Клони Teknetics T2: Вікінг, GoldFinder і т.п.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем СTenHou, 14 гру 2012.

1. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Лично у меня такого прибора не было, но вот брал Т2 у камрада на денёк походить по лесу, в общем не моё, то ли в руку не лёг, то ли надоел своим постоянным балабольством, в общем ХЗ, на любителя прибор, тут не поспоришь.
    А Квазар мне нравится за свою простоту и надёжность, широкий диапазон настроек под любой вид поиска, по глубине не хуже чем дорогие фирмы, а цена в разы меньше.

1. Новый пинпоинтер и перезаряжаемый аккумулятор крона 9 V 3200mwh.) Пинпоинтер имеет дисплей, на котор...
      1149 грн.
    2. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ2, малыш FM2. Компл...
      50 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      800 грн.
    5. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      800 грн.
  2. ТУРБОСУСЛИК

ТУРБОСУСЛИК Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Сравнил цены на новые приборы и сижу, чешу репу... Марс Викинг стоит столько же, сколько и Тёрка 705!!! Неужели это оправдано?

3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Сейчас все сидят на металопластике, по этому спрос на Викинг больше! Тёрка отстаёт в этом плане!
    Какой больше берут, на тот и цена лезет!

ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  4. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Дык у тёрки же частота 18 кГц, неужели не потянет металлопластику?

5. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Там частота от датчика зависит, какую катушку поставите такая частота и будет.

6. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    тянет, но не так! У Викинга на кресты с динариями лучше нюх!
    Я их лоб у лоб не сравнивал, но оба были!

ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  7. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    На Тёрку по металлопластике лучше ставить монокатушку на 18кгц, тут без вариантов.

8. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Посмотрел тут несколько видео про Викинг, прикинул шансы его потом продать и перегорел прибором, лучше поищу что-то другое.

9. я беру китайця, той же вікінг та 200-300 баксів з катухою не так вже шкода.

10. Камради, який датчик брати, Нел торнадо, тайгер чи діскавері як універсальний, менш шумний та глибший? Снайперку не планую. Схиляюсь до торнадо...

11. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    Беріть Mars Viking з Discovery тай буде вам щастя. Це не реклама, це моя особиста думка провірена особистим досвідом.

Останнє редагування: 14 лис 2018
  12. А чи не буде сліпнути на смітнику хуторському?

13. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Шановний Блукач, не треба давати доручення модераторам! Хочете про щось попросити, робіть це дуже ввічливо в ОП або натискайте "поскаржитись" якщо вважаєте якесь повідомлення некоректним. З приводу назв в яких присутні псевдоніми продавців, майстрів і т.п. то тут я категоричний противник за дуже рідким виключенням! В цьому розділі вітається обговорення пошукової техніки, а не співаються дифірамби продавцям - для цього є "білий список"!
    Наразі тема перейменована в "Клони Teknetics T2: Вікінг, GoldFinder і т.п.".
    Якщо в когось є зауваження чи пропозиції, пишіть в ОП обов'язково прийму до відома.

Останнє редагування: 15 лис 2018
  14. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    Буде, для смітника потрібна снайперка.

Блукач подобається це.
  15. квазару не потрібна, є фільтра для зниження чуйки та ціпкості на смітті, ну ясно що це в принципі не квазар але нема можливості на т2 так загрубити у налаштуваннях аби датчик великий краще чіпляв мілкі цілі серед металосміття? тим паче чув що дискрім і уміння бачити кольорове серед заліза у цього приладу на висоті.

16. shmayks

shmayks Feldwebel

Повідомлення:
    250
    Т2 СЕ в реальном пошуці піднімав 3 коп Миколи 2-го зі штика фіскаря,уламок міді (ободок арт снаряда)по розміру такий як 3 коп теж з такой глибини.Грунт чорнозем,катушка штатна,3 тона,,діскрім 10,чуйка 95(в таких налаштуваннях практично завжди хожу).Зі снайперкою колись по КР ходив по глибокій ріллі(по коліна)навіть зі штатною катушкою не можна було ходить бо не всюди вона пролазила(штатка),сподобалось і знахідки були.Нел торнадо не сподобалась,шумніша,важча,хоча знаходив нею і наки і чешую.Я думаю клони Т2 не особливо відрізняються по глибині від оригінальних приладів.

Блукач подобається це.
  17. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    лучше б\у ф70.

18. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Были и т2 и викинг и самодельный на плате Т2 .В полне нормальные приборы.Шумность? Так убавь чуйку и ходи в комФорте( я всегда хожу с любым прибором "тапок , в пол"). Катушку родную 11дд уважаю больше ,чем другие.( оригинал).

shmayks, Блукач та VIDAS подобається це.
  19. там глибина і так не ахті у дискримі, а збавити чуйку і що тоді знайдеш на глибині 15 см.? я сам вже визрів купити т2 але катуху хочу типу торнадо чи діскавері чи тайгер. Глибина не лишня на столь маломощному приладі.

20. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Хожу по чк и кр(" рули"там не рулят)

shmayks та Блукач подобається це.
  21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Та Ви вже скорiш визрiвайте та купуйте щось:beer: Нам тодi розповiсте як новий прибор, Вас задовiльнив повнiстю, або навпiл, або зовсiм нiяк.:beer:

IVS подобається це.
  22. та який він новий, т2 старий як світ, зараз он квазари с кротами рулять та макрорейсери, крузери з ноктами а вікінгоподібні вже відійшли у забуття бо мають мало плюшок. А у мене був квазар, є фортуна і буде щось ще, я хочу порівняти бо у квазарі мене влаштовувало усе окрім дисплею, фортуна нуль дискриму та сліпа на смітнику, от дійшов до вікінга або ще б/в макрорейсер 1. Ну на 8000грн. я рівно стільки виділив більш нічого не купиш з полупрофі. Мене камрад з аською і тайгером обскакує усякий раз на копі при тому що я беру квазафортуну, два прилади волочу.

классик классик подобається це.
  23. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ви трішки помиляєтесь, крузери та інші туркоподібні - реінкарнація Фішерів - Текнетиксів

Motohobiman, IVS, usa70 та 2 іншим подобається це.
  24. usa70

usa70 Feldwebel

Повідомлення:
    670
    Был рейсер1,почти тот же т2.(как по мне)

25. Дивився відео, щось є у тих текнетіксів що базу взяли з них, т2 вже років 15 рулять а макро доволі вдала реінкарнація за не малі гроші. Процессор швидший на макро але шумність та сама, ну фільтрами шумність затупили разом з глибиною. А шумний то у рази глибший за классику т2. Але тут не усе так просто, ця гонитва за наворотами збиває людей з толку розуму, плюшки вартують купи грошей а у полях рулять доволі прості прилади та доволі дешеві. Тому запитань багато, чи варто те що коштує дуже дорого свої грошей. Деус до уваги не беру, це привид з потойбіччя))