Клони Teknetics T2: Вікінг, GoldFinder і т.п.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем СTenHou, 14 гру 2012.

1. Та як спробувати, хто от так дасть на пробу? У місцевих камрадів нема а фірму яка би вислала на прокат мені не відома, нажаль.

2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    2. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    3. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    4. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    5. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
  3. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    Больше двух лет пользовался этим прибором и знаю о нем практически все что вас интересует. Пишите в личку, поделюсь опытом. С ув.

4. Та що лічка, тема згодиться для усіх, я поки питать не маю що бо нема приладу. Просто цікавлять усі плюси і мінуси плюс досвід реальних копарів. Те що вікінг по знахідкам задніх не пасе мені відомо але і на довго у пошуковців не затримується. Усім шумність не до вподоби хоча наскільки мені відомо треш є у багатьох приладів, тіж аналоги аби щось дістати по глибині накручують на шум. Тому шум не лякає якщо цілі чути краще. Просто у даному приладі як я чув глибокі цілі тихо звучать, можливо серед шуму не замітиш озвучки цілі, а в навушниках я не ходжу.

5. Читав що штатна катуха китайця шлак, шумна та дуже ложняча, але чи ніхто не пробував іі розібрати, нанести екран графіт та залити? Там обмотки вивірені і показники ніби добрі але нема екрану та заливки. Люди викидають штатку купивши китайця але вона могла би на мою думку бути врятована, чи ні? Хіба так важко розібрати коли вона вся у щілинах що волога попадає та збільшує ложняки?

6. Den1029

Den1029 Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.522
    Адреса:
    Kiev
    В китайском датчике в центре где пересекаются обмотки они так криво уложены,что проще в этом корпусе сделать новые.Приклеены они на сопли больше похожие на термоклей чем на эпоксидку.Плюс аккуратно разобрать датчик не повредив крышку геморой ещё тот,она обычно ломается.Возможно,проще купить нормальный новый корпус чем разбирать штатку,хотя кому что нравится.На компе где-то валяются фото такого датчика,если найду выложу здесь.

Блукач подобається це.
  7. ТУРБОСУСЛИК

ТУРБОСУСЛИК Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Тема заглохла, видать не пользуется Викинг у копарей большой популярностью. А я вот хотел поитересоваться, сильно ли большую глупость сделаю, если поменяю свою аську 250 с Торнадо на Викинг с Тайгером?..

8. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Знакомый камрад с Аськой евро и штатной катушкой находит иногда такой хабар что другие копари просто курят, так что тут дело больше в фарте а не в приборе, как по мне смысла особого нет.

бол, relentless.765 та ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  9. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Вот и я думаю, хотя чисто внешне Викинг - приборчик симпатичный, но на результат поиска это никак не влияет.

relentless.765 подобається це.
  10. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Как бывший пользователь Викинга скажу что он прибор хороший, если бегаете за Римом, КР и разной мелочью, то он конечно лучше Аси! А если больше по царизму , то Аси хватает с головой, и Викинг слабее по меди!

ТУРБОСУСЛИК та Geber подобається це.
  11. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Что мне не очень нравится в Викинге так это постоянная балаболка на высокой чуйке, я как то привык с тихими приборами ходить, но это дело привычки. А вот в Аське если бы скорость отклика чуть больше была то было бы вообще супер. Я как то тоже хотел Викинга взять, но передумал и взял Квазар, о чём ни капли не жалею, в общем каждому своё.

ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  12. ТУРБОСУСЛИК

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    37
    Повідомлення:
    882
    Адреса:
    Acapulco de Juarez
    Викинг вряд ли можно назвать универсальным прибором, Квазар более широк в использовании различных частот под разные задачи. Значит попробуем Квазар.

skidbladnir подобається це.
  13. а я наоборот меняю квазар на викинг вернее т2 родоначальник викинга, перелопатил много информации, сравнивал, по квазару имею своё мнение а с т2 викингом сравню всенепременно. После покупки буду делать тесты и писать мнение в теме данного прибора https://reibert.info/threads/viking-mars-vs-goldfinder-uargen.345457/
    Прибор буду брать скорее всего у Сергея.

14. Хлопці, хто у темі яка глибина на дискримі більша з марс тайгер чи нел торнадо, скільки можна вижати с такими катухами на пятак Миколи імперський у грунті не пісок, можна вижати 30-35 см. чи він по міді імперській не котується? по дрібничкам знаю а от по міді невже правда що до 20 см. у земельці, чи то зі штаткою така мала глибина?

shmayks подобається це.
  15. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    В дискримі зі штаткою, на п'ятак Миколи в чорноземі, максимум 25 см.

Блукач подобається це.
  16. не погано, думаю чи брати торнадо чи марс, марс чув менш шумна але й менш глибока, взагалі зрозумів що велики датчики на даному приладі не особливо дають приріст, там у блоці мабуть є обмеження може по струму. Детеч хвалять 10/12 як найтихішу але.....

17. Штатка на американці т2.

18. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    З Тайгером у дескримі, на той же п'ятак у чорноземі максимум 26-27 см., з Нел торнадо 28 -29 см.

Блукач подобається це.
  19. IVS

IVS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Украина. Мне 59
    Viking працює так само як і Т2 що на відео, бо він і є той самий Т2 і ні чим від нього не відрізняється окрім котушки. А от Gold Finder відрізняється якістю самого коструктиву та деякими радіокомпонентами. Але по глибині виявлення вони однакові.

Блукач подобається це.
  20. Шановні модератори так як Uargen вже не продає дані прилади то прошу в назві теми підкоригувати від SERGEY2595 для обговорення приладів від цього продавця тим більше про них тут і мова здебільшого і ведеться. Буду вдячний та прийму участь у розвитку теми аби не плодити схожу по приладу від Сергія.

21. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Ох и намучаетесь вы с этим Т2, помяните моё слово, это всё равно что шило на мыло менять))) Если уж менять Квазар то на что то более стоящее чем Т2.

22. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Он на любителя! Некоторые и годами ходят! Если уже так брать то лучше Макро какой нибудь, тот глубже!

23. У Вас он был и Вы намучались и продали купив квазар, если я понял верно то прошу покорнейше поведать о Ваших личных мучениях с Т2, буду внимательно анализировать что в квазаре лучше викинга кроме глубины, хотя глубиной он не весьма блещет если брать одинаковые датчики.

24. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Я не спорю что есть фанаты приборов, но я уж точно не вхожу в число фанатов Т2, насмотрелся и начитался много отзывов и тестов этого прибора, ну и честно скажу что далеко невпечатлён его поисковыми качествами. Лучше уж и вправду брать приборы которые в глубину хорошо видят, недавно ходил на коп с камрадом у которого Вайтс Спектра, вот этот прибор мне понравился, монетки он действительно с глубины вытягивал, но там и цена значительно больше Т2, но походу прибор того стоит.