Клони Teknetics T2: Вікінг, GoldFinder і т.п.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем СTenHou, 14 гру 2012.

1. black stalker88

black stalker88 Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    61
    Доброго Дня всім.
    Надіявся прочитати цікаву інформацію про вікінга але нажаль тут її нема.
    Цікавить думка людей які реально мали справу з ним..Хочу придбати його або терку 505 з катушкою на 2 частоти,незнаю що краще взяти.Порадьте щось...

smet2009 подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
    3. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
    4. Сумка чехол для пинпоинтера …Новая..
      396 грн.
    5. Гермобокс состояние хорошее комплект на фото
      350 грн.
  2. jdnst

jdnst Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    98
    Лоти
      на продажу:
    18
      продані:
    319
    Повідомлення:
    605
    Адреса:
    Украина
    Я би взяв викинг, а не терку. Викинг швидше, індифікація і діскрім краще.
    Тест катушок...

3. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
    Всім привіт цікавить таке питання по Китайському Teknetics Т2 від продавця SERGEY2595 як він по стабільності та глибині з катушкою марс тайгер або нел торнадо?Буде на рівні Вікінга чи ні короще хто юзає або юзав даний апарат дайте відгук.

4. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    BART28 подобається це.
  5. Hohol75

Hohol75 Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Полтава
    Доброго дня, коллего. Рік назад придбав саме цей прибор у Сергія. Запитуйте, відповім на любі питання.

6. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
    Привіт як зарекомендував себе прибор?З якою катушкою використовуєте як він по стабільності на якій максимальній чуйці можна ходити?

7. Теж цікаво бо буду брати собі, думаю з торнадівським датчиком. Головне чув що шумноватий.

8. Hohol75

Hohol75 Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Полтава
    Вітаю!
    Прибором завдоволений як слон! Катушка - Торнадо. Звичайно хожу на чуйці 92-95. Досить комфортно. Щодо шумноватості.... Теж цього боявся, начитавшись форумів. Повірте, два-три виходи, і ви не сплутаєте сигнал з фантомом.
    Трохо з власного досвіду:
    1. Хожу в режимі "дискрім", чуйка 92-95, тони 2+. Дискрімінатор виставляю 15-20. Коли як. Від грунта відстаююсь автоматом, але не завжди прилад це дозволяє. Іноді, приходиться встановлювати ГБ вручну. За звичай ставлю 44-48 (найбільш часто автоматом відстроюється саме так). Пробував режим ОЛЛ МЕТАЛЛ (кажуть глибший). Глибина та ж сама. Але ходити дуже весело )))) Як зі зграєю ішачків. Також пишуть, що 3 тони добавляє глибини. Скоріш за все так і Є. У повітрі сигнал на монетку був більш впевнений на тій самі відстані, що й на 2+, але до 3-х тонів так і не зіикнув.
    2. Якоїсь НАДглибини прибор не показує. Не гірше і не краще більшості нормальних приладів, але маленькі цілі чепляє дуже добре, тай розділенні на висоті. Після сезону з ним я майже завжди знаю, що під датчиком. Чермету копаю в рази менше, ніж до того із Вайтсом, або ЕвроАсею.
    3. З недоліків: дуже чутливий до телефону. Завжди вимикаю, або залишаю в машині. Незручно - ні фото зробити, ні товариша набрати. Також чутливий до ліній єлектропередач. Місцезнаходження викопаної цілі оприділяє гірше за той самий Вайтс (аналоговий). З Т2 вперше задумався про пін.
    Не скажу, що легкий. Може з рідною котушкою і легше, а з Нелом вага пристойна. Штанга трохи люфтить та поскрипує. Зараз зовсім не звертаю уваги, але коли вперше зібрав прибор, то трохи діставило неприємних відчуттів.
    4. Про хороше: дуже економний до батарейок. 4 штуки хватає на 6-8 виходів. Залишається половина заряду і я їх міняю. Зручний. Настройка займає 1-2 хвилини. Все абсолютно зрозуміло і логічно. Має таку особливість: чипляє сигнал (наприклад мідний). Дайте йому трохи над ним подумати, і інколи показ ВДІ міняється, точно вказуючи на те, що під датчиком.

Коллеги, на мій субєктивний погляд - добрий прибор! А за свої гроші - чи не найкращий. За сезон жодного глюку чи непонятки..
    Вибачте за багато букв!
    Зправа - мії, зліва - Фортуна Про.

20181105_134745.jpg

Останнє редагування модератором: 10 лис 2018
    Roman_14/88, shmayks, IVS та 2 іншим подобається це.
  9. ДЯКУЮ брате, вже коли ви його так полюбили як на фото то я вже проникся довірою до Ваших слів. Дуже дякую, мене лякало шумність на яку нарікають колеги що їм виносить мізки але по відео я чув, таки балаболить проте кажуть що як на якому датчику, марс ніби тихше проте не так глибокий, нел чутка шумить проте глибоко бере, штатна взагалі жуть шумна хоча теж ніби глибока та зручна у пошуку. Як скажете про закидання низькопровідних у чорнягу, бронза чи оловяниста бронза як у пошуку по чк/кр, динарам? як на сильному смітнику розділяє цілі? У мене квазар на смітнику бачить добре і відмінно розділяє тоді коли глибину зарізати до мінімума, фортуна на смітнику взагалі сліпне та захлебується, дискрім губить а цілі змішує та вже звук як би забивається до такого що часом взагалі тормозить. Як цей прилад на смітнику, як розділення та дискрим навіть з великим датчиком це ще цікавіше? бо снайперка усе рятує але не завжди зручно її переставляти.

10. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
    Нарешті хтось дав адекватний відгук давно цікавив цей прибор от тепер бентежить таке питання чи дійсно над ним проводиться доводка до ума чи просто ставиться хороший датчик?

11. Hohol75

Hohol75 Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Полтава
    Друже, нажаль, по ЧК у мене зовсім невеликий досвід. Але наскільки знаю, то цей аппарат якраз і заточений під бронзу. У нього в шкалі ВДІ сегмент бронзи розтянутий. З власного досвіду: 0-25 - чермет, 25-40 - хрін знае що (мені ще не попадалося), 40-50 - фольга (і мабудь золото), 50-80 - бронза, пробки, совєти, всякі шняги (є досить докладе розподвлення. Зокрема, алкодірхеми бьють 70-75, алюмінієва проволка - 52-55, і т.д. Але совєтіки кидає у весь цей ряд.). 77-80 - срібні монети. 80-95 - імперська мідь. До речі, дуже допомагає шкала оксидів заліза. Буває, що на екрані 85, а шкала оксидів показує 3-4 рівень. То - чермет! Перевірено!!

Скажу абсолютно субєктивно: блок у ньому - звичайний Т2, які китайці і робили для першого Техаського. А от датчики в вузкоглазих = гівно. Тож, ніяких втручань у мізки ніхто не робить, лише ставить нормальний датчик. Але можу помилятися.

shmayks, IVS, Коваль Дмитро та ще 1-му подобається це.
  12. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Не знаю, що туди зараз ліплять китайці але раніше в "голдфіндери" йшла уся відбраковка що не забрав Фьост Техас.
    В перших партіях достатньо було замінити ОП і котушку для адекватної роботи. Що там зараз, одному китайському діду відомо...

Блукач подобається це.
  13. так як я вже на грані покупки то чув що до ума доводить одна людина і марсіан а фіндерів але головна фіча це заміна катухи а ще там два підстроєчника які ніби чуть підлаштовують під датчик. Тут момент такий у мене, взяти у Китаї в сборі за 216 долярів, штатку можна викинути а можна розібрати, зробити екран і залити епоксидкою з мікросферами плюс прикупити торнадо. Або брати у наших за 200 і докупити торнадо б/в що важко знайти а кращий варіант 300 баксів з новим торнадо чи марсіанським датчиком. Схиляюсь або за 300 у Сергія з нел торнадо та гарантією налаштований прилад, або ризикнути на китай та докупити торнадо, то тут ще штатний датчик залишиться який можна довести до розуму при бажанні бо корпус і обмотки там добрі, нема лиш екрану та заливки.

Hohol75 подобається це.
  14. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ви повністю виправдовуєте свій нік, бо не шукаєте простих шляхів...
    Повірте, з цим приладом дива у Вас не станеться, буде так само як і з попередніми, особливо якщо візьмете в Китаї, то скоріше за все матимете ще й додатковий гемор.

Roman_14/88, ТУРБОСУСЛИК, Блукач та ще 1-му подобається це.
  15. дякую)) я знаю що все життя йду поперек, ну така натура вірити у казку або робити наперекір, але тут страждаю або виграю тільки я ну або китайці виграють як завжди))
    та знаю але мені до вподоби боротися з вітряними млинами)) ну така врода, що робити. Ну куплю ідеальне, гарно працюватиме та щось там знаходитиме а далі що, скука? ну де адреналін у речах які добре працюють? а купи г...но, яке поле для роздумів....ночі можна не спати.

ТУРБОСУСЛИК подобається це.
  16. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    От щоб таке не купити, візьміть краще різні прилади в оренду, той що найбільше сподобається залишите собі і це буде значно дешевше ніж купувати кожен окремо.
    З приводу клонів чи оригіналів Текнетіксів, то вони нічим не краще ніж те що у Вас вже було. Для різноманіття можете спробувати аби переконатись що попередні прилади теж не були поганими! :)

Коваль Дмитро та Блукач подобається це.
  17. Hohol75

Hohol75 Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Полтава
    Амадеус, я б не заявляв так безапеляційно, на Вашому місті. Ві вважаєте, що Т2 нічим не кращий за Квазар чи Фортуну?

IVS та Блукач подобається це.
  18. Я думаю кращий, в рази. Розумію що т2 не без проблем тим паче китаєць але фортуна чи квазар агрегати не копіі а навіяно авторам на розум і розсуд іхній а це не завжди якість. Знаючи що іх схематика та програмування базувалось роками від хочух та різних часом безглуздь копарів та тестерів частина котрих не те що не профі а взагалі фантазери. Тому у мене з часом після копу не копіями як наприклад руно копія маски чи тесоро копія тесоро а прямо поделками фантазіі авторів квазаро-фортун, появилась схильність до фірми. А ще кілька років назад казала мені жінка, Рома, візьми фірму і не ....би мізки, а я наперекір, а тепер думаю що вона таки була права. Взяв би терку чи вікінг, чи асю і не мав би проблем на дурну голову.

Hohol75 та Nemezis89 подобається це.
  19. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Абсолютно!
    І маю повне право це заявляти, бо використовував ці (і не лише ці) прилади тривалий час! :D

20. Я Вам можу вірити тому що Ви самі для себе зробите бездоганний прилад, але це виключення з правила бо нам злидням чомусь не завжди везе купити бездоганну якість.

21. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Блукач, беріть "хвірму"! І засічемо час коли повернетесь до "ґрунтозалежних" саморобок! :)
    Та і людям наче погано не робив!

Roman_14/88, Коваль Дмитро та Блукач подобається це.
  22. Хлопці, давайте тут про китай т2, мені до вподоби він. Амадеус, шановний, якщо він у Вас був, повідайте про мінуси, відговоріть аргументовано.

23. Hohol75

Hohol75 Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    Полтава
    Ну, как говорят "каждому свое". Я, имея опыт Вайтса Классик, Фортуны Про и ЕвроАси, скажу, что рядом с Т2 по сбалансированности характеристик и стабильности они и рядом не лежали. Хотя каждый из этих достойных приборов в чем-то лучше Текнетикса. Например, Ася легче и не замечает горячие камни, Вайтс точнее определяет центр сигнала, и, кажется, поглубже, Фортуна не реагирует на включенный телефон. Но я сейчас нивжись не променяю свой Текнетикс на любой из этих приборов. Опять же, Амадеус, в отличие от Вас не буду столь категоричным, и скажу, что все мной сказанное - абсолютно мое субъективное мнение.

IVS та Блукач подобається це.
  24. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Саме з Китайцем не ходив, був оригінальний Т2SE (блек) і викінг. Так от від викінга позбувся одразу як побачив що стопка монет ребром в чорнязі та цифри ВДІ пропадають на половині глибини яку реально прилад бачить, тому взяв Т2SE, у нього цих проблем не було.

Блукач подобається це.
  25. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ви праві, "кожному своє"! Завжди кажу: "найкращий прилад це той, що ліг в руку!" Тому і раджу Блукачеві спробувати різні прилади, перш ніж купувати!
    А суб'єктивно чи об'єктивно, в мене була можливість порівнювати різні прилади в полі і до Т2 повертатися більше не хочеться, хоча в цілому прилад і непоганий.