Та наче написав зрозуміло,у мене не було Спектри V-3i,900(700) Еквінокса,всі їнші топи були,або брав на тести.По роботі МД,знаю +- що можуть ті прилади які я ,,тримав,, в руках...
Фішер Блек(ДСТ,катушка Тайгер) 1 коп СССР 198?року (зарита рік тому) в чорноземі бере на 30 см...Відео не знімав...
пройшовся ліском , пару пувичок мідних , тесака і який сь медальон чи щось інше. Нормальний мд Фішер Ф 70 , по ходу це 8-й з лінійки юзаних, і в кожного мд свій норов люблю тихі мд , звук на ціль а не винос мозку як в Ф75 і деуса, що там ще Сімплекс , Ваніш з своїми какафоніями замовив Нел шнарпуртер , показники що і в Тайгера хіба що площа обхвату менша.
Приветствую всех, кто пользовался такими катушками https://reibert.info/threads/kotushki-aureus-dd11-280x285.1398536/
динарік , Вді в районі 87-89 , глибина см 15 . По ходу таки кожний мд який був це 6-й , має свої вади , один мідь ціпляв , інший динаріки . Замовив собі нел шнарпуртер замість моно. докупить ще Детеч ульт мейд 13 ДД і буде радість
Пройшовся з Нел Хантером , по ходу катушка глибока, чутлива і інформативна , з моно по цих місцях шмурдяку майже чутно небуло , Хантер ціпляв все що звенить. Перед зміною катушок робіть обнулення мд, потім по новій показники. В режимі Аt походив чорнини і кольорових на полі жуть ще спробувать в режимі SL походить .
Походив сьогодні з моно, глубина є , режим dE , роздільність колір /метал на відміну від DD сутєва, дд розділяє краще , і вкругову вже ясно що там на глибині. Копнув " акінак" бив в колір 87 , копав чисто ради спортивного інтиресу . Акуми ще держать , общі часи копу порядка 30 годин , поділки на місці.
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как лучше всего почистить ручку на F75? Сильно забилась грязью, при чистке с водой как бы еще прибор не сломать...
Поставив іншу катушку , марс шнарпудер , вещь 99 чуйка , стабільна чиста робота. В лісі на 90 поставив, хм , приходилось провірять лопаткою чи робить мд Нел шнарпудер трохи шумнуватий в поріняні з марс. Поле режим SL , чуйка 95, на відміну від режиму DE , чутливість і розподільність глибша і інформативна. Режим Аt - поле усіяне мілочовкою ужос.
Фішер Ф70 і дискрім . чисто для експеременту зняв шкалу дискріму до 0 ... шмурдяку в лісі ужос, від цвяхів до ножиків.Але озвучка в нормі , хоча десь на саперку копнув см так під 50 , від трала скобу, кільце , то било в колір Вді 85 . Режим At спеціфічний , пілісосить все підряд, але потрібно звикнуть https://www.youtube.com/shorts/KDQdyiFUJ5k
Тест - із серії гірше виконати неможливо) "Я его сравнила, из того шо было". По перше, не показали шукому ціль. По друге, порівнюються прилади з різними по величині котушками і велика котушка - це не завжди плюс у пошуку малих предметів із низькопровідних металів, зачасту, навпаки. Не бачу проведення грунтбалансу перед перевіркою у тих приладів, де це передбачено. Фон мокрого грунту, можливі перешкоди від роботи інших детекторів, т.п. - все це прямо та опосередковано впливає на якість пошуку та глибину знаходження предметів. Ну і головне - частота роботи металодетектору. Як можна порівнювати пошук маленького шматочка золота на 6,5 кГц у Аськи та 13 кГц у Фішера. Яка частота була у Ванквіша (х.з., може казали, але я багато цієї дичини прокручував). Вангую, що і у Сорекса була катуха 9х12" на 7кГц, яка є стоковою і підходить більше для монет. Та навіть з нею, на початку відео, при зменшенні чуйки він щось бачив, хоча ложнячив безбожно. Ні про що. Дякую Вам, півгодинки вечора затрачено, залишаюся при своїй думці.
Якраз ні. Для мого виду пошуку та типових знахідок в окрузі, кількість яких невпинно скорочується, поки вистачає мого детектора, тьху-тьху-тьху. Може яку котушку іншу, але ще не вирішив на якій частоті та розміру зупинитися, бо вже маю 5 штук з 6-ма частотами.
Пералшувась на копі зміною частоти на F4 хм, поже показалось але лійку з сосни почало бити в колір вді 68-72 без чорниного похрипування, на F3 такого неспростерігалось. ? пограюсь на слідуючому копі з режимами. ходив разом з легендою.. прикольно по ходу на мідяк легенда дає 45 вді на срібло трохи більше .... вирішив шо прикол і налаштування неправильні.так ні тести робили все по вді було. Китайський Т2 показав теж вді що і Ф 70 . еквінос 800.. на той , камрад йде і він балаболить по своєму , винос мозгу. Фішер ф7 стабільно тихий , є ціль є сигнал. снайперка марс побачила ціль туж що і еквінос на 200 см, 3 коп 1961... навіщо платити більше.
Був у мене фішер ,перший мій прибор ф-5 Потім був ф75 Дуже круті апарати ,но взявши еквінокс то це не можно порівнювати ,на богато кращє працює і лове все . Зараз прийшлось знов перейти на старьє класичне но переробленне та облегшене
апгрейдив трішки Ф70, новий підлокотнік, акум блок , і поставив більш інтересніший динамік з автовідповідача. Звукові плати з китайського Т2 аналогічні і на Ф70