Як нас найо... або маркетинговий хiд..

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 14 тра 2022.

1. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Все це так і не так,от я купив всіма знаний і крутий прилад Е- Трак,там стільки всяких наворотів яких мені геть не потрібно,коли я хожу все одно по всіх металах,тут і Вайтс з вді справиться не хуже,навіщо мені ті всі маски якщо вони мені не потрібні,а прилад коштує грошей.

vitalik 981 та Тракторист подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    2. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    5. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
  3. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ну без маркетингу ми нікуди не дінемося, хоча то все понти по суті. Тому для понтів, два - три рази на місяць буду юзати Minelab CTX 3030, для складних місць. А на побігати-покопати - Quasar ARM. І вважаю його топовим народним металошукачем по співвідношенню ціна-якість.

Gviga подобається це.
  4. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Зайшов на евроамериканські сайти з продажу металошукачів. Пустив слину на топовий розпродаж на блекфрідей, вийшов, включив квазар, потестив у кімнаті, трохи заспокоїло :D

5. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    Та хай розпродують, хто ж їм не дає. Там все рівно копати нічого):D

6. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ох, та копати там неперекопати, нам би американські ціни на прилади:smile_12:, бо так і незрозуміло досі куди йдуть оті динозаврячі націнки:eek:
    Прикололи нещодавно ціни на піни. Ну це ржач:D Хто їх купує...

7. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ті хто на ЗОЗО назбирав,щоб раз в місяць вийти з ним на вулицю :D Артісти.....

8. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Та він важкий зараза, часто не потягаєш))

9. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Як нас найо..."Обмануть меня не сложно,я сам обманываться рад"(Евгений Онегин).Цена жмени копеечной рассыпухи,спаянной роботом,в пластиковой коробке не идет ни в какое сравнение с конечной ценой на фирменные металлодетекторы.Копомания=игромания.Люди платят за адреналин.Причем тысячи платят,один выигрывает.

denmlab подобається це.
  10. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Нас крутять виробники на бабло, а чому не покрутити їх. Ось панове і прийшов той час, коли треба злити цікаву інформацію. А саме про виробників і дистриб'юторів. Можливо, хто працює сапером, або просто мріє про фірмовий дорогий прилад, буде корисно. У публічному доступі можна знайти електронні адреси генеральних директорів, менеджерів майже усіх відомих виробників металошукачів й написати їм. Але у 99% це нічого не дає, бо писати ще треба вміти. Але варіанти отримання халявного металошукача є.
    І так, почну з Garrett.
    Garrett кожного місяця проводить конкурси і виділяє 1 Garrett ACE Apex з бонусами для США і не США. Ми з братвой так на халяву підняли декілька аспексів, публікуючи свої розповіді на їхньому сайті і в соц мережах.
    Але, мабуть Garrett завдяки нам, підняв бабла, на рекламі) Ще є в неті мило їх генерального, але писати йому великого смислу немає.
    Далі Minelab. У цих є фішка, під назвою DetExpert. Публікував я на сайті свої знахідки. І все ж таки подався на визнання статуса DetExpert. Декілька місяців вони мовчали. Але нарешті відписалися. Мов, наш дистриб'ютор в Україні вирішує за нас. Відповідно дистриб'ютор послав нахрін, бо ціна питання була в один топовий майнлаб і купу підписників у соц мережах з крутим контентом. Відразу виникло питання, а нащо мені б тоді здалася Ваша клюха :) Короче тіпи йдуть на все готове.
    Але... До цього робили декілька запитів мої колеги, і о да ! Було чудо, виділили 2 металошукача. Обидва на Запорізькому напрямку.
    Далі - турки. Там баба директор. Жадна. Нічого не дає. Але Хмельницький виділяв сімплекси під документи. Можна спробувати.
    Фішер дохла контора
    Болгари дохлі
    Поляки Рутус щось можуть дати, але бюрократи у Камраді краще підімнуть під себе.
    Є ще така контора як Nexus. Це взагалі зажраті британці. Ціни собі не складуть.
    Як і C Scope. Теж Британія. Зажерлися так, шо навіть в нас і не представлені.
    Далі XP. Французи взагалі жлоби. Ніколи нікому жодного приладу не давали, ціни астрономічні. При контакті посилають грамотно, по французьки.
    Ще є така контора як Quest. Китайози в США. Працюють на ринок РФ. Жлоби страшні. Наче все, згадаю ще шось, допишу.

11. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    В КАМРАДІ там не бюрократи, вони по іншому називаються :D Як наші кацапів називають на фронті.

Virii, Wiking730, Volocuga та 9 іншим подобається це.
  12. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    А що не так з камрадом? Ціни начебто там непогані

13. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Крінжова якась контора. Фуфлом торгують на хайпі. Незрозуміла якась лгбт пропаганда перемішана з копом. І знання матчасті на початковому рівні. А так все норм.

walter leipe schutze, Аle_ks та Arch подобається це.
  14. Roikk

Roikk Schütze

Повідомлення:
    35
    Подивився сайт це по ходу дебiл з ютуба там головний, я його навiть на ютубi не змiг дивитися, вiн веде себе як полуумний якийсь

Volocuga, Идущий по следу та Arch подобається це.