Как правильно пить водку!?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем DNDZ, 18 сер 2019.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а тепер усе це але людською мовою. бо свинособачу ніц нерозумію

gvv2309 та Sever@ подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 13 шт.)
      Оригинальная футболка армии США. US T-Shirt, "MADE IN USA - " Campbellsville apparel Compa...
      300 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Футболка "вермахт" в расцветке SPLINTERTARN. Оригинальное название: T-SHIRT TARN WH SPLINT...
      690 грн.
    3. (в наявності 7 шт.)
      ECWCS Gen III Level 2 - термобелье второго уровня защиты многослойной системы одежды Extreme Cold We...
      800 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Комплект флисового термобелья, материал «кубик». Такая разновидность флисовой ткани обеспечивает одн...
      650 грн.
    5. Футболка в расцветке FLECKTARN Производитель MIL/TEC by Sturm® 100% хлопок. Состояние Б/У. Ремонт...
      90 грн.
  3. Магуа

Магуа Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Ліга Ірокезів
    Панове, повернемось до класики:

Пили на радощах сивуху
    І їли сімяну макуху,
    Покіль кликнули їх за стіл.

Тут їли різнії потрави,
    І все з поливяних мисок,
    І самі гарнії приправи
    З нових кленових тарілок:
    Свинячу голову до хріну
    І локшину на переміну,
    Потім з підливою индик;
    На закуску куліш і кашу,
    Лемішку, зубці, путрю, квашу
    Т з маколі медовий шулик.

Veter-59, gvv2309, Sever@ та ще 1-му подобається це.
  4. Sever@

Sever@ Gefreiter

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Чернигов
    45d2f9d7fc3f61b4bf97e2b1b882fd5b.jpg

DNDZ та gvv2309 подобається це.
  5. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Тема доречі дуже актуальна! Ось тільки єдине запитання, чи вмієм ми вживати алкоголь в тій мірі, яка приносить користь? :beer:

Veter-59 подобається це.
  6. Sever@

Sever@ Gefreiter

Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Чернигов
    :rolleyes:o_O:eek::smile_5:
    Дослідження: Алкоголь шкідливий для здоров'я у будь-яких дозах
    Вживання алкоголю в будь-якій кількості підвищує ризик захворювань, кажуть автори масштабного дослідження. Загалом у світі алкоголь спричинює щороку 2,8 мільйона передчасних смертей.
    Люди, які вживають алкогольні напої у будь-якій кількості, роблять себе більш уразливими для десятків хвороб. Такий висновок результатів оприлюдненого в п'ятницю, 24 серпня, найбільш детального наукового дослідження про вплив алкогольних напоїв на здоров'я людини.

За словами вчених, проведене ними дослідження охопило 195 країн. Загалом колектив 500 дослідників проаналізував 694 дослідження про споживання алкоголю та 592 - про ризики для здоров'я внаслідок дружби з "зеленим змієм", повідомляє агенція новин dpa.

Виявилося, що вживання алкоголю призводить щороку до 2,8 мільйона передчасних смертей у світі. Крім того, алкогольні напої, незалежно від кількості та регулярності вживання, підвищують ризик захворювання, запевняють вчені.

"Немає безпечної кількості алкоголю", - робить висновок керівник проведеного дослідження Макс Грісволд, котрий працює в Університеті Вашингтону (місто Сіетл), якого цитує агенція новин AFP.
    Якщо раніше вчені вказували на те, що алкогольні напої в невеликих дозах знижують, приміром, ризик захворювання на серцево-судинні хвороби, то теперішні результати доводять, що негативний вплив переважує позитивні ефекти. "У цілому, ризики для здоров'я, пов'язані з алкоголем, зростають з кількістю спожитого на день", - зазначає Грісволд.

Так, споживання лише десяти грамів чистого алкоголю (тобто, наприклад, близько 100 мілілітрів вина), збільшує ризик захворіти на хоча б одну з понад 20 хвороб на 0,5 відсотка. І навіть таке незначне збільшення спричиняє близько 100 тисяч смертей щороку, зазначають автори дослідження. А 20 грамів алкоголю на день означають підвищення ризику вже на сім відсотків. 50 грамів збільшують імовірність захворювань аж на 37 відсотків.

......
    якось так ,шановний. Хто не куре і не п'є ,той здоровеньким помре!!! ;)))

zloy gnom, Dietrich88 та ak1993 подобається це.
  7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Організми у всіх різні, що одному добре, то іншому зась. І види алкоголю, їх склад різний, дослідження ні про що. Одна річ спиртяга, і зовсім інша , вино, пиво чи настоянка.

8. Олег ОК

Олег ОК Oberleutnant

Повідомлення:
    3.088
    Адреса:
    Киев
    В усіх дослідженнях такого роду мова ведеться про 100% відсотковий алкоголь, тобто у перерахунок на С2Н5ОН. Коректні дослідження - вживання чистого алкоголю (звісно розведенного дистильованою водою). Все інше - студентськи роботи, які раніш у інтернеті звалися дослідженнями британських вчених.
    Знав одну особу (вже покійну) яка вживала ізопропиловий спирт. Працював на якомусь підриемстві, де той спирт був. Вживав довго, років з десять. Помер від передозування того ж спирту.
    Тітка з косою прийшла у реанімації токсикології. Як казав судмедексперт - не було жодного неушкодженого органу, але причина смерті - шось на кшалт короткого замикання у нервовій системі.
    Я бачив його на ліжку (прив"язаного), його трусило десь раз на хвилину, як від удару електричним струмом.

Veter-59 та Sever@ подобається це.
  9. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Дід двоюрідний 1936 рн, не по крові,був жонатий на моїй двоюрідній бабці, тягне до сих пір шкалика+-, кожен день, не знає що таке тиск, два місяці тому день народження був, крайній рік став гірше ходити, до того їздив на лісапеті в магазин, назад уже замість ходунків котив, день у день, годинника можна було звіряти. Мій рідний дядько того ж року народження, на два місяці старший, трохи живкіший, не набагато, ну майже на рівні, пив рідко, на свята, ну принаймні другу половину життя, хз шо там в молодості. Жінка медик, глядяний. Його одноліток вдівець 15 років, два тижні тому були роковини.
    Таке.. Хрін вгадаєш, прислухайтесь до організму, кожному своє.

Veter-59 та Sever@ подобається це.
  10. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Я вже мчусь до вас з з цибульом.салом.і пальмідорами(вони ж томати)

консерватор та Cladotrix подобається це.
  11. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Я гадюці в рот плюю.тверезий.і вона здихає.А якщо випити?:eek::eek::eek:

консерватор подобається це.
  12. Check.Ua

Check.Ua Leutnant

Повідомлення:
    1.420
    Адреса:
    Україна. Біля межі .
    Хто не куре(я) і не п'є,той здоровенький помре...
    Як правильно пити...
    З закускою..без неправильно.
    З товаришами...а не сам(трішки не згодний..а як нема).
    В свято..а не на роботі.
    Біля машини..а не за кермом.
    З горя..і радості.
    І на останок...якщо є що!!! Пити!
    Ну я так думаю.

Veter-59 подобається це.