З ласки євреїв-освободителів я народився не в рідних Карпатах, а в степах Казахстану, де назавжди залишилась забуті могили моїх рідних.
А я тут винен?До чого ви втулили шо то наші ОСВОБОДИТЕЛИ?До того ж не вибачились!!!!!До речі мою дитину старшу врятував лікарь Рейтмаер!!!!!До того рік ніхера не зробили три дохтуря з фаміліями суто українськими!!!!Ще раз вам пропоную вибачитись і зрозуміти що ви туда загнули
Раз пішла така музика, то я таки справді повинен вибачитися. По-перше за своїх предків, які не змогли захиститись від навали зі сходу. Ви особисто справді ні при чому, але хоч ви живете в Карпатах різниці між жидами і євреями в галицькім розумінні не маєте. Галицькі жиди не були комуністами, а євреї, які прийшли зі Сходу якраз і несли в Карпати комуністичний дух. Ну і щодо вибачень - жодного разу не чув, щоб хтось зі Сходу вибачався за окупацію Галичини.
Чому евреi? були всi нацiональностi i Украiнцi теж, якi роскулачували своiх же жорсткiше нiж, тi кого ви називаете освободители , i скорiше з ласки так званих укрaiнцiв так сталось з вами i не тiльки, таких i зараз чимало, у мене в селi наприклад жив катюга, украiнець теж, не розумiю вас до чого евреi, ще раз вам пишу еврей еврея не продасть, нам у них учитись треба
Так вы и не поняли!!!!Сожалею.Я вам указал что вы имели неосторожность назвать некую силу ВАШИ ОСВОБОДИТЕЛИ!!!!Ну что ж живите со своими ошибками и дохните в собственной ненависти из за сознания что не все считают евреев врагами нации!!!!!А на календаре то 2021 год!!!И с востока прут далеко не евреи.