У мене є комплект такий, зимова волосінь 0.08 на +- 10 метрів можу закинути 0.2г мормишку залежіть від вітру і наживки.
в ПЯТНИЦУ тоже отметились..Открыли сезон. Карпики.. 3 ладони, 36 штук на двоих.. На поплавок. На жарёху самое то.. Большие на нересте. Особого урона не нанесли - никто его там не ловит. Мужик пришёл из Северной Каролины - там это вообще сорная рыба и если выпустишь назад, то штраф заплатишь.
А я по весні люблю на плотвичку. В кукурудзяній паніровці супер, та під картоплю в мундирі з зеленою цибулею, то взагалі без слів).
Вона краще, якщо перед смаженням зробити поперек надрізи по спинці через один сантиметр. Тоді дрібні кістки при смаженні перепалюються і їх зовсім не відчутно.
Сьогодні був час з 11:00 до 14:00 , вийшов на карася - тиша. Хоча вчора у цей самий час хавав як з голодного краю. Давлєніє чи шо?
Вчора теж був на карася, не спіймав. А поруч рибак ловив. Секрет в пружинах, каша смачна, давить часник в кашу прямо на річці.
Ця процедура виконується для чого завгодно, але не для знищення дрібних м"язових кісток. При цьому на їх видалення потрібно більше часу. Гарантовано знешкоджує автоклав. При цьому стають їстівними така срань, як білизна, клен.