По засаженому полю,не ходим в принципі, ніколи нікому не плакались і не будем, завжди даєм рівноцінну відповідь,а плачуть хай другі.
Думаю шо за чотирi роки ТС вже змужнiв,поіхав на коп до Чопу,зустрів на вокзалі того паскуду Иштвана та натовк йому пику.
Якщо поле засіяне, то я туди не піду ні в день, ні в ночі. Але буває, що поле переоране, або стерня і домовитись нема з ким, а тягне туди походити - то найкраще вночі. А ямки я привик засипати завжди, навіть в дикому полі, чого і вам рекомендую. Це вхоить у звичку - махнув одним рухом дернинку ногою у ямку і пішов далі. Успіхів вам і знахідок!
недавно в лісі лісничий докулопатись хотів,мов дозвіл треба у нього брати...типу його лісок(порубаний нафіг) памятка національного значиння,зразу на телефон,грозний...ніфіга в нього невийшло,тошо мали забрати,забрали
В минулому році знайшли з камрадами на полі розпашку карбованців від Олександра1 до миколи 2,нехай хтось попробує нас весною на те поле непустити незаздрю я йому.
Куди не глянь, то не просто копарь, а й ніндзя. Так страшно жити... Хлопці, ну емае! Більше позитиву..
Я так понял,злейший Иштван вырос,отнял у кого-то МД и сам копает,ну и отгребает соответственно Юра,так ты ж совсем белый и пушистыйя так думал по крайней мере,вот и дружи с такимя-то фермер.Я тут уже было пулемёты раздаривать собрался в соседней теме(ну почти собрался),а теперь окончательно передумал,поля охранять буду.Хотя по правде от кабанов намного вреда больше в полях,чем от копателей.А копаю сапёркой,остро наточеной,их фрицы в Сталинграде боялись сильно,если вдруг что,ну не получилось смыться вовремя можно и фото Иштвана на память сделать
По посіяному принципово не ходжу,якщо фермер на полі,обов"язково питаємо дозвіл,ну а кулемет не продавай,пригодиться
Редагування. Противоречия нет. Спрашивают. Если фермер несогласен то ходіт за нами и копает и закапывает ямки. Главное шо культурно все.
Разок були оце приїхали пізньою осінню, йдемо вдвох по переораному полі, а назустріч якась бабка з серпом несеться! Очі вирячила, піна з рота! ...все думаю: "Пріплилі...", а я заповіта дружині й дітям не написав. -Напарник підбігаючій бабці кричить: "ТИХО, ми з Ем Ча Ес!!!!" Бабуля ходу стишила, очі прийняли людський вигляд, піну з рота витерла. -Кажемо: "Поступив сигнал з вашої сільради, що десь тут снаряд бачили, нам потрібно його "обнаружіть і обєзврєдіть". -Бабка: "Нема тут ніяких снарядів! Оце ось тамосьго, біля лісочку де річечка протікала, моя мама казала що у війну бої були. Туди йдіть, там снаряди, а в мене тут нічого немає!" -Ми: " Добре тьотю, дякуємо що підказали, але Ви нас також зрозумійте. Сигнал поступив - мусимо перевірити. Ми бистренько тут пробіжемось, глянемо задля вашої безпеки, а потім підем під ліс перевіримо" -Бабка: "Ой хлопці, яка у вас опасна робота!" Отакеєот, а ви кажете. З місцевим населенням потрібно йти на контакт, щоб вони ще дякували, що їхні городи перевіряють
Ще так можна: пастухи підігнали близько корів, з балки вгору. Ну міняю міссце, котушку підігнув до штанги, в захисті вона виглядає як коліщатко. На зацікавлене питання одного з них( недалечко опинився) "Що це ви робите?". Відповів що межі на паї переміряю, типу коліща крутиться і в блоці цифирки , скіко метрів показує.
Вже темніло, то ми довго не були. Купа стріляного гільзача, шрапнель через кожних 2 метри, і "бухарські динарії" Ото весною коли сніг зяйде, треба буде там провести норматєльну ревізію. Треба взяти на замітку! бабульці ніхто не брехав, чесно Вам кажу. А раптом там дійсно був би снаряд???? Ми мусили все перевірити, задля бабулькіної безпеки!
Я просто так йому ляпнув бо вже переходив з місця на інше. Котушка кругла концентрик. Дійсно повірив, бо ще вслід перепитував по скіко і кому дадуть.
Где вы находите такие приключения? За 15 лет на меня только один раз алабая спустили...Но мы с ним нашли общий язык, после того как псина увидел блеск фискаря и мою уверенность что легко не сдамся. Правда осадок остался И менты приезжали, и местные подъезжали - всегда находили общий язык..тьфу-тьфу. Еще бонусы получали в виде инфы и негласного покровительства. Главное не ждите когда местные сами к вам подгребут выяснять отношения. Идите первые , поздоровайтесь, типа " привет мужики, а вы мне не подскажите и т.д." Ну и одному конечно-же лучше не лазить...от дебилов, зверей и случайных травм никто не застрахован...поэтому для личной безопасности пара-тройка к камрадов надежнее и веселее