Та ніби там нема і що налаштовувати, у виборі параметрів там їх мінімум, я крутив як тільки і здається нічого не змінюється принципово. Поділитесь, буду дякувати.
Вітаю фішероводів. Прошивка 9.0, Відлаштування від перешкод 2,Процес Je якщо по металопластиці і дрібязку. Процес PF для легких грунтів.Він глибший за JE на великі предмети(з міді,латуні). Якщо по верхах для розвідки в якомусь конкретному місці це тільки процес Фаст. У всіх металах з добавленням трешу на чистих місцях. Це найглибший варіант в фішеру. Відлаштування від грунт ручне + 3-7 одиниць вправо... У всіх металах покачуєм пока пропаде гул,незабуваєм зняти треш при цьому налаштуванні. В мене легкі переважно лісові грунти і тому з налаштуванням на грунт немає проблеми... Ходити виключно в наушниках. Я працюю на двох тонах.Для мене це краще,комфортніше ,бо копаю все кольорове і чорне яке попадає в великим ВДІ. Хоча треба звикнути до поліфонії-багатозвуччя особливо де є багато різних предметів,і всі вони звучать по різному з переливами.Якщо хороший слух тоді можна і по звуку чути що під катушкою. Ну якось так... Нагадую що рідна катушка фішера це розмір снайперки і глубоких цілей з нею не витягнеш,хіба що зараз коли земля волога особливо пісочна і при праильному налаштуванню на грунт.
При усій моїй любові до фішера не можу не виказати свого негативного відгуку до компанії, багато компаній за невеликий відрізок часу створили новинки, багато новинок доволі дешевші та з добрим функціоналом не гіршим за фішероподібні прилади, багато компаній надали можливість прошивати прилади і працюють над покращенням характеристик з кожною новою прошивкою прислухаючись до побажань власників. Однак компанія Fisher окрім високої ціни на свої прилади нічого не вносить на ринок з нового, добавити кілька звукових тонів та процесів на доволі дорогу модель і не дати можливості оновлення програмного забезпечення у більш дешевих та старіших моделей зводить нанівець приваблення до металодетекторів цієї марки. В Україні навіть офіційний представник компанія DAS не має ні прав ні можливостей оновлювати програмне забезпечення приладів навіть за оплату. Тому який би цей прилад не був гарний в пошуку, він безперспективний. Маючи на руках звичайний fisher 75 я навіть бажаючи оновити його програмне забезпечення до більш потужного рівня за гроші в Україні цього зробити не можу а навіть надіславши прилад в Америку і оплативши додатково 300$ за оновлення прошивки я думаю що це грабіжницька ціна яка того не варта. Тому рекомендувати до покупки звичайний Fisher 75 я не можу тому що він слабкий за функціоналом і не глибокий а саме головне що і ціна його наразі не відповідає цьому функціоналу і завищена як не у два рази і п.з. не оновлюється в Україні.
китайський клон не має потреби бо він скопіював фішер 75 блек з усіма останніми плюшками та глибинними процесами і далі вже нікуди. Але я дивився відео у Макса на цей клон, ніби все добре але є питання тому я китай не брав би. Фішер лабс все позливали китайцям а самі на свої палки копалки ціну високу тримають і почивають на лаврах, тільки їх вже ніхто не купує і думаю що фішер збанкрутує. Якщо чесно то туди їм і дорога.
Вітаю. Фішер є, але ніколи не копав, брав на гарантії б/у, малий трохи покопав, а потім..... вік такий, дівки в голові))). Почитав дану тему, думаю якось в село попасти забрати Фішер, та спробувати що воно за страва))).
апарат в ціні не падає, застарілий дуже але алгоритми нічим не різняться з новоділами як то сімплекс, крузери та і більш наворочені асі-дусі. Якщо фішер з дст технологією то буде тихий, якщо на старих прошивках то шумноватий. Але як не крути швидкість, нарізка та оззвучка куди там новодєлам братись з їхнім завиванням. Фішер наприклад бачить монету 1 см діаметром де вона починається він починає пікати і пройшовши той 1 см де монета закінчується фішер закінчує звук і ні тобі ні фантомів ні післязавивання. І це на всю глибину до цілі. Хто в темі той знає і скажу що турки взяли на макро та сімплексовидні прилади з фішера принцип роботи та алгоритми, тому те що бачить фішер, макрорейсери, сімплекси, квести, те не завжди бачить терка та легенда з ванквішами та ноксами та їх мультичастотами.
це я казав раніше по дешевшій урізаній моделі у якій відсутні кілька важливих режимів які є у фішері блек 75, обідно коли платиш 26 косих гривен за обрубок коли за цю ціну вже можна купити щось більш наворочене. Тому фішер думаю з таким підходом і не можливістю прошивки, все таки не витримає конкуренцію ні у ціновому ні у технічному плані. Думаю діло йде до банкрутства.
пробуйте, я сам нині таким копаю, машинка цікава але просить більшу катуху бо глибини маловато будет.
Знову в рядах Фішероводів , "помикався " по світу пройшло через руки 39 мд і ось знову повернувся до старини фішера Ф70 , 40-й мд....Мд трохи підуставший але живий , малость апгрейду і в "бій" копу.
Пане Бек ви нові рекорди ставите,вчора в рядах а сьогодні вже ні Що назад до орх якщо не помиляюсь найдовше з вами пробув?
Пройшовся сьогодні , Фішер є Фішер , хоч і підуставший але свої функції виконує. Потрібно динамік замінить , звук майже нечутно, батарейки китайські тримають - 7 годин поділки на місці.
Пройшовся сьогодні з іншим Ф70, приємні знахідки таки , мілочовку бачить супер , піном бува непробиває а мд вді і звук. Дробинка без бре см 6+..., динарії ладошка, вдарило вді 14 потім 55 , гадав шмурдяк знов , а ні, вони Все таки Фішер Ф70 достойним мд і даж кращий по всим параметрам відФ75.
з чого б це кращий за 75й? можливо у вас 75 й не зовсім був якісний або застарілою прошивкою що балаболив без кінця, тоді да. А так 75 й тихий, чутливий та швидкий, більшу катуху і не гірше 70. Що у 70 тому фішері козирнішого?
Аргументуйте будь ласка ваші висловлювання,бо з таким успіхом можна сказати,що F5(Фішер ф-5) по ВСІМ параметрам кращий за 70,75(блек)...
візьміть Ф70 і Ф75 і спробуйте доказувать щось комусь нема бажання хай це доказують володарі Ф75, звісно якщо неспихнули їх і неперейшли на інший.
Зрозуміло,Бачив в роботі,та порівнювали Ф-70 з різними МД,чесно кажучи,не здивував(катушка стандарт).Людина після тестів виставила на продаж...