Импульсник Clone PI AWR

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Ligeron, 10 тра 2010.

1. MaxShifr

MaxShifr Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    826
    греется усилитель-проверяй монтаж.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
    5. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
  3. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Якось так вийшло шо я вирішив сам зібрати клон. Зразу скажу шо в мене гуманітарна освіта, і хоч руки в мене доволі рівні, але за життя встиг паяти навушники якшго штекер відпав(з горем пополам) і раз спаяв сонячну батарею на 180 вт. Шо, до речі, вийшло дуже не погано.
    Отже від пайки я далекий. Але зараз я вже півтора місяця як звільнився і будучи вільною людиною, працюючи сам на себе, маю місце в голові для всякиз штук які мене цікавлять.
    Процесс дуже дивовижний! Він мене дуже захоплює! Тому я вирішив створити такий собі журнал процесу виготовлення мд чайником, на зразок мене )
    Почав я з того шо трози проконсультувався і замовив у Кості Яковлєва ( дуже приємна людина) корпус та плату до клона(перше фото, 200 грн + пересилка).
    Він же, адресував мене на інт. магазин космодром для замовлення деталей. По списку який частково є на сайті Яковлєва(хоча там список не повний) частково із гугла, аля "список деталей для клона" я замовив там деталі. Але вони по списку подивились і виставили мені рахунок тільки на крупні деталі по типу мікросхеми, кнопки, регулюємий резістор чи як його там, екран і тд(398 грн + пересилка). А всяку мєлоч, я думаю, просто полінилися вишукувати. З цим я звернувся в радіо магазин в полтаві на мотелі. Продавшиця вообщє агонь, скащала шо вога тоже нічо не шарить в цих ваших фарадах, і якшо хочете, то самі корочж все там переводьте мега в кіло а вона нічо робить не буде. Думав ще там паяльника взять поки стояв в черщі, але пішла вона....
    Крім цього магазину є щє в нас аналогічний магаз в торговому центрі біля каланчі на цокольному поверсі. Хазяїн там дуже цікава особистість з не українським ім'ям яке мені важкувато запам'ятать. Якраз я знайшов шо значно легший список деталей в гуглі якшо переключить на зображення. Там все по купкам розкладено і підписано. Для таких як я це самий наглядний варіант. І самий повноцінний(мабуть). Деталі, паяльник 25вт(наш, не китай з мідним жалом) припой той шо в тубі пластиковій 182 грн. Цей магаз рекомендую, але жаль шо там нема екрана в наявності.
    Вдома, я роздрукував схеми всі шо є на сайті Яковлєва, рощвісив їх навколо місця де буду паять. Подивився на ютубі всякі відео про пайку, помилки пайки, правила монтажу, різновиди флюсів. Розтикав по типу всі деталі в шматок термоізоляції. За допомогою калькулятора резисторів для андроїда підписав всі резистори. (До біса зручно) в мене був карандаш з рідким фоюсом(каніфоль із спіртом, зручна штука) і звичацна каніфоль тверда. знайшов старий діалап модем. Випробував не так паяльник, як себе - випаяв я запаяв назад один конденсатор. Зрозумів шо не вистачає флюс-геля і пружинки-підставки для паяльника, лампи над столом, металевої губки для очистки паяльника. Без флюс геля важко випаять зразу 2 контакта. Кше вийшло, як на мене, норм. В центрі третього фото напроти цифри 8. IMG_20160526_153814.jpg IMG_20160526_232902.jpg IMG_20160527_002059.jpg
    Тепер чекаю на посилку від космодрому.
    Потім відпишу.

SYRYUS та Gordan13 подобається це.
  4. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Камрад якщо Ви просто захотіли зібрати клона, можливо з планами його потім продавати не в одиничному варянті то Ви на вірному шляху;) Но якщо Вам просто бракує грошей і Ви вирішили що трохи зекономити фінансів коли самі зберете мд, то це не так. При зборці виникнуть повно питань і проблем, + буде потрачено купа часу на його зборку.:eek: ( сам подібно хотів зекономити на початку захопленя копом но це все повернулось мені хіба лишніми витратами:D)
    За тиждень чи два копу можна відбити мд за 2000-3000 грн запросто ( але потрібно все копати, монети і метал). А потім можна і в своє задоволеня тільки інтересні знахідки:smile_18:
    Удачі в Ваших начинанях:beer:

Roma_1985 подобається це.
  5. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Хехе! Мене вперше назвали камрадом. Я просто люблб паять. Так, грошец на те шо я хочу не маю, а до тогг часу я модульно потроху буду збирать це все а потім просто заміню блок. В якіцсь мірі я створив цей журнал для того шоби потім легше продати блок. Але дякую !

6. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Сьогодні був дуже насичений і цікавий день почався він в 4 ранку і от в 16 00 спішив завезти товар а потім ще на нову пошту за моїми детальками, і, зараза, закінчився бензин.:smile_4:
    не доїхав до цілі 150 метрів по колдой....йамах. туда сюда.... короче пішов пішки підскочили перегрузились і шо ви думаєте ??? розрядився телефон :smile_7:
    Дякую гарним людям дотягли до заправки. Таки доведеться міняти бензинометр зламаний. і через всі ці напасті залишились детальки плакать на НП ((((
    а так нетерпілось їх забрать вже сьогодні.

7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Ну це тільки якшо любите паять. У вас ціна деталей розсипухою ще й не всіх коштує дорожче ніж спаяна настроєна плата (300грн) в розділі "запчастини та аксесуари" цього сайту.

8. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Ага. Нрав. Почав
    IMG_20160527_223400.jpg

9. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
  10. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Вчора знайшов подсак з алюмінія(мабуть) телескопічний на цанговій фіксації. сам подсак як подсак дуже міцнй і легкий. думаю з нього була б дуже гарна штанга. але ж нижнє коліно... як і чим можна його замінити шоб не метал ? взагалі з якого матеріалу роблять танги на мд заводських? я чогось не задумувався навіть на секунду до вчора шо то не металеві труби ))) чи може сплав якийсь?

11. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Камрад не партись єрундою, на клона підійде штанга з пластикової трубки для води чи пластикові канали для проводки, чи щось на подобі того. Будете паяти якись мд класом вище то тоді можна два верхніх коліна алюмінієвих, а нижнє коліно з стєклоткані і ебоксидки. Пошукайте в неті там інфи тони ;)

Cladotrix подобається це.
  12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Нижнє з старої лижної палки наприклад, або телескопічноі вудочки.

АСАСІН подобається це.
  13. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    та я просто збираю просто модульно для того шоби потім навісить на це все квазар. колись в майбутньому. думаю варто робить модулі такі шоби меньше перероблювать.
    дивився стеклотекстолітові стержні. думаю взять його для того

14. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    в кращому варянті шукайте трубку, а не стержень. Хороша вага 1-1,2 кг мд в зборі, повірте навіть 10 гр лишні дадуть про себе знати в кінці дня копу;)

15. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    Штанга це єрунда, робиться за 20 хв головне прямі руки. Краще вкласти 50 грн ніж платити 500 грн за таку якість.:smile_6: А над тими що починаються з 700 грн вже потрібно попотіти:oops:

16. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
    Цікава тема,сам наступав на схожі граблі з піратом,потім з клоном.
    Наче і форум читав довго,але мабуть цей шлях має пройти кожен:D
    Шлях справжнього джедая з відром ржавого лахміття,погнутою лопатою,мокрою сракою:D і розумінням того,що дискримінація,це не зле буржуйське слово про приниження африканського населення США,а дуже важлива функція,без якої коп стає знущанням над собою.:beer:

штырь, Cladotrix та SirEdmund подобається це.
  17. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Корочє екран шо присоаои такий та не такий. Піни не щ того боку і трохи вища плата екрана і трохи вужча. Тре кнопки..... Замість того резістора шо до поати паять такий шо .... Здоровий короч.. Не всі деталі по списку. Завтра зайду в магаз за докупом мєлочі. Жалл фотка завелика, не влазить з телефону

18. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
  19. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Ну хоча дисплей ще не припаяний але в цілому плата готова. Тож, варто думати про те шо його прошити.
    Прошу дати мені підказки де взяти штуку шоби його прошивати (програматор чи як його) і и купити його чи зробити? чи варто це самому робить чи відправить комусь на настройку? шо таке осцилограф? ) гугл показує шо то якась така штука яку я боюсь. :eek:
    жду підказок як правильніше далі поступити, бажано із ссилками

20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    За осцилограф та програматор можете спитати в темі Фортуни. Там всі нобелівські лауреати труться, і перешивають прилади по п'ять раз за добу.

штырь, Лол_Лол, SirEdmund та ще 1-му подобається це.
  21. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Ок. Попередні питання поверхнево вирішив, поки їх в сторону, повернусь до нмх пізніше. Значить знайшов я 2 аккуми від старого верта і катеРа на ДУ.
    IMG_20160601_222712.jpg
    Запаяв їх в купу. І сумарно вийшло 14.4 вольти.
    IMG_20160601_223535.jpg
    Питання:
    Чи не забагато це?
    Якшг так значить треба допаювать резістор. Його або їх треба розрахувать.
    Скільки клон потнебує тока?(мА)
    Якиц приблизно вид повинна мать схема?
    Ще ж і потужність треба взнать резисторів

22. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
    Я б не радив Вам використовувати два аккуми різної ємності.
    Краще візьміть більшого і пропустіть через dc/dc підвищуючий модуль,він коштує гривень 40.

23. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
  24. Георгій Ф

Георгій Ф Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Полтава
    Сьогодні продовжив зборку. Зібрав програматор по цій схеміhttp://www.radiodom.org/index/prostoj_programmator_dlja_avr/0-9
    Ось шо вийшло
    IMG_20160609_174950.jpg
    IMG_20160609_175020.jpg
    Але нажаль в цій схемі немає виходу vcc...
    І оскільки сьоггдні нарешті отримав правильний дисплей з обміну, продовжив збірку блоку.
    IMG_20160610_161150.jpg
    Підключив до програматора(довелося тупо припаять бо нема конекторів одинарних. І замість шлейфу дисплею використав шнури 4х-пінові(знову в магазині чи тг замовив не те, чи то поклали не ті конектори на шлейф)
    Але поніпрог сказало шо девайс не опізнаний або не під'єднаний.
    IMG_20160610_203552.jpg
    Ваші думки? Шо рАбіть?
    ПС: ще от не зрозумів з гніздом живлення. В мене само гніздо не таке як у Яковлєва, то я не знаб чи правильно припаяв резистор. Він має на плюсу стоять? Мало того там має бути наче 540 аше в мене був тільки 680
    ПСС: а ще згадав шо в програматорі резистори 160 ом замість 150. Бо не ті купив. Прошу допомоги розумніших)

25. SS007SS

SS007SS Oberschütze

Повідомлення:
    173
    инструкцию на глубиник клон АВР??? где взять ?помогите ?

26. MaxShifr

MaxShifr Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення: