків.

14. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Я только что проделал такие же фокусы как на видео но с Квазаром, взял два ржавых железных нака а между ними билон. В общем практически то же самое получилось, ВДИ кидает но показывает в плюсе, отдельно наки немного в цветнину отдаёт, с монетой намного лучше, ВДИ в+.
    Последнее видео просто хохма, он махал монетами над самым датчиком, я тоже так проделал с Квазаром, и о чудо, два отклика на две монеты, как ты не махай:D
    Так шо не ведитесь на эти дешевые трюки, тест в поле всё покажет по находкам, это и будет ваш результат.

Den1029, Porta та Блукач подобається це.
  15. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Це не тести, а фокуси і шарлатанство, подібне тому яке показуоть з аналогами з плавним регулюванням дискриму і останній раз з нащадком вашого прилада що Ви ще не продали,
    Тести це коли в грунті і на глибині 10-15-20см, а не соваючи датчиком чи навпаки монетами прямо по датчику по повітрі,
    якщо віддалити ті 2 монети на 15см то побачите що результат буде зовсім інший,
    Не знаю як на т2 ,але на багатьох приладах якщо близько водити цілью над ДД котушкою буде двійний відгук,даже коли монета одна

Останнє редагування: 21 лис 2018
    Den1029, Блукач та Geber подобається це.
  16. Усі ігнорять режим поліфонія як самий неглибокий але хрест на хрест цвяхи на монеті, монету у свому вді бачить тільки цей режим, його можна прирівняти до режиму фаст на квазарі по глибині але по можливості бачити через залізо він дійсно суперовий режим. Ще замітив що коли вирізати дискримом залізо монету мідну тягне чуть донизу по шкалі, вона не озвучується взагалі а вді показує колір. Тобто дискримом залізо вирізане, мідна монета під цвяхами зїхала по вді до 55, звуку нема ніякого ні монети ні заліза а вді є хоча вже не мідне. Так поки замітив бігло.

Валерий Ч подобається це.
  17. Перечитав інструкцію, усе стало зрозуміло, треба таки читати перед користуванням. Звук і вді тут не разом, роздільні вони, два процесси над ними працюють. Відразу непонятка а потім дуже навіть цікаво коли вді не каже а озвучка каже копай і навпаки, озвучки нема а на ціль чітке вді. Не усе просто.

Валерий Ч подобається це.
  18. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Получается что прибор построен по аналогичной схемотехники ГМ5, аналоговая звуковая обработка там стоит в параллель с цифровой. Это примерно тоже самое как аналоговый прибор с приставкой ВДИ.

InstruCtorS подобається це.
  19. да фіг його знає, фішероподібні прилади тим більше що схемотехніка т2 стара як світ. От інструкція, може кому треба вчитатись))

п.с. на фіолетовому по вікінгу та т2 масса тем, сиджу, закурив))) але краще ніж свій досвід нічого нема.

Вкладення:

20. vladokop

vladokop Gefreiter

Повідомлення:
    80
    Адреса:
    киев
    пришёл и мне

Блукач подобається це.
  21. без подарков и гарантия не три а два года, с какой катухой брали?
    Моє відео не зовсім досконале бо роблене під шофе і нашвидкоруч.

Porta та IVS подобається це.
  22. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Я там вище писав на мій погляд це не тести а збочення,, возькати датчиком по монетах, в повітрі
    Датчик на 15см вище і не якого розділення не буде ,на обох приладах,в грунті тим більш
    Монети наскільки близько до датчика що йде перегруз, на такій відстані монети сильно змінюють індуктивність котушки тому чорнить і не вірне Вді
    Те що Т2 швидший спору нема, але треба брати до уваги що частота також впливає на розділення
    Дуже хочеться побачити тест в грунті на непереможний динарик,

Останнє редагування: 23 лис 2018
    shmayks подобається це.
  23. Тут не так розділення як швидкість обробки, процесор встигає при такій близькій відстані монет одна від одної їх ділити але ясно що чим ближче відстань монет одна від одної тим ближче катуху підносим, це ж не снайперка, це нел торнадо. Якщо порівнювати з фортуною частота однакова, але біда на мій погляд у фортуні це поганий дискрім, вона на смітнику з великим датчиком не може вичепити окремі цілі, зливає усе що поблизу, синограф усіма поділками блимає а процессор захлебується і видає рвану озвучку. Тому треба снайперку а квазару просто фільтр фаст. Так от пробував на городі, Т2 чітко вичепляє серед сміття але також краще треба меньший датчик для таких пошуків і ще плюс що нема синографу, я дуже полюбив синограф і весь час по ньому орієнтувався і біганина стовпчиків по усьому синографу не завжди шмурдяк чи проволочка. Може бути цікава ціль яку прилад захватив з близьколежачим залізом чи сміттям, я таке не копав. Можу помилятися у всьому, я не профі а просто експериментую. Динарик попробую зняти.

shmayks та Porta подобається це.
  24. shmayks

shmayks Feldwebel

Повідомлення:
    250
    Копати все,що звенить цвітним,а на правильних місцях і змішаним сигналом.Там у Т2 є шкала що показує мінералізацію грунту,от буває сигнал чіткий кольоровий,вді кажись 90-92,і шкала мінералізаціі заповнена,отак лупить плоске залізо.Все одно такі сигнали копаю.На мусорі бомба чітко виділя кольорові сигнали.

Блукач подобається це.